CLARIÓ DIGITAL

BLOG DE NOTICIES DE L'IES ENRIC VALOR (CASTALLA)

Rapsodes. Vine a Castalla

Departaments de Música i Valencià junt als alumnes de 3r d'ESOC i 3r PMAR


VINE A CASTALLA

Dins del projecte Rapsodes, els alumnes de les classes de 3r d'ESOC i 3r PMAR junt als professors de Música i de Valencià han creat la lletra d'un rap que tracta sobre les costums i tradicions locals. A partir de la lletra s'ha afegit una base musical, els alumnes han enregistrat la lletra i finalment s'ha fet un videoclip del mateix. La lletra i el videoclip el podeu vore a continuació:

Vine cap ací, vine a Castalla

puja’t a Catí, voràs quina tralla.

Llig una rondalla de l’Enric Valor

vine a les danses i balla, que el meu poble és el millor.

Cuento. Un juego, seis almas

Judith Crespo 1º Bach B


UN JUEGO, SEIS ALMAS

Nunca he entendido muy bien cómo empezó esta historia. Éramos dioses sin nada que ver, gente que nadie imaginó que acabaría junta, pero tal vez sí es cierto eso de que los enemigos comunes unen amigos. Somos seis, Jápeto, uno de los Titanes de la primera generación divina, acabó en el Tártaro junto a todos los demás Titanes. Jasón, educado por un centauro, ya podréis imaginar su carácter, de esos caprichosos, estuvo casado con Medea y cuando consiguió la felicidad simplemente se cansó de ella y se prometió con Glauce, no tuvo un buen final, Medea se encargó de ello. Tenemos a Jonio, nadie sabe muy bien su procedencia, pero es alguien importante. Julo, hijo de Eneas. Y por último nuestras fuerzas femeninas Julia Luperca, intentaron sacrificarla, eso le formó un carácter más bien fuerte. La segunda era Juno, la diosa romana similar a Hera, personifica el ciclo lunar así como la protectora de las mujeres. ¿ Por qué toda esta gente se unió? os estaréis preguntando. Muy simple, el juego por salvar sus vidas les hizo amigos.

Artículo. ¿Palabras o imagen?

Aitana Abadía Vargas. 2do Bachillerato


¿Qué tiene más poder en la actualidad: las palabras o la imagen?


Cuando estudiamos cualquier suceso histórico, es casi seguro encontrarnos con que la expresión humana, ya sea artística o lingüística, desempeña un papel importante, desde un movimiento literario hasta un tratado de paz para ponerle fin a un conflicto bélico.

Actualmente nos encontramos en la era de los medios de comunicación, y es evidente que estos han tomado las riendas de nuestras vidas. La imagen se ha apoderado del mercado; si lo que quieren vender al consumidor no atrae al instante, entonces no tiene cabida en el sistema capitalista. Las imágenes han adoptado un papel esencial en la guerra de poder entre los gigantes económicos.

Artículo. Feminismo

Marcos Palazón Cano

-FEMINISMO EN LA ACTUALIDAD-

A raíz de la publicación de la obra de Mary Wollstonecraf, Vindicación de los derechos de la mujer a finales del siglo XVIII, surgió el feminismo, un movimiento social que busca la igualdad entre hombres y mujeres. Además, este ha tenido en los últimos años un gran impulso mediático y social y muchas veces se ha mencionado esa habitación propia que Virginia Woolf defiende que toda mujer necesita. No obstante, ¿se ha encargado el feminismo de asegurar esa habitación a todas las mujeres?, ¿se ha censurado a parte de ellas como el cuadro de Balthus?


ETWINNING SLIDING DOORS IN HISTORY

Article sobre el projecte Etwinning d'Ángela Sempere, 1r Batx B


ETwinning és una plataforma educativa europea online on es troben estudiants i docents per dur a terme projectes junts.

“Sliding Doors in History” és el títol del projecte en què hem participat amb l’alumnat d’un institut d’Edessa en Grècia i un de Campobasso d’Itàlia.

