Julefrokost 2013

Post date: Nov 12, 2013 1:12:09 AM

JULEFROKOST 2013

Kære Medlemmer og Gæster,

Så er julen igen ved at nærme sig og det er blevet tid for Dansk Kvindeklubs årlige julefrokost. Vi mødes på Restaurant Reykjavik, Vestergade 2, onsdag den 27. november kl. 19:00. Restaurant Reykjavik tage imod os med julebuffet.

Pris: 5.500 ISK for medlemmer og 6.500 ISK for gæster.

Dansk Kvindeklub er traditionen tro i julehumør og byder på velkomstdrink.

I år vil vi bede jer om at tage et lille stykke julepynt med af jeres eget til at lægge som pynt ved jeres kuverter. Gerne pynt med en lille historie bag. Og selvfølgelig tager I det med hjem igen. Vi håber, det kan blive et hyggeligt indslag i samtalen omkring bordet og være med til at sprede en helt særlig julehygge.

Vi opfordrer jer til at betale for julefrokosten i hjemmebank eller bank samtidig med I betaler kontingentet (se bagsiden) inden den 27. november. I har dog også mulighed for at betale kontant til frokosten.

Husk at medbringe en pakke til julelotteriet!

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 24. november og skal ske til bestyrelsen eller ved at tilmelde dig her.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen

Det er tid at betale kontingent!

Bemærk venligst at I også kan betale for julefrokosten i banken/hjemmebankeninden den 27. november samtidig med at I betaler kontingent.

Kontingentindbetaling til Dansk Kvindeklub i Island for 2014

Kontingentbetaling vil fremover ikke længere ske pr giro. Indbetaling kan foretages på følgende to måder:

  1. Via overførsel i selve banken på samme måde som girosedlerne hidtil har fungeret. Bankassistenten vil kunne bruge de nedenstående oplysninger til at overføre beløbet fra din konto til Kvindeklubbens konto (kontonummer, kennitala, kontingentbeløb). Betaler I i Íslandsbanki skal der ikke betales gebyr.
  2. Via hjemmebank, hvor du selv overfører med nedenstående oplysninger.

Oplysningerne der skal bruges i banken og til evt. overførsel i hjemmebank er:

Konto nr: 515-26-90390

Kennitala: 631109-0390

Kontingentet er 2.500 ISK for året 2014, hvilket venligst bedes betalt inden udgangen af året. Der er ikke udsendt girosedler for kontingentåret 2014.

NB: Vær opmærksom på tydeligt at skrive navn på indbetalingen hvis pengene bliver overført fra en anden konto end din egen (mand, børn etc.).