Diversen‎ > ‎

Sponsoren

Wij willen graag onze huidige sponsors voorstellen. U vindt ze hierna in willekeurige volgorde. Ze zijn erg belangrijk voor ons, omdat het onze jonge sporters, vaak schoolgaand, in staat stelt de zo broodnodige ervaring op buitenlandse toernooien op te doen. Door hun financiele steun zijn we in staat een aantal internationale toernooien in het buitenland te bezoeken.
 
Graag willen wij onze huidige sponsors behouden en hopen dat er meer geinterseerden zijn. De bedrijven die over een eigen web-site beschikken, zijn onderstreept. Bezoekt u ook eens hun site. 
                           

Klik op Fitring voor meer info

Steenweg 21  9936 BP Farmsum Tel:0596-635125
Fitring onderscheid zich:
Bij Fitring werken we vanuit onze gouden driehoek:
Training, Voeding en Coaching. Wij zijn er voor iedereen die op een of andere manier te weinig kwaliteit van leven ervaart en een leefstijlverandering wil maar niet weet waar en hoe te beginnen. Onze adviezen, aanpak en onderbouwingen zijn gebaseerd op de laatste praktische en wetenschappelijke inzichten volgens het Chivo kennisinstituut.
Als Chivo Vitaliteitsprofessionals werken we evidence-based. Het is een unieke combinatie! Maar deze methode is niet alleen effectief voor leefstijlverandering waarin alle drie de segmenten terugkomen. Het segment training is bijvoorbeeld voor het verbeteren van sportprestaties of het preventief trainen ter voorkoming van blessures uitermate geschikt.  
Graag tot ziens bij Fitring!

Voor onze leden:

Verhoog je kwaliteit van het leven bij Lijfstijl Centrum Fitring

Lijfstijl Centrum Fitring in Farmsum is per 1 januari 2017 een vernieuwd partnerschap aangegaan met Taekwon-do Academie Jan Ekema.
Voor controle op de mat is controle over je lichaam een must. 
Naast de gerichte Taekwon-do trainingen is het heel zinvol om je algemene-, functionele kracht en conditie te verbeteren. Het zal je efficiëntie van bewegen in het dagelijks leven maar zeker ook op de mat verbeteren.
De leden van Taekwon-do academie Jan Ekema ontvangen in de nieuwe regeling 10% korting op een abonnement naar  keuze m.u.v. het gezinsabonnement.
Daarnaast stelt Lijfstijl Centrum drie ledenpassen beschikbaar voor de Taekwo-do academie  Jan Ekema.
Jan Ekema zal met deze ledenpassen, indien nodig, taekwondoka’s kunnen selecteren die in zijn ogen specifieke en extra training nodig hebben.
Mocht je bij Lijfstijl Centrum een abonnement willen afsluiten dan kunt u een inschrijfformulier van Lijfstijl Centrum Fitring aanvragen  bij Jan Ekema.
Roberto Santanera meest markante horecaondernemer Groningen 2012 - 2014
Horecatitel voor veelzijdige ondernemer uit Godlinze


Hertel begrijpt dat het realiseren van tijd- en kostenbesparingen in uitdagende marktomstandigheden voor u, als opdrachtgever, op de eerste plaats komt. De kracht van Hertel is kennis, vakmanschap, professionaliteit en jarenlange ervaring in services en projecten in de industriële sector. Hertel kent de trends in de markt en signaleert vroegtijdig de uitdagingen waar de klant mee te maken krijgt. Hun expertise leidt tot rendement!

Elke dag veilig en gezond

Ons uitgangspunt is altijd om elk incident te voorkomen. Veiligheid staat daarom centraal in onze dienstverlening en bedrijfscultuur. Zo realiseren we het beste resultaat met de hoogst mogelijke klanttevredenheid.NIVI opleidingsinstituut

Klik op NIVI voor meer info

NIVI is gespecialiseerd in opleidingen en advisering in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL, Crisismanagement.

Naast bovenstaande zaken zijn wij in staat om organisaties te ontzorgen op het gebied van administratieve ondersteuning met betrekking tot personeelsinzet etc.

Hierbij kijken we vooral naar de samenhang tussen de verschillende onderdelen en laten deze op elkaar aansluiten. Om een hoge kwaliteit te waarborgen, werken wij met zeer deskundige docenten die altijd praktijkgericht te werk gaan.. Ondernemende en initiatiefrijke vakdocenten die vanuit een professionele en praktijkgerichte achtergrond veiligheid vertalen van theorie naar praktijk. Risico’s herkennen en oplossingen aandragen zijn dan ook belangrijke speerpunten. Kortom we kunnen dan ook met recht stellen dat we met vakspecialisten werken en in staat zijn onze kennis en kunde over te dragen naar uw organisatie.

Optie 1

Bij Optie1 kun je terecht voor vaste en mobiele telefonie, abonnementen, tablets, internet, televisie, alles-in-1, verzekeringen, accessoires en de nieuwste gadgets. Ook gaan we reparaties, zoals het vervangen van schermen, aanbieden en is zelfs inbouw van onder andere carkits mogelijk.”

Bij Optie1 is het ook mogelijk om een gebruikte telefoon aan te schaffen. Henk Meijer: “Mede door de komst van de nieuwe WFT regels voor telecomaanbieders gaan we ook refurbished telefoons aanbieden. Dit zijn tweedehands telefoons in een nieuw jasje. Die zijn compleet nagekeken, 100% krasvrij en voorzien van een nieuwe accu. De refurbished telefoons worden geleverd met 2 jaar garantie.”

Optie1 Appingedam biedt klanten naast een zeer deskundig en onafhankelijk advies ook de beste persoonlijke service en de beste deals op het gebied van telecom.

Optie1 is er zowel voor de particulier als voor zaken en bedrijven.`Bouw, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma houdt zich vanaf 2005 bezig met het realiseren en begeleiden van bouwwerkzaamheden. Vanaf de tekentafel tot het daadwerkelijk opleveren van het project is het bedrijf actief betrokken. Het bedrijf heeft zich hiernaast gespecialiseerd in het verstrekken van bouwkundige keuringsrapporten. Vanuit samenwerking met diverse makelaars worden huizen / objecten gekeurd om de bouwkundige staat hiervan vast te stellen. Ook particulieren maken gebruik van deze dienst. Een klantgerichte aanpak is onontbeerlijk. Dit betekent dat er een juiste vertaling wordt gemaakt van de wensen en eisen van de klant naar een daadwerkelijk uitvoerbaar project.


Comments