Amb els professors de llatí i cultura clàssica Amparo Cebrián i Joan Camarasa hem creat material com, presentacions, cartells, targetes i vídeos per mostrar events, indrets i personatges històrics rellevants.

LA ESPAÑA DE DON QUIJOTE

Texto expositivo Aitana Abadía Vargas, 1 Bach B


Don Quijote de la Mancha es una novela escrita por Miguel de Cervantes y publicada, su primera parte, en 1605. Crevantes fue contemporáneo con los reinados de Felipe II y Felipe III de España.

Los últimos años del reinado de Felipe II se caracterizaron por la decadencia económica, hasta llegar al punto de anunciar la bancarrota de la corona en múltiples ocasiones, esto ocurrió como consecuencia de la falta de intervención de la clase social con mayor control monetario: la burguesía...

CAMINO A UN MUNDO VIRTUAL FICTICIO

Cuento Natalia Esteve, 1 Bach B

Una mañana de invierno mis compañeras Eva, Sara, Sonia , Ángela y yo fuimos a clase como de costumbre, pero esta vez estábamos muy felices porque a segunda hora nos tocaba clase de griego. Íbamos a ver una película que había tenido mucho éxito desde que la sacaron titulada “ GORM LYOKO”.

REDACCIONS SOBRE MITES

Relats mitològics de 1r d'ESOA

Els alumnes de 1r d'ESO A, al igual que van fer els grecs en l'antigüetat, s'han inventat uns mites per a explicar allò que pasa en el nostre entorn, així intenten explicar el motiu del perquè es forma la boira, perquè hi ha mel o perquè hi han diferents llengües, entre altres

Els relats que aneu a llegir han estat creats per : Saran Alfonso, Pau Gamo, Óscar Verdú i Miriam El Miri. Són una mostra voluntària dels que cadascun de nosaltres hem redactat.

Esperem que vos agraden.

ELS NOSTRES RELATS MITOLÒGICS

Relats mitològics de 1r d'ESOB

Hola a tots i a totes!

Avui anem a sorprendre-vos amb unes històries fetes pel grup de 1rESO B !

Abans de res, hem de dir el perquè d'aquests relats.

En els grups de 1r d’ ESO, en l’ àmbit sociolingüístic, hem treballat GRÈCIA; així que la nostra tutora va delectar-nos amb una fantàstica idea: escriure un relat a mode de relat mitològic explicant un fenomen de la natura, a la manera com ho farien els antics grecs. Eixa idea va ser l’ origen d’estes històries, ja que ens va agradar molt la proposta.

Els relats que aneu a poder llegir han estat creats per : Salvador Orts, Yassmen Chikhibou i Lola García. Són una mostra voluntària dels que cadascun de nosaltres hem redactat.

Esperem que vos agraden.

Óscar Sánchez Fuentes.

(llegir més)

¿HA CAMBIADO EL CANON DE BELLEZA EN LA SOCIEDAD CONTEMPORÁNEA?

Artículo de opinión, María Martínez Rico 1º Bach

Hoy en día la sociedad contemporánea es mucho más liberal y reivindicativa, ¿pero eso afecta en los cánones de belleza que establece esa misma sociedad? ¿Esos cánones de belleza los establece la sociedad o las grandes compañías capitalista? ¿Tienen algo que ver los influencers en estas reglas de comportamiento y estilo?

(leer más)

¿SON LOS JÓVENES REBELDES?

Artículo de opinión, Natalia Serrano 1º Bach

La rebeldía es una característica propia de la personalidad adolescente, en la búsqueda de su propio lugar en el mundo, para lo cual cuestionan las imposiciones de padres, maestros y otros adultos, y del sistema en general. ¿Quiere decir esto que es la rebeldía una seña identitaria de la juventud?

