2012-02-26

LIVE KRYON CHANNELING

«Συνήθεις Ερωτήσεις»

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ

στο Monterey, Καλιφόρνια – 26 Φεβρουαρίου 2012

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Η ενέργεια της αίθουσας έχει στηθεί. Εάν αίρετε την ασπίδα του διανοουμενισμού, επιτρέποντας την είσοδο περισσότερης αλήθειας, πού σας πάει αυτό; Μήπως επιτρέψατε τη φύτευση ενός σπόρου, την πιθανότητα να βρίσκεται ο πλανήτης σε διαδικασία αυτο-βαθμονόμησης; Μήπως νομίζετε ότι όλο αυτό είναι συμπτωματικό και δε σας επηρεάζει;

Θα το ξαναπώ αγαπητέ μου, ότι μπορεί να είσαι ένας σαμάνος που κάθεται εκεί και να μην το γνωρίζεις καν. Μπορεί να σε φέρανε εδώ για μια φορά και ποτέ ξανά να μη συμβεί. Οπότε αυτό είναι ένα άνοιγμα, η ευκαιρία των δυνατοτήτων τη δεδομένη στιγμή.

Γνωρίζω ποιος είναι εδώ και ποιος ακούει το μήνυμα αυτό. Θ’ απαντήσουμε μερικές ερωτήσεις που τέθηκαν από άτομα που δεν είναι γηραιές ψυχές. Οι απαντήσεις θα ωφελήσουν τόσο εσάς, όσο κι εκείνους που διαβάζουν ή ακούνε το μήνυμα στο δικό σας μέλλον – στο δικό μου "τώρα". Μπορεί να σας μπερδεύει, όμως το έχω ξαναπεί πολλές φορές… Γνωρίζω ποιος ακούει. Γνωρίζω ποιος διαβάζει το κείμενο, καθότι δεν υπάρχει χρόνος στη δική μου πλευρά του πέπλου. Υπάρχουν μόνο δυναμικά, οπότε το δυναμικό εκδηλώνεται στο τώρα. Μπορεί να πάρει βδομάδες η καταγραφή του μηνύματος αυτού. Όμως μετά την καταγραφή, την επιμέλεια και τη δημοσίευση θα υπάρχει πλέον σε γραπτή μορφή. Όντως κάποιος το διαβάζει αυτή τη στιγμή και τον βλέπω να το κάνει. Όλο αυτό ακούγεται παράξενο σ’ εσάς που βρίσκεστε στην αίθουσα.

Υπάρχει αναγνώστης που χρειάζεται να δει τα λόγια αυτά ακριβώς τώρα και γνωρίζω ποιος είναι. Το δυναμικό είναι τόσο ισχυρό, που μπορώ να πω ότι είναι η πραγματικότητά μου. Για μένα, έχει ήδη εκδηλωθεί. Όπως βλέπεις, το διαβάζεις, έτσι δεν είναι; Οπότε έχω δίκιο! Σε γνωρίζω. Για εσάς στην αίθουσα είναι μέλλον. Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα – μια πολυδιάστατη πραγματικότητα που δεν τη μοιράζεστε. Επομένως μπορώ να κάνω κάποιες προβλέψεις, όχι σαν εμπειρικό γεγονός, αλλά σαν ενδεχόμενη πραγματικότητα, καθότι γνωρίζω τι σκέφτεστε και τι μπορεί να κάνετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αυτές είναι ερωτήσεις που έγιναν από γενικό κοινό και όχι απαραίτητα από Εργάτες Φωτός ή γηραιές ψυχές. Πριν μια βδομάδα περίπου έδωσα ένα channeling με τον τίτλο «Οι Έξι Ερωτήσεις». Ο συνεργάτης μου, που είναι μηχανικός, το ηχογράφησε αλλά το μηχάνημα χάλασε. Συγχύστηκε επειδή γνωρίζει από τέτοια τεχνικά θέματα, όμως δε δούλεψε. Προβληματίστηκε, επειδή ένιωθε ότι είχε κάνει καλή δουλειά στην επικοινωνία. Όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται και μια συσκευή ηχογράφησης είναι εύκολο να σταματήσει. Εμείς θέλαμε τη συγκεκριμένη επικοινωνία και όχι εκείνη που ο συνεργάτης μου ήθελε. Οπότε αυτή διαβάζετε που εμείς θέλαμε.

Ερώτηση Ένα: Γιατί είμαστε τόσο δυστυχείς;

«Κρύων, υπάρχει δυστυχία στον πλανήτη. Η δυστυχία προκαλεί δυστυχία. Οι άνθρωποι τριγυρίζουν σε σύγχυση. Δε μοιάζει με πλανήτη που βελτιώνεται, όταν υπάρχει τόση κακομοιριά. Μιλάς σε άτομα που έχουν χάσει τα σπίτια τους στη χώρα αυτή ή έχασαν συγγενείς σε τσουνάμι. Σφίγγουν τα χέρια τους, ρωτώντας τι λάθος υπάρχει. Γιατί υπάρχει τόση δυστυχία; Πώς αυτό αντιπροσωπεύει καλά νέα στον πλανήτη;»

Είναι δύσκολη η απάντηση, επειδή χρειάζεται να κατανοήσετε διαφορετικά πρότυπα πραγματικότητας που προκύπτουν. Το πρότυπο πραγματικότητας που γνωρίζατε ανέκαθεν, το οποίο θα ονομάσουμε 3D πρότυπο, είναι τόσο ρηχό που σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψει τη χαρά που μια πολυδιάστατη πραγματικότητα μπορεί να δώσει. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Βρίσκεστε σε μαύρο-άσπρο ενώ η Γη είναι πολύχρωμη.

