Over Camphuijsen Art‎ > ‎Over mij‎ > ‎

Rita Camphuijsen - "Director of Design"


Het verzorgen van mijn websites en ontwerp heb ik geheel in eigen hand. Al maak ik gebruik van hulpmiddelen en webmodellen. Ik pas ze aan naar eigen goeddunken en val er op terug al s ik een techniek niet beheers. Maar ik verzorg zo veel ik kan mijn eigen PR en publicaties


Ik ben begonnen met het ontwikkelen van mijn digitale vaardigheden zodra het internet voor een groter publiek toegankelijk werd en heb door trial and error mezelf de meeste vaardigheden aangeleerd.

Ik denk dat dat ook een rode draad is in mijn leven, het "praktjk leersystheem" zoals dat inedertijd op de Jelburg al een leerstijl was waarvoor je kon kiezen. Het gaat dan meestal zo, dat ik de beschikking krijg over materiaal en aldoende ga ontdekken hoe ik het naar mijn hand kan zetten. Dan maak ik het me zo goed als mogelijk eigen.


Digitaal nieuws

Geplaatst 2 mrt. 2011 13:20 door Rita Camphuijsen - Art   [ 2 mrt. 2011 13:24 bijgewerkt ]

2 Impress


Website ingericht

Geplaatst 14 jul. 2010 05:23 door Rita Camphuijsen - Art

Ik heb een nieuwe persoonlijke website ingericht. Er zijn nog veel plekken te vullen en teksten te schrijven. Maar een website met deze 'webtool' is wel een stuk makkelijker en dynamischer.
Een beetje de layout uit handen geven is niet erg. Het gaat immers om de inhoud.
Het heeft me wel wat van schilderen af gehouden, maar dat moet dan maar. Ik ga nu weer verder met mijn huidige werk in wording.

De dansers uit Cape town. 

Dansers voor vrijheid.

1-2 of 2