(leer más)

LLIBRES DE RITMES

ritmes, compasos i figures musicals

Els alumnes de 2n i 3r d'ESO han inventat ritmes seguint unes pautes donades a classe.

El resultat del seu treball es pot vore en els llibres de ritmes que hi han punxant l'enllaç.

(llegir més)

INJUSTICIAS SOCIALES A TRAVÉS DE LOS CUENTOS CONTEMPORANEOS

Texto expositivo, Aitana Abadía Vargas 1º Bach

Cuando nos ponemos a analizar los sucesos del pasado, ya sea en un lección de historia o disfrutando de un documental, la conclusión más común a la que llegamos con respecto a los hechos históricos es que antes el mundo estaba repleto de injusticias de todo tipo, por esta razón fue que surgieron los movimientos revolucionarios e independentistas a lo largo de diversas épocas.

(leer más)

LA SOLEDAD A TRAVÉS DE LOS CUENTOS CONTEMPORANEOS

Reseña literaria, Maia González Bernabeu 1º Bach

La soledad es el estado de aislamiento en el cual alguien se encuentra solo, sin compañía o como el sentimiento de tristeza que se siente por la falta, la ausencia o la muerte de otro individuo.

(leer más)

CREATIVITAT MUSICAL AMB CHROME MUSIC LAB

Alumnes de 1r i 3r d'ESO inventen una peça musical

Alumnes de 1r i 3r d'ESO han creat amb el programa Chrome music lab una peça musical que constava d'una introducció, Estrofa i Tornada.

Els alumnes de 1r d'ESO han utilitzat l'escala pentatònica i els de 3r l'escala cromàtica.

Si vols escoltar als guanyadors punxa en l'enllaç de baix.

(llegir més)

ANCIENT MYTHS AND MODERN MEDIA

Projecte alumnes grec i llatí

Dins del projecte eTwinnig Ilias 2:0. Ancient myths and modern media els alumnes de Llatí i Grec han creat diferents produccions audiovisuals durant este curs 2019- 2020. (llegir més)

RESISTIRÉ

Interpretació online alumnes de l'ESO

Durant el confinament alumnes de l'ESO del nostre centre han interpertat el que ha sigut l'himne de resiliència davant el Covid-19, "Resistiré" del Duo dinámico.

Enhorabona a tot@s!!!

Si voleu vore el resultat punxeu l'enllaç de baix.

(llegir més)

LOS DÍAS RAROS ME HACEN PENSAR

Reflexiones sobre el confinamiento y la pandemia

Los alumnos de la asignatura de Lengua Castellana y literatura de 2º de bachillerato, coordinados por su profesora Rosalía Rico nos ofrecen sus reflexiones e inquietudes sobre el confinamiento y la pandemia.

(leer más)

DIARIO SONORO CONFINAMIENTO

Análisis entornos sonoros durante el confinamiento

Durante el confinamiento, los alumnos de 1º y 3º de la ESO han hecho un trabajo en el que tenian que escuchar, analizar y reflexionar sobre aquellos sonidos que los acompañaban en sus rutinas diarias. El resultado ha sido muy interesante, ya que el confinamiento forzoso de la sociedad ha permitido que afloren sonidos (como el de la brisa, lluvia suave...) que de normal pasan inadvertidos.

(ver más)

EL AMOR EN LAS REDES

Artículo de Jaume Arques López, 2º Bach B

¡La metafísica vuelve a estar de moda! Son ya 2300 años los que nos separan de filósofos tan importantes como Platón que se lanzaron a explicar la realidad y a buscarle un sentido. Hoy, cientos de años después, no sabemos distinguir dónde empieza la caverna y dónde acaba, la tecnología nos atrofia los sentidos y sentimientos y el amor no es menos.

(leer más)

McBeth

English theater

Last Thursday, 27th of February, the students watched a play called McBeth, in the auditorium of Castalla. The students from 1st ESO to 1st BATX went to see it.