Η αγάπη του Θεού δεν κεντράρεται στο τρισδιάστατο πεδίο. Η αγάπη του Θεού κεντράρεται στο πολυδιάστατο διάστημα όπου ζουν οι άγγελοι. Κάθε διδάσκαλος το γνωρίζει αυτό. Κάθε Άνθρωπος που έχει δει την παρουσία αγγέλου, γνωρίζει ότι είναι ενέργεια που περιστρέφεται σε ιριδίζον χρώμα. Δεν υπάρχουν δέρμα, φτερά και φωτοστέφανο και συχνά η ενέργεια αυτή είναι εκφοβιστική για τον τρισδιάστατο Άνθρωπο, το να βλέπει μια πολυδιάστατη μορφή, γι αυτό συνήθως οι Άνθρωποι πέφτουν στα γόνατα φοβισμένοι.

Άσχετα λοιπόν εάν ήταν ο Μωάμεθ στη σπηλιά, ή ο Μωυσής και η φλεγόμενη βάτος, αυτές οι αγγελικές ιδιότητες δεν είναι στο τρισδιάστατο πεδίο, όπως ούτε η θειότητα μέσα σας. Θέλεις ευτυχία Άνθρωπε; Τότε καλύτερα να βρεις τον πολυδιάστατο Θεό μέσα σου. Το πρότυπο μεταβάλλεται. Είναι πολυδιάστατο, όχι μονοδιάστατο. Πρέπει να αρχίσεις να φεύγεις απ’ το πρότυπο που περιορίζει όσα κάνεις σε μια πραγματικότητα ομοιομορφίας και ιδιαιτερότητας, πηγαίνοντας προς εκείνο που ανοίγει τα δυναμικά αλλαγής των πάντων. Τα δυναμικά μπορούν ν’ αλλάξουν τη ζωή σου, το πώς αντιδράς στα πράγματα, ποιος νομίζεις ότι είσαι και ποιος γεννήθηκες να είσαι. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι επανεγγράψιμες στην ενέργεια της ψυχής σου, σ’ ένα πολυδιάστατο πρότυπο το οποίο περιλαμβάνει την αγάπη του Θεού και τη χαρά της στιγμής.

Τι εννοώ ακριβώς; Λέω ότι θα παραμένεις δυστυχής αγαπητέ μου, εσύ που διαβάζεις ή ακούς αυτό, εκτός εάν αποφασίσεις να στραφείς μέσα σου και να βρεις εκείνο που είναι θεϊκό. Αυτό απαιτεί νέο τρόπο σκέψης, έξω από το διανοητικό 3D κουτί. Χρειάζεται πολυδιάστατο τρόπο σκέψης και να ξεκινήσεις τη διαδικασία που έχουμε πει επανειλημμένως. Ειδάλλως, απλώς κυλιέσαι στο δράμα και στην αναταραχή γύρω σου.

Οι διδάσκαλοι του πλανήτη το έδειξαν αυτό. Έπαιζαν με τη Φυσική και τη ζωή. Ανέστησαν ακόμη και νεκρούς. Και στρεφόμενοι σ’ εσάς έλεγαν: «Αυτό κάνει ο Θεός κι εσύ είσαι Θεός». Σας είπαν ότι μπορείτε να μετακινήσετε βουνά - και μπορείτε. Έχουμε μιλήσει για την αλλαγή συνείδησης η οποία αλλάζει έναν πλανήτη που πολεμά πάντα τον εαυτό του, σ' έναν που τελικά θα είναι σε ειρήνη με τον εαυτό του.

Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί εύκολα και σε μια νύχτα; Αυτός είναι ο πρώτος χρόνος (το 2012) κι έχετε ακόμα 18 χρόνια για να φυτέψετε τους σπόρους και δύο ακόμη γενεές για να το δείτε να δουλεύει. Έτσι δουλεύει η ανθρώπινη συνείδηση. Είναι κάτι αργό, αλλά είστε ανυπόμονοι. Γι αυτό και υπάρχει τόση δυστυχία αυτή τη στιγμή. Είναι της παλιάς ενέργειας η ανυπομονησία, η παρεξήγηση, να θέλετε στιγμιαία ικανοποίηση και να χτυπάτε νευρικά το πόδι, ενόσω νομίζετε ότι θα σας βοηθήσει ο Θεός. Όταν δε συμβαίνει όπως νομίζετε ότι θα 'πρεπε τότε λέτε: «Λοιπόν, το ήξερα ότι δε θα γινόταν».

Πέστε μου λοιπόν, είναι αυτή δέσμευση ή απλώς ευσεβής πόθος; Είναι αυτή η επικοινωνία υπερβολικά δυνατή για σας; Από αγάπη σας λέω ότι είστε όμορφοι εσωτερικά και είναι καιρός να το ανακαλύψετε. Και όταν το βρείτε, τα πράγματα αλλάζουν μέσα σας. Δε θυμώνετε τόσο· δεν θλίβεστε τόσο και δεν αντιδράτε τόσο πολύ. Όταν οι γύρω σάς βλέπουν να είστε σε νέα κατάσταση, λένε: «Ξέρεις, είσαι διαφορετικός. Δεν είσαι τόσο θυμωμένος. Δεν αντιδράς. Τι βρήκες; Το θέλω.» Κι έτσι αρχίζει.

