KVINDEKLUBBENS SOMMERUDFLUGT 2013

Post date: Aug 13, 2013 12:09:22 PM

Lørdag den 31. august tager vi på klubbens årlige sommerudflugt.

Udflugten i år går først til det geotermiske kraftværk Hellisheiðivirkjun. Her er en række interaktive udstillinger, hvor vi bl.a. kan følge energiproduktionen og få vores nysgerrighed stillet m.h.t. den historiske udvikling af geotermisk energi i Island. Her er ligeledes jordskælvssimulatorer.

Efter Hellisheiðivirkjun kører vi til þorlákshöfn og spiser frokost på ”Hendur í höfn“. I samme hus er der kunstværksteder, bl.a. et glasværksted, hvor vi kan gå på opdagelse. Efter frokosten bliver vi i þorlákshöfn for Rán Gisladóttir tager imod os ved Þorlákskirkju og fortæller om kirken. Fra Þorlákskirkju kører vi til Listasafn Árnesinga í Hverragerði, hvor Inga Jónsdóttir viser rundt og vi får serveret kaffe.

Turen koster 5.000 ISK, der betales kontant til kassereren. Inkluderet heri er entré til Hellisheiðavirkjun, frokost på ”Hendur í Höfn” (suppe og brød), kaffe í ”Listasafn Árnesinga” (kaffe/te og to slags kage) og bussen. Dansk kvindeklub og Rejse-og hjælpefonden er behjælpelig med støtte til bussen. Børn over 12 år fuld pris, børn 0-12 år gratis, men forældre / bedsteforældre sørger selv for mad og drikke.

Tilmelding skal ske senest tirsdag den 27. august til et af bestyrelsesmedlemmerne - eller ved at skrive til danskkvindeklub@gmail.com

...........................................................................

PROGRAM

10:00 Afgang BSÍ / Umferðamiðstöð

10:30 Ankomst Hellisheiðavirkjunn

12:00 Afgang til Þorlákshöfn

12:30 Ankomst ”Hendur í Höfn” (spise frokost)

14:00 Afgang til Þorlákskirkju

14:15 Ankomst Þorlákskirkju

15:15 Afgang til Hverragerði

15:30 Ankomst ”Listasafn Árnesinga”

17:00 Afgang til Reykjavik

17:30-18:00: Ankomst BSÍ / Umferðamiðstöð

...........................................................................

Hiv fat i mand/børn/børnebørn og deltag i vores udflugt - vi ser frem til at se flest muligt:)

De allervenligste hilsner,

Bestyrelsen