(read moore)

ORIENTACIÓN LABORAL

El alumnado de 2º FPB asiste a una charla con grupo “Labora”

El grupo Labora asistió al instituto Enric Valor el día 27 de enero para realizar una charla sobre la actividad laboral y sobre lo que podríamos hacer en un futuro.


(leer más)

UNA MANERA DIFERENTE DE ENTENDER LA HISTORIA

Elaboración de un eje cronológico por parte de los alumnos de 4PR

En clase de historia con Sole Guillem, los de 4PR hemos hecho un eje cronológico en la pared a la entrada de la clase de castellano 2 donde hemos puesto toda la información de más de 5 temas de historia, tanto la parte artística como histórica de cada tema.

(leer más)

ARTÍCULOS DE OPINIÓN II

ARTÍCULOS DE OPINIÓN DE ALUMNOS DE LENGUA CASTELLANA DE 4º DE LA ESO

La Ilustración fue un movimiento cultural e intelectual europeo...

(leer más)

ARTÍCULOS DE OPINIÓN

ARTÍCULOS DE OPINIÓN DE ALUMNOS DE LENGUA CASTELLANA DE 2º DE BACHILLERATO

Desde los inicios de la sociedad se puede decir que ésta ha ido mejorando...

(leer más)

EL INVENTO DEL FUTURO

ARTÍCULOS DE CASTELLANO DE 3º DE LA ESO

Las “Pastillas de idiomas” son una caja de 500 mg con 20 pastillas. Su sabor es el chocolate y su efecto dura 12 horas.

Se crearon en un laboratorio de EEUU, en el año 3050...

(leer más)

NI UNA MÉS, NI UNA MENYS

CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

El dilluns 25 de novembre, entre les 12'45 i 13 h al centre vam voler col·laborar amb el dia de l'eliminació de la violència contra la dona, llegint un manifest fet per les alumnes de 2n de Batxillerat Anetta Rudenko i Leyre Pérez, i penjant llaços de color morat en les tanques.

(llegir més)

ESTA SETMANA SONA...

CAMINEM CAP A LA IGUALTAT

Durant esta setmana i la pròxima anem a escoltar peces musicals relacionades amb la igualtat de gènere, de cantants i grups com: Manu Carrasco, Bebe, Rozalén, El diluvi...

(llegir més)

LLEGIR PER A GAUDIR

TEATRALITZACIÓ DE MITES CLÀSSICS

Un dels grans reptes de l’escola del segle XXI és el foment de la lectura. Llegir ja no és atractiu per a una generació que ha crescut entre les xarxes socials i les més divertides (i sovint absurdes) aplicacions per a mòbils.

(llegir més)

PROJECTE eTWINNING

Let’s create the biggest reading club in Europe

Dins del projecte eTwinning Let’s create the biggest reading club in Europe, part II, els alumnes de llatí i grec vam fer dos productes audiovisuals per celebrar el Dia Europeu de les llengües amb els nostres socis del projecte kA229, Booki Cult.

(llegir més)

ESTA SETMANA SONA...

JOHN WILLIAMS

Per fi hem aconseguit cambiar el timbre que indica l'entrada, canvi de classe i final de la jornada, per un fil musical que ens acompanye al llarg del matí.

Cada setmana escoltarem música de distints compositors, èpoques, gèneres, estils...

Comencem per la música de cinema i amb un compositor molt premiat, del que segur tots hem taral·lejat més d'una melodia seua.

Punxant l'enllaç de baix, podeu vore el treball sobre John Williams que va fer l'alumna de 4t d'ESO PMAR del curs 2018-19, Ángela Vicent Bernabeu .

(llegir més)

EL JUEGO DE LOS PAYASOS

RELATOS DE MIEDO DE CASTELLANO 1ESO (II)

Me desperté, pero esta vez no estaba sola, estaba con los pasajeros del avión, en un lugar desconocido sumido en la más absoluta oscuridad. ¡Otra vez!, ¡otra vez ese macabro y retorcido juego! ¿Es que nunca va a terminar?