Όταν λάμπετε μ’ ένα φως σοφίας και συμπόνιας, οι άλλοι το βλέπουν και το θέλουν επίσης, επειδή είναι πανέμορφο, ειρηνικό και ικανοποιητικό. Σας ρωτάμε πάλι... Όταν βαδίζατε με τους διδασκάλους, όποιον από αυτούς, πώς νιώθατε; Σας κοίταζαν μήπως και σας εκμηδένιζαν; Σας έλεγαν άσχημα πράγματα ή σας έκαναν να νιώθετε ασήμαντοι; Η απάντηση είναι όχι. Σας κοίταζαν, σας αγαπούσαν και μένατε άφωνοι. Ορισμένοι ήσασταν εκεί και θυμάστε. Το μόνο που θέλατε ήταν να είστε στην παρουσία τους, στα πόδια τους. Ήταν σχεδόν σαν να είχαν ένα πεδίο γύρω τους και αν ήσασταν κοντά τους, μπορούσατε να το λάβετε επίσης. Αυτή είναι η αγάπη του Θεού σ’ έναν Άνθρωπο που εκπέμπει θειότητα, φυτεύοντας τους σπόρους της ανάληψης.

Η απάντηση λοιπόν είναι, η αντίληψη της πραγματικότητας. Όταν οι διδάσκαλοι βάδιζαν στη Γη, ήταν ακόμα πιο σκοτεινά. Όμως εκείνοι έβλεπαν μόνο την αγάπη του Θεού. Είναι λοιπόν η δική σας ελεύθερη επιλογή να είστε δυστυχείς, να είστε θύματα και να κυλιέστε στο δράμα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η ευσπλαχνία του Θεού βρίσκεται παντού γύρω σας, περιμένοντας απλώς να την ανακαλύψετε. Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση.

Ερώτηση Δύο: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις;

Αυτό είναι τόσο πολύπλοκο, όμως θα το χωρίσω σε δυο μέρη, αμφότερα πνευματικά. Ο θάνατος ενός Ανθρώπου, κάτι που όλοι σας εδώ έχετε βιώσει, δεν είναι το τέλος. Το ξέρετε διαισθητικά μέσα σας, καθότι το έχετε ξαναπεράσει. Όμως η αλήθεια αυτού κρύβεται μόλις κάτω από την επιφάνεια. Δεν είστε αρκετά σίγουροι τι θα σας συμβεί, όμως η διαίσθησή σας λέει πως δεν είναι το τέλος.

Δεν υπάρχει κεντρί θανάτου. Όχι για εσάς. Όμως για τους γύρω σας, υπάρχει. Το πρώτο λοιπόν που θέλω να σας πω για το θάνατο, είναι ότι οι γύρω σας συνήθως υποφέρουν. Μερικές φορές αυτό είναι κατάλληλο, γιατί τους κάνει να γονατίσουν, ειδικά όταν φεύγετε πολύ νωρίς. Ορισμένες φορές εξ αιτίας αυτού θ’ ανακαλύψουν μέσα τους μια εξαιρετική πνευματική θαλπωρή και τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι ο θάνατός σας ήταν ο καταλύτης για τη δική τους φώτιση. Καταλαβαίνετε τη διαδικασία; Ενίοτε είστε συνεργάτες σ’ αυτό, με συμφωνίες εκ των προτέρων, με δυναμικά να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο, ακόμη και μέσα από τον θάνατο. Οπότε δεν είναι καθόλου κάτι για να θρηνείτε. Συχνά είναι η ολοκλήρωση μιας όμορφης συμφωνίας.

Τι συμβαίνει στο φυσικό πεδίο όταν πεθαίνετε; Αυτό είναι εύκολο – επιστρέφετε στο χώμα του πλανήτη. Τι άλλο θέλετε να ξέρετε; Σωματικά; Εύκολο. Είναι απλώς μέρος της διαδικασίας της Γαίας. Να σας πω όμως για τη στιγμή της μετάβασης. Χάνετε τρεις ουγγιές από κάτι που κανείς δεν γνωρίζει. Οι τρεις ουγγιές είναι κβαντικές πληροφορίες. Είναι το κβαντικό μέρος του πνευματικού σας πυρήνα, όλα όσα ήσαστε ανέκαθεν, και δεν πάει επάνω, πηγαίνει κάτω. Επιστρέφει στο Σπήλαιο της Δημιουργίας και πέρα.

Το έχουμε πει ξανά. Μέρος αυτού πηγαίνει επίσης στο Κρυστάλλινο Πλέγμα. Ορισμένο πηγαίνει ακόμα και στα κητοειδή της Γης. Υπάρχει ένα σύστημα εδώ που επιτρέπει στη Γαία να θυμάται τη ζωή σας και αποθηκεύεται στον πλανήτη. Το πνεύμα σας έρχεται στην εστία, αλλά όχι το Ακασικό σας αρχείο. Αυτό παραμένει στον πλανήτη, καθότι του ανήκει. Έχετε αλλάξει τον πλανήτη με ό,τι κάνατε, αλλά δεν μπορείτε να το φέρετε στην εστία μαζί σας. Ωστόσο, όταν έρχεστε στην εστία κάνουμε πάρτι. Το έχω ξαναπεί. Ω αγαπητέ μου, δεν υπάρχει κεντρί θανάτου. Όχι για σένα. Θα το γνωρίζεις αμέσως, μέσα σε τρεις μέρες. Μέχρι τότε έχεις «πλήρη επίγνωση» ότι είσαι κομμάτι του Θεού. Θυμάσαι. Ακούς πάλι τη μουσική.

