Kom uit de verf

Cursus

- 12 avonden ontdekken, uitproberen en creëren

in Atelier Camphuijsen Art

Ambacht ateliers

Ambachtstraat 9 studio I

3732 CN De Bilt

Het creatieve proces benaderd als cyclus

Geef je nú op!! In januari zijn de cursussen weer begonnen

Samen aan de slag, met potlood, pen en/of penseel, onder leiding van Rita met elke avond een nieuwe insteek en met feedback in de groep. Kijken wat je doet, kunt wilt en kan. Doe mee!!

Rita Camphuijsen Coach en leiding van de cursus: Kom uit de verf

  1. Wil je graag schilderen maar zit je vast en kom je niet verder. Laat je inspireren.
  2. Ben je de hele dag heel rationeel of praktisch bezig en wil je een andere kant van jezelf ontwikkelen. Kom experimenteren.
  3. Wil je meer ruimte geven aan je gevoel Kom spelen en beleven in kleur en verf en andere materialen.
  4. Heb je altijd al willen tekenen of schilderen maar je durft niet omdat je denkt dat je het niet kunt. Laat je leiden door het 12 stappen programma.
  5. Wil je al schilderend meer bewust worden wat er in je leeft. Kom en grijp één van de penselen.
  6. Wil je eens wat anders proberen dan wat je al kent, kom in de groep en leer van elkaar en stimuleer elkaar.

Kosten:

Cursus van 12 lessen E 300,- Inclusief materiaal, exclusief penselen

Dinsdagavond en Donderdagavond van 19:30u - 22:00u

Woensdagochtend van 10:30 - 13:00u

Waarom Bij Camphuijsen Art?

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te begeleiden bij het verder ontwikkelen van hun vaardigheden om te schilderen. Schilderen is een fantastisch middel om je gevoelens en indrukken in beeld te brengen.

Belangrijk vind ik dat ieder zijn eigen handschrift ontplooit. Dat ik het herken wanneer iemand zich probeert te spiegelen aan een voorbeeld die hij bewonderd. Deze bewondering kan je creativiteit blokkeren en je tegenhouden in je vrijheid om je te uiten. Ik wil middelen aanreiken die je helpen met nieuwe ogen naar je omgeving te kijken en manieren te vinden om naar eigen keuze tot een werkstuk te komen.

Er zijn beeldelementen die als begrip een leidraad kunnen vormen bij het tot stand komen van een werkstuk. Het kan helpen met het opbouwen van een compositie.

Reageren op elkaar en elkaar vertellen wat je ziet in het werk van de ander is heel nuttig om bewust te worden van hoe iets van wat je wilt uitdrukken op anderen overkomt. Vergelijken om van te leren en de verschillen te leren waarderen en respecteren is een belangrijke werkmethode die ik wil hanteren.

Reactie van een cursiste"

Waarom Kom uit de verf

Cursus Kom uit de verf

Liefhebbers, geef je op voor 24 december als je ook wilt gaan beginnen in een volgende serie. Bij minstens 5 deelnemers beginnen we

Kijk in de agenda voor de mogelijke data.