Atelier Camphuijsen Art

Post date: Dec 1, 2010 1:29:00 PM

Vanaf 01-01-2011 mijn atelier te vinden bij

Ambacht Ateliers

Ambachtstraat 9 - 4-I

3732 CN De Bilt

Beste lezer,

Camphuijsen Art heeft een eigen locatie

Sinds zaterdag heb ik me aangesloten bij een groep creatieven die allen een atelier/studio huren in een nieuw ingericht pand te de Bilt. Dat betekent dat ik het volgende jaar een eigen ruimte heb voor Camphuijsen Art in mijn atelier, waar ik ongestoord kan schilderen en cursus geven. Vanaf nu kan ik concreet gaan plannen voor activiteiten als de cursus “Kom uit de verf” in mijn atelier aan de Ambachtstraat. En vanuit daar mijn kunstzinnige activiteiten verder ontwikkelen.

Ik heb er alle ruimte en rust om te schilderen en één of twee maal in de week mijn cursus te houden. Er zijn nog 11 andere ruimten in het gebouw waar andere creatievelingen hun bezigheden/bedrijvigheid hebben. Zo hoop ik in een inspirerende omgeving mijn kunst een plek te geven.

[Cursus] De nieuwe cursus kom uit de verf wil ik in de derde week van Januari starten op de dinsdagavond. De bestaande groep loopt tot de kerstvakantie. Misschien gaat er een deel door in een vervolg serie. Als je mee wilt doen meldt je dan voor 24 December aan.

https://sites.google.com/site/camphuijsenart/clients/kom-uit-de-verf

Ambacht Ateliers Het geheel zal in januari feestelijk geopend worden.

Meer details volgen later.