(leer más)

LA PUERTA MISTERIOSA

RELATOS DE MIEDO DE CASTELLANO 1ESO (I)

Todo empezó en un simple día, y no fue muy agradable….

¡Inquieto, nervioso, miedoso! ¿Queréis que lo cuente? Bien, pues allá voy…

Sábado, un día maravilloso y soleado, en una casa en medio del bosque, vivía una familia normal y corriente, pero hasta un punto…

(leer más)

TRICK OR TREAT

HALLOWEEN CELEBRATION AT OUR SCHOOL

As every year, the 31st of October we celebrated Halloween at school. That´s why 1st and 2nd ESO students, decorated the classes and corridors with spiders, bats and ghosts.

(read more)

LA TRANSICIÓ A CASTALLA

DOCUMENTAL ALUMNES 1r DE BATX

El dissabte 28 de setembre a la casa de cultura de Castalla va tenir lloc la presentació del magnífic documental La Transició a Castalla. Records del primer ajuntament democràtic (1979-1983), elaborat per l’alumnat de 1r de batxillerat de l’IES Enric Valor de Castalla, baix la direcció del professor José Antonio Moreno Nieves i amb el muntatge i la realització de María Teresa Mira Sempere (ex alumna del centre).

(llegir més)

EXCURSIÓN ALUMNOS 1º DE LA ESO

NOS VAMOS A LA FOIA CATALINA

El jueves 24 de noviembre, los alumnos de 1º de la ESO del instituto Enric Valor fueron de excursión a la Foia Catalina. La decisión de hacer la excursión fue tomada por parte de los tutores de las 4 clases de 1º (Sara, Valdés, Sonsoles y Chimo), el motivo de la misma era pasar un día juntos para conocerse más.

(leer más)

CÒMIC SOBRE LA MITOLOGIA GREGA

EL MITE D'ARACNE

Els alumnes de llatí de 4t d'ESO han realitzat produccions audiovisuals i artístiques del mite d'Aracne. De totes elles destaquem el còmic d'Aitana Abadía Vargas, de 4t d'ESOA. Enhorabona pel treball!

(clicar per a vore el còmic )

NARRACIÓN ALUMNA DE CASTELLANO 4ºESO

EL DINOSAURIO

Al poco tiempo de empezar a salir él le regaló un dinosaurio, a ella no le resultó extraño pues habían tenido su primera “peleilla” y le parecía buena forma de arreglarlo.

(continuar leyendo)

REVISTA CLARIÓ

NÚMERO 28

JUNY 2019

MOLT MÉS QUE UNA TROBADA

ALUMN@S DEL CENTRE PARTICIPEN A LA TROBADA COM SONA L'ESO

Reflexions de la trobada i resum gràfic aportat per participants, familiars i Fernando Gimeno (fotògraf oficial de CSE)

(llegir més)

SEIENTS BUITS

COM SONA L'ESO A CASTALLA

Del 8 al 10 de maig es va celebrar a la nostra localitat la trobada Com Sona l'ESO. Si voleu vorer el concert, un video resum de la trobada així com fotografies oficials continuen llegint...

(llegir més)

TEATRO EN FRANCÉS

CYRANO DE BERGERAC

Alumnos de francés acuden a Alcoy a fer una obra de teatro sobre Cyrano de Bergerac.

(leer más)

VIATGE A TARRAGONA I DELTA DE L'EBRE

ALUMNES DE 1r DE BATX DE VISITA PER LA PROVINCIA DE TARRAGONA

Vam eixir de Castalla el dimecres 20 de març a les 6.30 h del matí; estava plovent i tots teníem cara de son. Quan vam muntar al bus, uns intentaven dormir i altres bramaven.

(llegir més)

CONCERTS DIGITALS

GRAVACIONS ALUMNES 2n ESO

Des del departament de música volem compartir amb tota la comunitat educativa una xicoteta mostra del que treballem a l'aula. Esperem que vos agrade!!!

