Exto Blogspot

Post date: Jul 13, 2010 5:44:00 PM

27 Mei 2010 laatste bericht

27 May 2010 14:28 - aantal keer bekeken: 65

Het is zo ver, mijn doel om anderen te stimuleren zich te uiten door tekenen en schilderen door het geven van workshops gaat van start.

Onlangs opende in de Bilt galerie "gewoon mooi" van mijn collega en buurtgenoot.

In haar prachtige galerie annex atelier zijn diverse activiteiten gepland. Een paar dagdelen ervan ga ik invullen.

Hier onder de uitnodiging van mijn brochure

Laat U inspireren

Wilt u zich laten uitdagen om uzelf te uiten in een schilderij of tekening? De workshop nodigt de groepsleden uit dat te doen op ieders eigen unieke manier.

In de workshop kunt u volop experimenteren en uiting geven aan een idee of begrip of bv. door schilderen op muziek. U krijgt handreikingen om u in te leven in de onderwerpen en wordt gestimuleerd een proces op gang te laten komen.

Kleur, vorm, structuur, techniek, onderwerp, stijl

Persoonlijke stijl

Vaak laten mensen zich prikkelen door een bepaalde schilderstijl. Ze kunnen daarin vastlopen, door de aandacht beperkt blijft tot één bepaalde kijk op schilderen.

Daarom wordt u tijdens deze workshop gestimuleerd eigen vaardigheden te verkennen en uit te breiden. De opdrachten die gegeven worden vragen om een unieke oplossing. Iedereen kan een opdracht anders oppakken en invullen. Juist dat maakt het zo boeiend om in een groepsverband te werken. De wederzijdse feedback wordt gebruikt als middel tot ontplooiing.

Door de beeldmiddelen stuk voor stuk te belichten komt ook uw persoonlijke voorkeur naar voren en kunt u gaan kiezen welk pad u zelf wilt inslaan.

Ik heb een brochure gemaakt en die ligt bij het kopieer bedrijf. Online is de héle folder te zien.

zie Camphuijsen Art Blogspot

... lees meer >>

04 May 2010 00:16 - aantal keer bekeken: 58

het huidige schilderij is weer een nieuw avontuur.

Overal waar we in afrika kwamen werd gedanst. Diverse groepjes in afrika verspreid op de route. Metname in Kaapstad was onze eerste kennismaking met de afrikaanse dinamiek. Dans, vrolijkheid, emotie levendigheid. dfe geschiedenis en de strijd, levenslust en verlangen naar bevrijding werd aan on sovergebract in woord en beeld. Robbeneiland waar Mandala en zijn medegevangenen verbleef. restanten, flarden, het werd aan ons getoond.

Maar het was genieten, van de energie die afspatte van de mensen op straat.