Σύντομα επιστρέφεις εδώ (στη Γη) και μερικές φορές είναι ταχύτερα απ’ ότι σου έχουν πει, καθώς τα πράγματα επιταχύνονται. Ορισμένες φορές επιστρέφεις μέσα στη δική σου οικογένεια, σαν εγγόνι στην ίδια σου την καρμική ομάδα. Είναι μια διαδικασία του Εργάτη Φωτός, ώστε οι παππούδες σου να σου διδάξουν πράγματα που μόνο εκείνοι μπορούν να σε διδάξουν.

Και με την πρώτη σου ανάσα, παίρνεις κάτι. Παίρνεις όλη την ενέργεια ψυχής από το Σπήλαιο της Δημιουργίας και το Κρυστάλλινο Πλέγμα, όπου την αποθήκευσες όταν έφυγες. Αυτή αποκαλείται Ακασική κληρονομιά. Οι καλλιτέχνες γίνονται καλλιτέχνες. Οι αστυνομικοί γίνονται αστυνομικοί. Είναι στα γονίδιά σου. Είναι στο DNA σου, ποιος ήσουν. Ακόμα και τάσεις για πράγματα που σου αρέσουν ή όχι – όπως φαγητά, επιλογές – έρχονται μέσα σου από την προηγούμενη Ακασική κληρονομιά.

Μερικές φορές τίθεται το ερώτημα: «Θα έπρεπε να είμαι χορτοφάγος; Τι είναι πνευματικά σωστό για το σώμα μου;» Θα σου πω τι είναι κατάλληλο πνευματικά για το σώμα σου… εκείνο που έχει νόημα για σένα! Εάν πέρασες ζωές στο Θιβέτ ή την Ινδία, πιθανόν ν’ αναζητάς διαφορετική τροφή από αυτή στις ΗΠΑ. Έτσι δουλεύει αγαπητέ μου. Το σώμα σου αντιδρά σε ό,τι θυμάται και αν σε εξυπηρετεί να μην τρως κρέας, τότε αυτό θα πρέπει να κάνεις για την υγεία σου. Μην προβάλλεις όμως το ίδιο στους φίλους σου, καθώς εκείνοι έχουν τη δική τους Ακασική ενθύμηση υγείας. Έχουν το δικό τους σύστημα που δουλεύει γι αυτούς.

Αρέσει στους Ανθρώπους να κατηγοριοποιούν τα πάντα, οπότε μόλις κάποιος βρίσκει κάτι καλό γι αυτόν, θέλει όλοι να το κάνουν. Μην κριτικάρετε άλλους που δεν έχουν τη δική σας μοναδική ενθύμηση. Το ίδιο ισχύει και για τα συστήματα πίστης των άλλων. Όσοι έχουν βρει το Θεό, ή τη χαρά σ’ ένα σύστημα που δουλεύει για κείνους, είναι επειδή συντονίστηκαν με αυτό. Ίσως να ήσαν μαθητές των διδασκάλων! Είναι συντονισμένοι με αυτό και θέλουν για όλους ό,τι δουλεύει για τους ίδιους. Μπορεί να έχει ακεραιότητα, όμως ίσως να μην είναι για εσάς.

Τι συμβαίνει με το θάνατο; Είναι ένα σύστημα – ομορφιά, τιμή και γίνεστε το κομμάτι του Θεού που γνωρίζετε ότι είστε. Όταν ο προφήτης Ηλίας αναλήφθηκε, μπορέσατε να το δείτε μέσα από τα μάτια του Ελισαίου. Ο Ηλίας έγινε φως τόσο λαμπρό που ο Ελισαίος δεν μπορούσε καν να το κοιτάξει. Μετά χωρίστηκε σε κομμάτια. Ο Ελισαίος είδε τη Μέρκαμπα, το πεδίο γύρω από τον Άνθρωπο, το άρμα που ο Ηλίας επέβαινε. Το είδε και το κατέγραψε. Τι νομίζετε ότι ήταν; Ο Άνθρωπος είδε την ανάληψη. Αυτό είναι ο θάνατος.

Ερώτηση Τρία: Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Αστειεύεστε; Υπάρχει ζωή παντού. Παντού! Τώρα οι επιστήμονές σας αναζητούν μικροβιακή ζωή σε όλους τους πλανήτες και τα φεγγάρια τους, στο ηλιακό σας σύστημα και τελικά θα τη βρουν. Αναμένουν να τη βρουν. Τελικά θα καταλάβουν ότι σπόροι ζωής υπάρχουν παντού.

Πόση ζωή μπορεί να υπάρχει; Πόσο καιρό ήταν «εκεί έξω»; Όταν η επιστήμη αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο καιρό υπήρχε ζωή στο γαλαξία σας, τότε θ’ αρχίσουν να βλέπουν κάτι που αντίκειται στην εξέλιξη – την ίδια την Ανθρώπινη ιστορία τους. Τι ηλικία έχει το Σύμπαν. Οι επιστήμονες θα πουν περίπου 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Είναι εντάξει. Ας χρησιμοποιήσουμε τους αριθμούς τους. Πόσο είναι ο πλανήτης σας – 4 ή 5 δισεκατομμύρια ίσως; Σωστό. Αλλά πόσο είναι η ανθρωπότητα; Γιατί δεν ήσαστε εδώ με τους δεινοσαύρους; Νομίζετε ότι η Γη δεν ήταν έτοιμη; Νομίζετε μήπως εκείνο που ελέγχει την εξέλιξη ήταν λιγάκι ηλίθιο για να κάνει έναν Άνθρωπο νωρίτερα, ενώ η διαδικασία μπορούσε να κάνει ένα δεινόσαυρο; Έχετε ποτέ σκεφτεί αυτά τα πράγματα;

Εάν βάλετε ολόκληρη την ιστορία της Γης σε ένα 24ωρο ρολόι, η ζωή άρχισε την τελευταία ώρα και η ανθρωπότητα, όλος ο πολιτισμός, συνέβη τα τελευταία λίγα δευτερόλεπτα. Δε σας φαίνεται περίεργο; Οπότε, εάν το σύμπαν μπορεί να είναι 13 δισεκατομμυρίων ετών, εσείς ήρθατε στα τελευταία λίγα δευτερόλεπτα. Σκεφτήκατε ποτέ μήπως είστε οι νεώτεροι στην εικόνα; Θα είχατε δίκιο.

