Spændende kursus for nordiske kvinder den 20. - 21. april

Post date: Mar 20, 2013 9:48:18 PM

Ad astra - Bruen

Nordiske ”Kvinder i udvikling”

Kursus på Island for nordiske kvinder i erhvervslivet, afholdes

på Kríunes ved Elliðavatn 20. – 21. april 2013

Hjertelig velkommen til tværnordisk kursus for kvinder.

Vi, undertegnede Dorthe og Hrefna Birgitta, glæder os til at tage dig med på en spændende udviklingsrejse sammen med andre nordiske kvinder. En udviklingsrejse, som vi mener, vil give dig mange nye muligheder og vækst i dit private og professionelle liv.

Vi vil give dig en unik mulighed for at udvikle dit professionelle netværk ved at møde Islands og Færøernes ledende forretningskvinder, knytte relationer med disse samt mødes med andre nordiske kvinder bosiddende på Island. Relationer som kan åbne op for uanede muligheder til glæde og gavn for begge parter i mange år fremover.

Vi vil kombinere dette med at tilbyde et todageskursus, hvor du får mulighed for intensiv personlig udvikling og en styrkelse af dine kommunikationsevner. De mest effektive redskaber på verdensmarked til netop dette formål er kombinationen af Coaching og NLP sammen med Enneagrammet, der er en personlighedstypemodel, der overgår alle andre redskaber.

Det er vort ønske, at du ved afrejse vil opleve at din udviklingsvej har udfoldet sig endnu mere og at ’din kuffert’ vil indeholde endnu flere værktøjer end da du ankom til ”Kvinder i udvikling” – værktøjer som du vel og mærke ikke skal betale ekstra for i overvægt.

FKA kvinder i Reykjavik og på Syd-landet vil være medvirkende til at gøre weekenden til en uforglemmelig oplevelse og glæder sig til at møde dig.

Der vil være mulighed for at være en del af den tilrejsende færøske gruppe og mødes med dem allerede fredag aften – se nærmere i vedlagt program – overnatning må bestilles.

Om arrangørerne:

Hrefna Birgitta Bjarnadottir og Dorthe Gyldenkærne er begge internationalt certificerede HR Coaches, NLP- & Enneagram trænere og har hver især på forskellig vis over 20 års undervisningserfaring fra forskellige lande. Begge har stor erfaring i professionel HR-coaching samt lederudvikling såvel i erhvervslivet som i det offentlige regi.

Undervisning vil foregå på let forståeligt ”skandinavisk”. Dorthe taler dansk og færøsk. Hrefna Birgitta norsk/ dansk og islandsk. Materialet vil være på islandsk og dansk/ færøsk.

*Program er vedlagt, pris 39,800- kursus inkl. lunch, oplevelser/ overnatning kommer i tillæg

Vi ønsker dig velkommen til en spændende udviklingsrejse og glæder os at møde dig, så føl dig velkommen allerede nu.

Hilsen,

Hrefna Birgitta Bjarnadottir +354 899 1939 bruen@bruen.is www.bruen.is

Dorthe Gyldenkærne +298 211220 info@adastra.fo www.adastra.fo