2ESOA

2ESOB

2ESOC

Taller de Percussió

SEIENTS BUITS

LLISTA DE REPRODUCCIÓ DE SPOTIFY DE LA PRESENT EDICIÓ DEL COM SONA L'ESO

llista reproducció Spotify Seients buits

YACO

RELATO DE LA ALUMNA MARTA PÉREZ BELLOT (1º BACHILLERATO B)

Recuerdo aquel día como si fuera ayer, esa mañana el sonido de la alarma parecía más horrible de lo normal, pero no era la primera vez que me prometía cambiar ese tono, la verdad es que nunca me he llegado a acordar de hacerlo. (leer más)

INVESTIGANT SOBRE LA TRANSICIÓ A CASTALLA

VISITA A L'ARXIU DE LA DEMOCRÀCIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

El passat dimecres 13 de Març, alguns dels alumnes de primer de batxillerat vam gaudir d’una visita a la Universitat D’alacant, concretament a l’Arxiu de la Democràcia. (llegir més)

ALUMN@S MEDIADORS

II JORNADES DE MEDIACIÓ DEL CIFP BATOI

De l'11 al 14 de març han tingut lloc les II Jornades de la mediació en el CIFP de Batoi (Alcoi). (llegir més)

8 DE MARÇ

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

El centre ha celebrat el dia de la dona treballadora formant un 8 i una M gegant al pati. A més ha sigut l'acte final d'una setmana plena d'activitats relacionades amb la importància de la dona al llarg de la història en diferents disciplines i que s'ha dut a terme amb el projecte portes morades.

(llegir més)

PROJECTE PORTES MORADES

FIGURES FEMENINES IMPORTANTS AL LLARG DE LA HISTÒRIA

Durant l'última setmana de febrer i la primera de març des de les diferents tutories del centre hem realitzat un projecte anomenat "Portes morades". (llegir més)

UN DIA AL MUSEU

EXCURSIÓ DELS PRIMERS D'ESO

El divendres 8 de febrer, els cursos de primer d'ESO han anat a Alcoi per a visitar el Museu arqueològic municipal Camil Visedo Moltó i el Mubona (Museu del consorci provincial de bombers d'Alacant). (llegir més)

EQUIPS DE DEBAT

LLIGA DE DEBAT DE BATXILLERAT I SECUNDÀRIA

Dos equips del centre arriben a la final de la lliga de debat. (llegir més)

A LLEGIR!!!

HORA DE LECTURA

Una hora lectiva a la setmana es dedica a la lectura (lliure) per part dels alumnes.

(llegir més)

CONCURS ODISSEA

CIÈNCIA I TECNOLOGIA A L'ANTIGUITAT

Alumnes de primer de batxillerat participen en un concurs online sobre la ciència i la tecnologia en l'antiga Grècia i Roma.

(llegir més)

BALLEM PER LA PAU

ACTIVITATS DIA DE LA PAU

El dia 30 de gener el centre va celebrar el dia de la pau i no violència amb diverses activitats.

En primer lloc, mentre els alumnes de religió penjaven un mural elaborat per ells, els alumnes de 1r de batx (Leyre Pérez i Jaume Arques) i 2n de batx (Èlia Mira i Jaume Leal) van llegir un manifest per la pau. A continuació vam dansar amb les llunyanes dances de Macedònia i un ball seu tan mediterrani com és el Kastorianós.

(llegir més)

COM SONA L'ESO

DEL 8 A L'11 DE MAIG

Desprès de molts anys particicipant com a centre en la trobada, en la present edició tenim el plaer de gaudir-la al nostre poble. (llegir més)

CREPÊRIE VALOR

TALLER DE NAVIDAD DE CRÊPES

Como viene siendo habitual, el departamento de francés organizó su famoso taller de crêpes en el dia de las actividades extraescolares del 21 de diciembre, este año con algunas novedades.