Εάν το σύμπαν έχει τέτοια ηλικία, μήπως σας πέρασε από το νου ότι υπάρχουν πολιτισμοί στο γαλαξία σας που μπορεί να είναι πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρόνια μεγαλύτεροι από σας; Εάν ισχύει αυτό, μήπως κάποιοι από εκείνους πέρασαν όσα περνάτε εσείς; Μήπως κάποιοι θα είχαν τα χαρακτηριστικά του δικού σας DNA; Ίσως να πέρασαν επίσης όσα περνάτε εσείς, πνευματικά; Μήπως έφτασαν ακόμα και σε μια κβαντική κατάσταση ανάληψης; Η απάντηση είναι, δωδεκάδες από αυτούς.

Ήδη τους γνωρίζετε και τους έχετε στις εκδόσεις σας. Αυτοί που έσπειραν τον σπόρο σας ονομάζονται Πλειάδειοι. Εκείνοι που έσπειραν τους Πλειάδειους μπορεί να είναι Οκτούριοι και οι άλλοι που έσπειραν τους Οκτούριους μπορεί να είναι από τον Ωρίωνα. Βρίσκονται παντού, όπως επίσης είναι όλοι εδώ. Σας παρατηρούν, καθώς εσείς είστε οι επόμενοι και περνάτε αυτό το σημείο της αλλαγής.

Ω αγαπητοί μου, θα περάσει πολύς καιρός πριν γνωρίσετε αυτά τα πράγματα στην πραγματικότητά σας. Το πρώτο βήμα είναι η ειρήνη στη Γη. Το επόμενο είναι ένα νέο είδος Ανθρώπινης εξέλιξης, που θ’ ανεβάσει την αποτελεσματικότητα του DNA σας στο 100% και θα ζείτε πολλά χρόνια. Κάθε φορά που το λέω αυτό, κάποιοι διανοητικοί λένε: «Συμβαίνει γεωμετρική αύξηση των γεννήσεων. Δε θα τα καταφέρουμε. Θα υπάρχει υπερπληθυσμός και θα μας τελειώσει η τροφή. Οπότε αυτό που λες Κρύων δεν είναι καλό. Θα υποφέρουμε και θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για την τροφή».

Ας μιλήσω γι αυτό, εάν το βλέπετε έτσι, θεωρώντας ότι οι Άνθρωποι είναι βλάκες και δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και γιατί υπάρχουν τόσες γεννήσεις. Υποθέτετε ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν επειδή δεν το έχουν καταλάβει; Σας λέω ότι θα δείτε κάτι που δεν περιμένετε. Θα δείτε πτώση στο ρυθμό γεννήσεων, καθώς οι Άνθρωποι είναι έξυπνοι και γίνονται εξυπνότεροι. Θα δουν ότι η ποιότητα ζωής συνδέεται με τον αριθμό των παιδιών που έχουν και θα βρουν τη λύση. Δε θα είναι πόσα παιδιά τους λέει η εκκλησία τους ότι πρέπει να έχουν. Θα το κάνουν διαισθητικά. Θα το δείτε συντομότερα απ’ όσο νομίζετε.

Θα δείτε σοφία στον πλανήτη, σε περιοχές που κανείς κοινωνιολόγος δεν είχε ποτέ προβλέψει. Θα τους εκπλήξετε όλους και θα συμβεί χωρίς κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα. Θα συμβεί επειδή αποφασίσατε ότι το θέλετε. Θα συμβεί συλλογικά και μπορεί να το δείτε σύντομα. Παρατηρήστε αρνητικούς δείκτες γεννήσεων σε χώρες του πρώτου κόσμου. Όπου οι Άνθρωποι μπορούν να έχουν μεγαλύτερη εικόνα και ελευθερία πληροφόρησης, η κατάσταση δεν θα είναι όπως προβλέψατε.

Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες; Οι επιστήμονες λένε: «Θα περάσει πολύς καιρός για να πάμε στα άστρα. Πρέπει να μπούμε σ’ αυτό το μικρό μεταλλικό κουτί και να το γεμίσουμε αέρα και να ταξιδεύουμε μέσα του για χρόνια, προτού φτάσουμε στο επόμενο άστρο». Εν τω μεταξύ, ένας Πλειάδειος μπορεί να το κάνει μ’ ένα βλεφάρισμα! Τι νομίζετε πως συμβαίνει εκεί; Με πιστεύετε καν;

Πριν όχι πολύ καιρό, για να επικοινωνήσετε με κάποιον μακριά, στέλνατε γράμμα. Αυτό μεταφερόταν με άλογο. Έπαιρνε ένα μήνα να λάβετε απάντηση. Τώρα επικοινωνείτε στη στιγμή! Γιατί σας φαίνεται τόσο απίστευτος αυτός ο τρόπος ταξιδιού;

