طراحی فعالیت های کلاسی

پروژه های درگیرانه تجربی تعریف کنید که دانش‌آموزان بتوانند در منزل انجام دهند.

مدارس و معلمین می‌توانند با نگاه جدید به آموزش، کلاس درس را به شکل گسترده‌تری از محدودیت زمان و مکان خارج کنند. این نگاه باید خلاقیت معلمین را تحریک کند. مثلاً معلم با خود بیندیشد که چگونه از محدودیت جاری به بهترین شکل استفاده کنم. در تحقیقات علمی ثابت‌شده غالباً محدودیت باعث بروز خلاقیت می‌گردد. برای مثال تعریف پروژه‌هایی که دانش‌آموزان در محل زندگی خود می‌توانند آن‌ها را انجام دهند از انواع محدودیت‌هایی است که موجب خلاقیت می‌شود.

از ویروس کرونا برای آموزش استفاده کنید

این روزها پاندمی کرونا ذهن همه را به خود مشغول کرده است. معلم‌ها می‌توانند به شکل خلاقانه‌ای از این فرصت برای عمق بخشیدن به یادگیری استفاده کند. دانش‌آموزان در این روزها بسیار در زمینه بیماری کرونا کنجکاو هستند. به‌طور خاص در زمینه‌های علوم، زیست‌شناسی، تاریخ و آمار می‌توان پروژه‌های جذابی تهیه کرد. همچنین می‌توان از دانش‌آموزان خواست فیلم‌های کوتاه و یا پوسترهایی برای توضیح توصیه‌های مفید بهداشتی در این دوران و برای جلوگیری از پخش ویروس جدید کرونا تهیه کنند.

برای ایجاد انگیزه و حس خوب فعالیت ترتیب دهید.

حفظ روحیه خود شما معلم عزیز و دانش‌آموزانتان بسیار اهمیت دارد.

    • از بازی‌های آموزشی استفاده کنید. بسیاری از بازی‌ها می‌توانند به شکل گروهی مورداستفاده قرار گیرند.

    • هرروز یک معما طرح کنید (می‌توانید اول هر کلاس را با یک معما شروع کنید). این کار می‌تواند علاوه بر جلب‌توجه دانش‌آموزان به بهبود روحیه آن‌ها هم کمک کند.

    • پروژه‌های هنری خارج از برنامه به شکل داوطلبی طراحی کنید و هدف خود را از این پروژه ایجاد حس آرامش بیان کنید. خودتان پیش‌قدم شوید تا دانش‌آموزان هم با شما همراهی کنند.

    • دانش‌آموزان را به تحرک و ورزش تشویق کنید. اگر امکان داشت جلسه ورزش کلاسی در یک‌وقت خاص داشته باشید (به شکل داوطلبی).