Diversen‎ > ‎

Sponsoren

Wij willen graag onze huidige sponsors voorstellen. U vindt ze hierna in willekeurige volgorde. Ze zijn erg belangrijk voor ons, omdat het onze jonge sporters, vaak schoolgaand, in staat stelt de zo broodnodige ervaring op buitenlandse toernooien op te doen. Door hun financiele steun zijn we in staat een aantal internationale toernooien in het buitenland te bezoeken.
 
Graag willen wij onze huidige sponsors behouden en hopen dat er meer geinterseerden zijn. De bedrijven die over een eigen web-site beschikken, zijn onderstreept. Bezoekt u ook eens hun site. 
                           

Fitring
Steenweg 21  9936 BP Farmsum Tel:0596-635125
Fitring onderscheid zich:
Bij Fitring werken we vanuit onze gouden driehoek:
Training, Voeding en Coaching. Wij zijn er voor iedereen die op een of andere manier te weinig kwaliteit van leven ervaart en een leefstijlverandering wil maar niet weet waar en hoe te beginnen. Onze adviezen, aanpak en onderbouwingen zijn gebaseerd op de laatste praktische en wetenschappelijke inzichten volgens het Chivo kennisinstituut.
Als Chivo Vitaliteitsprofessionals werken we evidence-based. Het is een unieke combinatie! Maar deze methode is niet alleen effectief voor leefstijlverandering waarin alle drie de segmenten terugkomen. Het segment training is bijvoorbeeld voor het verbeteren van sportprestaties of het preventief trainen ter voorkoming van blessures uitermate geschikt.  
Graag tot ziens bij Fitring!

Voor onze leden:

Verhoog je kwaliteit van het leven bij Lijfstijl Centrum Fitring

Lijfstijl Centrum Fitring in Farmsum is per 1 januari 2017 een vernieuwd partnerschap aangegaan met Taekwon-do Academie Jan Ekema.
Voor controle op de mat is controle over je lichaam een must. 
Naast de gerichte Taekwon-do trainingen is het heel zinvol om je algemene-, functionele kracht en conditie te verbeteren. Het zal je efficiëntie van bewegen in het dagelijks leven maar zeker ook op de mat verbeteren.
De leden van Taekwon-do academie Jan Ekema ontvangen in de nieuwe regeling 10% korting op een abonnement naar  keuze m.u.v. het gezinsabonnement.
Daarnaast stelt Lijfstijl Centrum drie ledenpassen beschikbaar voor de Taekwo-do academie  Jan Ekema.
Jan Ekema zal met deze ledenpassen, indien nodig, taekwondoka’s kunnen selecteren die in zijn ogen specifieke en extra training nodig hebben.
Mocht je bij Lijfstijl Centrum een abonnement willen afsluiten dan kunt u een inschrijfformulier van Lijfstijl Centrum Fitring aanvragen  bij Jan Ekema.
  
Farmsumerweg 4/6, 9902 BR in Appingedam
Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.
(persoonlijke opm: Bij Unive heeft Sahyun J.J. Ekema al jarenlang na volle tevredenheid al zijn verzekeringen afgesloten)

 


Comments