(leer más)

CORONA'T HEROI

TALLER DE NADAL PER A FER CORONES OLÍMPIQUES

Un taller per a fer-se corones d’herois olímpics. Els alumnes han gaudit del procés de fer-se corones i coronar-se com a herois de l’antiga Olimpia, mentre escoltaven música grega en un ambient d’interés per la cultura grega.

Organitzant pels departaments de cultura clàssica i geografia i història

(llegir més)

¿Y TÚ, QUÉ OPINAS?

ARTÍCULOS DE OPINIÓN DE LOS ALUMNOS DE LENGUA CASTELLANA

De la mano de la profesora Rosalía Rico, los alumnos de 4º de la ESO están escribiendo artículos de opinión.

A continuación podéis leer algunos de ellos

(leer más)

MARIO TORNA A LA VIDA!!!

ARTICLE DELS ALUMNES D'ANATOMIA APLICADA DE 1r DE BATX

Els alumnes de primer de Batxillerat d’anatomia aplicada ens vam proposar reconstruir l’esquelet del laboratori, ja que duia molts anys sense ninguna utilitat. Durant el treball ens vam encarinyar i vam decidir posar-li nom, i aquest va ser Mario.

(llegir més)

ESPANTA LA POR!!!

I CONCURS DE MICRORELATS "ESPANTA LA POR"

La Biblioteca de Castalla i Biblioparc van convocar en el passat mes de novembre el I concurs de microrelats “Espanta la por”. L’alumnat de 1r ESO E i 2n ESO C van participar-hi. Van guanyar els següents relats:

(llegir més)

15 SEGONS!!!

ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA COMUNITAT EDUCATIVA PER LLUITAR CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El centre IES Enric Valor ha cridat fort contra la violència de gènere.

(llegir més)

GEL I PEDRA (del carrer major a l'àrtic)

MAITE MIRA SEMPERE PREMIADA A LA XI EDICIÓ DELS PREMIS EUSTORY

El documental produit per Maite Mira Sempere, alumna de 2n de batxillerat durant el curs passat, ha obtés un 3r Premi de la IX edició Eustory ( llegir més)

AND THE WINNER IS...


PUMPKIN CONTEST


(see more)

UN DIOS SALVAJE

SEGUNDA SESIÓN DEL CLUB DE LECTURA

Otra vez nos hemos reunido en el IES Enric Valor de Castalla para comenzar una nueva sesión del Club de Lectura. Ya son casi seis años (y puede ser que más de treinta libros) que avalan una trayectoria de lecturas variadas. (leer más)

UNA VESPRADA A BROADWAY

VISITA AL MUSICAL BILLY ELLIOT

(llegir més)

TERRORIFICAMENT DOLÇ!!!

CONCURS DE POSTRES TERRORÍFICS

En la sobretaula del dinar del dia 31 d'octubre va tindre lloc un concurs de postres organitzat pel departament d'anglés. La temàtica era sobre la festivitat de Halloween. (vorer més fotos)

BRUIXES, MONSTRES, ESPERITS, SANG ... I PIZZES

CELEBREM HALLOWEEN AMB UN DINAR DE CONVIVÈNCIA

El dimecres 31 d'octubre, aprofitant la festa anglosaxona de Halloween vam poder gaudir d'un dinar de convivència on va participar tota la comunitat educativa. (vorer més fotos)

ELS ALUMNES DE SEGON D'ESO A L'ASSALT DEL CASTELL

EXCURSIÓ DE CONVIVÈNCIA DELS SEGONS DE L'ESO


Llegir més...

GAUSS CONTRA HUMBOLDT

PRIMERA SESIÓN DEL CLUB DE LECTURA CON LA MEDICIÓN DEL MUNDO

Otra vez nos hemos reunido en el IES Enric Valor de Castalla para comenzar una nueva sesión del Club de Lectura. Ya son casi seis años (y puede ser que más de treinta libros) que avalan una trayectoria de lecturas variadas. (Leer más)