Σας λέω, όσο παραμένετε στο τρισδιάστατο πεδίο, θα μπαίνετε ακόμα σε μικρά μεταλλικά κουτιά και αεριζόμενες φόρμες για να πάτε σε πλανήτες. Μόλις όμως ξεκινήσετε την κβαντική εποχή, θα πηγαίνετε εκεί απλώς ευχόμενοι αυτό, επειδή θα είστε περιπλεγμένοι με τα πάντα και θα το κάνετε με την πρόθεση. Εάν δεν το πιστεύετε τώρα, θα το πιστέψετε αργότερα, καθώς ό,τι σας δίνω είναι αληθινό. Μπορεί να πάρει αρκετές ζωές από τώρα, αλλά το γκρουπ που είναι μπροστά μου, είναι αυτό που θα επιστρέφει ξανά και ξανά και ξανά. Η διαφορά είναι ότι τελείωσε η επιστροφή σας στην παλιά ενέργεια. Αυτή είναι μια νέα ενέργεια.

Όταν επιστρέψεις αγαπητέ μου, όλα όσα γνωρίζεις θα είναι στο DNA σου και μάλιστα στην κορυφή [διαθέσιμα]. Δε θα χρειαστεί να περάσεις όσα πέρασες στο παρελθόν. Μόλις αποφασίσεις να κοιτάξεις γύρω και ν’ ανοίξεις την πόρτα [μεταφορικά, η ελεύθερη επιλογή αφύπνισης], όσα έμαθες αυτή τη φορά, θα είναι εκεί.

Είναι χαρακτηριστικό που θα το έλεγες «παιδί νέας συνειδητότητας», το οποίο έχεις προσδιορίσει με ένα χρώμα – ίντιγκο. Τα παιδιά θυμούνται ποια είναι. Είναι θεμελιώδη και πιστεύεις ότι πρέπει να διδαχτούν απ’ την αρχή! Σχεδόν καθόλου! Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει; Το είπαμε την τελευταία φορά, όμως θέλουμε να το ξαναδούμε μαζί σου… Το ζώο στους λειμώνες γεννά το μικρό του και κείνο μέσα σε ώρες τρέχει με την αγέλη.

Το ξέρεις ότι το δαμάλι γνωρίζει αμέσως ποιοι είναι οι εχθροί του, τι νερό να πιει που δε μυρίζει σωστά και τι καρπούς να φάει, που να μην είναι δηλητηριώδεις; Από πού έρχεται αυτό; Πώς γνωρίζει τέτοια πράγματα το νεογέννητο ζώο. Η απάντηση είναι πως οι πληροφορίες αυτές κληρονομούνται βιολογικά. Το ονομάζετε ένστικτο. Όμως σ’ ένα Ανθρώπινο μωρό – τίποτα! Δεν ξέρει τίποτα εκτός του ότι πεινάει. Χρειάζεται 20 χρόνια διδασκαλίας! Δε σας έχει κουράσει αυτό; Σκεφτήκατε ποτέ γιατί τα ζώα έχουν τόσες γνώσεις εξ αρχής, ενώ εσείς τόσο λίγες; Φαίνεται αυτό σωστό για την κορυφή της εξελικτικής κλίμακας; Είναι καιρός ν’ αλλάξει.

Αρχίζετε να το βλέπετε, ακόμη και με τα ίντιγκο παιδιά. Έρχονται γνωρίζοντας. Γι αυτό είναι τόσο ανυπόμονα. Προσπαθείτε να τους διδάξετε πράγματα που ήδη γνωρίζουν διαισθητικά. Σαν το μικρό ζώο στο λειμώνα, έρχονται γνωρίζοντας. Μερικά προσπαθούν να διδάξουν εσάς. Κάτι που δεν πετυχαίνει πάντα. Ήταν η τρίτη ερώτηση.

Ερώτηση Τέσσερα: Τι γίνεται με τις συνωμοσίες;

«Κρύων τι γίνεται με όλες αυτές τα συνωμοσίες στον πλανήτη;» Ακούτε κάθε είδους πράγματα εδώ και αιώνες. Δε θα τα ονομάσω. Θα σας αφήσω να τα ονομάσετε εσείς στο νου σας. Τα ακούτε εδώ και πολύ καιρό… όσα κάνουν Άνθρωποι σε Ανθρώπους, όσα κάνουν κυβερνήσεις σε Ανθρώπους, η ενέργεια που έρχεται εδώ κι εκεί, ο έλεγχος του νου, οι κρυφές κυβερνητικές οργανώσεις – όλα αυτά τα πράγματα. «Ναι Κρύων, είναι σωστά;»

Θα σας δώσω ένα δοκιμαστικό χαρτί ηλιοτροπίου για συνωμοσίες και θα σας ζητήσω ν’ αποφασίσετε. Ακόμη και μετά τη συζήτηση αυτή πολλοί δεν θα νοιάζονται, καθώς θέλουν να πιστεύουν ότι είναι τα θύματα μιας μεγαλύτερης διάνοιας που τους παρακολουθεί και τους παραπλανεί. Αυτό είναι χαρακτηριστικό μιας παλιάς ενέργειας που δύσκολα αλλάζει στο Ανθρώπινο μυαλό. Η υπευθυνότητα του εαυτού είναι σαν πλήκτρο delete (διαγραφή) για το συνωμοτικό σκεπτικό.

