Mødregruppen

Mødregruppen

Vi er en gruppe af danske mødre i Reykjavík og omegn, som mødes nogle gange om måneden – med og uden børn. Mødregruppen er ikke en del af Kvindeklubben, men mange er medlemmer begge steder.

Mødregruppen er en netværksmulighed for dig og dit barn, hvis du gerne til møde andre danske kvinder og synes, dit barn skal tumle rundt med andre børn, mens du er på barselsorlov eller venter på pasningsmulighed til dit barn. Via dette netværk får du tips til, hvor de gode og billige bleer kan købes, hvor man køber flyttekasser og skumgummi, hvordan man lærer at bage brød med tørgær, hvordan den islandske vaccinationspakke ser ud, hvor man kan tage kurser i islandsk og meget mere - ligesom du kan får nye venner og oplevelser.

Den danske mødregruppe blev grundlagt i foråret 2007 og får stadig flere medlemmer med små (nyfødte) børn, selv om det første hold børn nu efterhånden er blevet større. Nogle af os er blevet fastboende, mens andre er i Island for en kortere periode f.eks. på grund af arbejde.

Vi har ingen foreningsregler eller kontingent, men aftaler møde fra uge til uge og mødes i dagtimerne i hinandens hjem med børn eller på café om aftenen uden børn. Lejlighedsvis afholder vi fælles middag eller mødes med børn f.eks. til legedag på biblioteket eller i sandkassen.

Hvis du er interesseret, så er du velkommen til at kontakte en af de nedenstånde og høre mere:

Den danske mødregruppe i Reykjavík

Kontaktperson: Sice Juel Hansen

Telefon: +354 699 4341

Mødregruppen har en gruppe på Facebook.

PS: Selvom du ikke har børn, er du stadig meget velkommen!