Recomanacions d'estiuL’estiu és un moment ideal per realitzar activitats educatives molt enriquidores i que no es poden fer al llarg del curs escolar degut a la manca de temps.
El més recomanable és que els alumnes no desconnectin totalment durant les vacances sinó que segueixin fent activitats que potenciïn les seves capacitats intel·lectuals. Però ho poden fer de manera molt més lúdica i vivencial.
És per això que des del cicle superior us proposem dues opcions per tal que trieu la que més us agradi.
En primer lloc, una sèrie d’activitats a fer en el dia a dia, que es fonamenten en el treball competencial i interdisciplinari. Podeu obrir el següent enllaç per tal de veure les propostes d’activitats que podeu fer conjuntament amb els vostres fills i filles amb la seva justificació i desenvolupament.
En segon lloc, pels qui vulguin i a petició d’alguns de vosaltres, un quadern de vacances interdisciplinari de qualsevol editorial i no oblidar l’hàbit lector i llegir cada dia una estoneta.
Esperem que passeu molt bon estiu!
Equip de mestres de cicle superior.Benvinguts a aquest lloc web en què trobareu diferents recursos que podreu utilitzar per reforçar, complementar i/o ampliar allò que treballem a classe