Σήμερα βλέπετε όσα είπα πριν πάνω από δεκαετία. Είπα, «Θα έρθει μέρα που όλοι θα μιλάνε με όλους και δεν μπορεί να υπάρχουν μυστικά». Αρχίζετε να βλέπετε το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρχουν μυστικά. Διαρρέουν προς τα έξω όλη την ώρα. Ας δούμε λοιπόν μια γιγάντια συνωμοσία, που υφίσταται για δεκαετίες. Διαλέξτε εσείς μία. Τώρα νομίζετε ότι μπορεί να υπάρχει μια οργάνωση ή κυβέρνηση, με πολλούς ανθρώπους, ίσως εκατοντάδες ή περισσότερους να κρατούν τέτοιο «γιγάντιο μυστικό»; Να κλείνουν όλοι το μάτι μεταξύ τους, λέγοντας: «Σιγουρέψου να μην πεις σε κανέναν για το ξέρεις-τι». Και τέτοιο μυστικό θα κρατούσε για δεκαετίες χωρίς ποτέ ν’ αποκαλυφθεί; Ακόμα και στην ύστατη στιγμή δε λένε τίποτα; Εάν το νομίζετε, είστε εκτός πραγματικότητας.

Το μόνο που ακούτε είναι Άνθρωποι να σας λένε πως συμβαίνει, σύμφωνα με όσα έχουν δει και ακούσει. Θέλω να σας πω ότι δε δουλεύει έτσι. Όχι σήμερα. Ο κόσμος δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά. Όταν όλοι μιλούν με όλους, δε γίνεται να υπάρχουν τέτοιες συνωμοσίες στον πλανήτη. Αυτό είναι το τεστ ηλιοτροπίου. Εάν είναι αληθινό, θα το ξέρετε σύντομα. Και ναι, υπάρχουν κάποιες αληθινές συνωμοσίες· και ναι, θα μάθετε γι αυτές. Στην ενέργεια αυτή της παγκόσμιας επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης, κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τέτοια μυστικά, ειδικά εάν χρειάζονται πολλά άτομα να τα υποστηρίξουν. Βλέπετε τι εννοώ;

Είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε πνευματική λογική αντί για φόβο. Ορισμένοι έλκονται ιδιαίτερα από αυτό. Στροβιλίζονται στο δράμα σαν θύματα όλου αυτού και τους αρέσει. Ξέρετε ποιοι είναι. Θα διαιωνίζουν την ίδια συνωμοσία για δεκαετίες, ενάντια σε κάθε λογική ή στην πραγματικότητα των καιρών.

Ερώτηση Πέντε: Γιατί δεν βλέπουν περισσότεροι αυτά που λες;

Η πέμπτη και τελευταία είναι: «Αγαπητέ Κρύων, εάν οι πληροφορίες της Νέας Εποχής είναι ακριβείς και αληθινές, και οι αλήθειες αυτές είναι τόσο ισχυρές όσο λες, γιατί εμπλέκονται μόνο τόσο λίγα άτομα; Εάν είναι κάτι καλό, γιατί δεν το βλέπουν πολλοί περισσότεροι;»

Ξέρετε γιατί; Επειδή οι πληροφορίες αυτές πάνε ενάντια στην τρέχουσα Ανθρώπινη πραγματικότητα. Ορίστε ένα παράδειγμα: Ας πάμε λίγα χρόνια πίσω στη φαρμακευτική. Αναφέρθηκε μια ιδέα, ότι στα χέρια σας υπάρχουν κάποια ανατριχιαστικά πλασματάκια. Δεν μπορούσατε να τα δείτε, εφόσον ήσαν αόρατα και αυτά μετέφεραν αρρώστιες. Έτσι εισηγήθηκαν ότι θα ’πρεπε να απολυμαίνετε τα πάντα, για να εμποδίσετε τα πλασματάκια να μπαίνουν σε άλλους, όταν τους αγγίζετε και όταν οι γιατροί τους χειρουργούν – και ήταν αστείο. Όλοι οι βιολόγοι και γιατροί γελούσαν συνέχεια. Φανταστείτε τέτοια ιδέα! Αόρατες οντότητες που φέρετε μαζί σας!

Η λέξη είναι μικρόβια, και μετά τα ανακάλυψαν. Δεν μπορείτε να τα δείτε, όμως είναι παντού στο σώμα σας. Είναι στα μαλλιά, στο δέρμα, στο στόμα! Τότε η επιστήμη συνειδητοποίησε τις δυνατότητες της απολύμανσης και γιατί συνέβαιναν κάποιες μολύνσεις. Όμως η πληροφορία αυτή δεν ήταν διαισθητική. Στην πραγματικότητα ήταν παράξενο, γιατί είχε να κάνει με πράγματα που δεν γνωρίζατε και δεν τα βλέπατε. Τι εννοώ με αυτό; Χρειάζεται μια συνειδητότητα να πιστέψετε κάτι που προκύπτει διαισθητικά, ώστε να γίνει πραγματικότητα. Πάει ενάντια σε ό,τι θεωρείτε αληθινό και είναι καταγέλαστο από την άποψη της άγνοιας.

