Over mijn werk & speciale onderwerpen

Olieverf schilderijen, tekeningen, ceramiek, workshops

Specialiteiten

  • Elementen die ik tegenkom in de natuur vormen een bron van inspiratie
  • Het schilderen van een portret is als een ontmoeting en verdieping in een persoonlijkheid
  • Sociale omstandigheden dwz het dagelijks leven van mensen spreken mij aan en doen een appel op mijn inlevingsvermogen. Soms ontstaat er dan een schilderij of een serie.
  • Symbolische betekenis van abstracte begrippen hebben ook al jaren mijn aandacht gehad. Nu en dan vind je daar iets van terug in mijn schilderijen.

Ge├źngageerde onderwerpen - lees meer hier over

Al tekende ik mijn leven lang met nu en dan een schilderij, het schilderen met olieverf startte pas echt goed in 2003 toen ik mijn passie voor schilderen de vrije loop liet.

Ik was door een Kunstenares in Zweden op een stoel voor een tafel met schilderspullen gezet, toen ze mij op een minuscuul schetsblokje een even minuscuul hondje zag zitten tekenen. Zij gebaarde, stop daarmee, kom op, laat je gaan, hier is ruimte voor jou.

En zelf ging ze weer voor haar enorme vrouwen schilderij op haar zel staan. Ik tekende/schilderde een wat kinderlijk aandoende tekening. Maar het staat symbool voor mijn doorstart, na jaren tussen neus en lippen door tekenen en schilderen.Nu ontstaan er gaande weg verschillende richtingen, thema's en onderwerpen. En ik schuw geen nieuw.Kijk rusig rond op mijn site en als u iets ziet dat u bevalt en het zou willen aanschaffen, neem gerust contact met mij op of kijk waar ik een expositie heb.Ook houd ik mij aanbevolen voor het houden van tentoonstellingen met mijn werk.Inleiding

Kenmerken

Bij voorkeur ben ik geheel vrij iin de keuze van mijn onderwerpen.

Maar ik ben bereid om me te laten uitdagen door een opdracht. En als de opdrachtgever en ik op een zelfde golflengte kunnen komen kan ook een verzoek een schilderij te maken mij inspireren tot iets nieuws

Verder zal ik vanaf 2010 begon ik ook workshops te organiseren. Momenteel heb ik daar niet veel gelegenheid voor maar ben voornemens daar weer gelegenheid voor te maken.

Portfolio met formaten en prijzen zie

www.camphuijsen-art.nl