Wij zijn SAMEN basisschool De Beekgraaf

Van harte welkom op basisschool de Beekgraaf!
Wat fijn dat u een kijkje neemt op onze website. Wij hopen dat u verrast wordt en tegelijkertijd uw nieuwsgierigheid wordt gewekt. Iedere school verschilt in de manier van werken, de sfeer, identiteit en kwaliteit. De basisschool is een stukje van je leven, zowel voor de kinderen als voor u als ouder. U vertrouwt uw kind in totaal zo’n 7600 uur toe aan de zorg van de leerkrachten. Een basisschool kies je daarom weloverwogen!
De Beekgraaf vindt het belangrijk dat leerlingen en leerkrachten gelukkig zijn. Op deze manier kunnen zij zich optimaal ontwikkelen vanuit geloof in eigen kunnen. Dit kan alleen in een veilige, rustige en plezierige omgeving, waarin we samen met ouders vanuit vertrouwen op weg gaan. Graag lichten wij alvast een tipje van de sluier op over onze fijne school.

Wij heten u van harte welkom op een school waar leerkrachten, ouders en kinderen samenwerken om mooie, onvergetelijke en leerzame jaren voor uw kind te realiseren. Wilt u meer weten over onze school, dan nodigen wij u van harte uit om ons filmpje te bekijken of om een afspraak te maken voor een rondleiding. Onder het tabblad ‘aanmelden’ op deze website vindt u de benodigde informatie.


Hartelijke groet, 

Team basisschool de Beekgraaf

Op de hoogte blijven?

Belangrijke informatie delen wij via onze Social Schools met ouders.

'Fides' betekent 'vertrouwen'. Vertrouwen als kind, als jongere of als volwassene in jezelf. De Fides-methodiek wil via praktische en zichtbare manieren inzicht geven in jezelf en je omgeving. Om dit zichtbaar te maken is de methodiek o.a. gebaseerd op het gebruik maken van alledaagse 'symbolen'. 

De Beekgraaf is een BVL-school; Brabants Verkeersveiligheidslabel.
Door mee te doen aan dit keurmerk borgen wij onze inzet voor verkeerseducatie en verkeersveiligheid  rond de school.