Ο Άνθρωπος γεννιέται σε μια πνευματική πραγματικότητα που υποστηρίζει ότι είναι ασήμαντος και δεν αξίζει τίποτα. Το πρότυπο μιας παλιάς ενέργειας λέει να λατρεύεις κάτι μεγαλύτερο, εφόσον είσαι ασήμαντος και ανάξιος. Εάν κοιτάξεις γύρω στον πλανήτη, αυτή είναι η πραγματικότητα σχεδόν όλων των πνευματικών δογμάτων. Προσκυνάς το Θεό, γονατίζεις, κλαις, υποφέρεις, ανεβαίνεις σκαλιά, κάνεις μετάνοιες. Δεν αξίζεις! Αυτή είναι η ενέργεια της ανθρωπότητας. Είναι λοιπόν απορίας άξιο γιατί η ανθρωπότητα δεν έλκεται προς κάτι που διδάσκει: «Ο Θεός είναι μέσα σου και είσαι πανέμορφος και μεγαλειώδης»; Γι αυτό το λόγο. Είναι σαν τα ανατριχιαστικά πλασματάκια στο χέρι σου. Δεν έχει νόημα στην άγνοια της πραγματικότητας των ημερών. Αυτή τη στιγμή είναι χαζό και ανόητο. Αλλά ισχύει αυτή τη στιγμή.

Όσοι εδώ στην αίθουσα αποκαλείτε τον εαυτό σας Εργάτη Φωτός, βαστάτε ενέργεια για τον πλανήτη και γνωρίζετε για την αγάπη του Θεού στη ζωή σας. Τρέχετε ενάντια στο ρεύμα πολύ καιρό, καθότι το πρότυπο της περισσότερης ανθρωπότητας δεν είναι με το μέρος σας, ούτε ήταν στο παρελθόν, όμως αυτό αλλάζει.

Πράγματι, το σύστημα πίστης σας είναι διαφορετικό, καθώς δεν έχει δομή, ούτε κάποιο κτίριο στο οποίο ν’ αναφέρεστε, πουθενά ν’ ανήκετε, ούτε τίποτα να πληρώσετε. Είναι απλώς ένα δόγμα προσωπικό και διαισθητικό, που λέει: «Ο Θεός είναι μέσα μου. Είμαι μεγαλοπρεπής και η ζωή μου αλλάζει τον πλανήτη· και όσα κάνω θ’ αλλάξουν τα πάντα για την επόμενη γενεά». Συμβαίνει αργά αγαπητέ μου, επειδή η ενέργεια κάθε παζλ που λύνεις είναι μόνιμη, που παραμένει και αλλάζει τη δόνηση του πλανήτη. Εάν ακόμα κυλιέσαι σε παλιά παζλ, δεν έχεις λύσει τίποτα.

Όσοι ακούνε και διαβάζουν, αποτελούν μέρος της αλλαγής, καθώς η προσοχή τους στο συγκεκριμένο θέμα λύνει παζλ στη ζωή τους. Εάν κάθεστε εδώ, αλλάζετε την ενέργεια του πλανήτη. Οι πιο πολλοί δεν βλέπουν την πραγματικότητα όπως εσείς. Δεν βλέπουν την ομορφιά ή το μεγαλείο. Είναι τυφλοί στην ιδέα πως ένας Άνθρωπος είναι τόσο μεγάλος όσο ο Δημιουργός. Δεν υπάρχει πνευματική κοινή λογική, ότι μπορεί να υπάρχει ένα σύστημα που κάνει τον Θεό συνεργάτη στην πραγματικότητά σας.

Γι αυτό λοιπόν κάθομαι εδώ στα πόδια σας και γι αυτό είναι η συνοδεία στην αίθουσα και σας κρατά τα χέρια. Επειδή γνωρίζουμε τι έχετε κάνει. Γνωρίζουμε πού πάει αυτό και τα δυναμικά είναι σπουδαία. Όμως δε θα συμβεί σε μια νύχτα και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πόλεμοι. Μπορεί να έρθουν θλίψεις και ναι, μπορεί να γίνουν κι άλλα τσουνάμι και κάθε είδους πράγματα, σαν μέρος της βαθμονόμησης ενός πλανήτη, που περνάει από την οδύνη της αλλαγής, προς μία υψηλότερη διαστασιακή πραγματικότητα. Αυτό σας είπα πριν 23 χρόνια και σ’ αυτό παραμένω μέχρι σήμερα. Θα έρθει καιρός, όταν θα έχει φύγει ο συνεργάτης μου, που θα μπορείτε ακόμα ν' ακούτε και να διαβάζετε τα λόγια αυτά. Αλλά ενώ ακόμα προβληματίζεστε με αυτό, θα επιστρέψει κάνοντάς το πάλι. Γνωρίζει που πηγαίνει, καθώς του το έχω πει.

Θα χρειαστούν δύο ακόμη ολόκληρες γενεές προτού πραγματικά παρατηρήσετε σε ποιο πράγμα αναφέρεται το έργο του Κρύων. Όταν όμως συμβεί, ο πλανήτης θα οδεύει προς το να έχει Ημέρα Πλανητικής Ειρήνης, καθώς η Γη θα συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει και θα γιορτάζει την αλλαγή συνειδητότητας. Θα υπάρχει ακόμα και σχετική σημαία. Είναι απλώς η αρχή.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αρχίζει να καταλαβαίνει και ν’ αναγνωρίζει το φαινομενικά αδύνατον – ότι το παλιό πρότυπο πολέμου, διαφωνιών, μίσους, δράματος και σύγχυσης, δε θα είναι για πάντα ο δρόμος της ανθρωπότητας. Καθώς η αγάπη του Θεού φανερώνεται σαν πραγματικότητα μέσα στο DNA σας, η συνείδηση θα αρχίσει σιγά-σιγά ν’ αλλάζει και η πνευματική επανάσταση θα αρχίσει ν’ αναπτύσσεται.

Τώρα πηγαίνετε να κάνετε κάτι μ’ αυτό. Ζήστε διαφορετικά εξ αιτίας του. Είστε οι μόνοι που μπορείτε, γηραιές ψυχές.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