(Foto Joey)

Chambre Meneer Mutsaers

Chambre Meneer Mutsaers

Ons voormalig restaurant. Deze ruimte kan voor vergaderingen en meetings worden ingezet, met een minder formeel karakter. Gezellig ingericht met leuke accessoires. Met een eigen bar. Chambre Meneer Mutsaers wordt regelmatig ingezet als restaurant, voor lunches en diners. Ook voor bedrijfsfeesten tot 90 personen is deze ruimte heel geschikt.

Joey maakte een een slideshow van Chambre Meneer Mutsaers.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een persoonlijke rondleiding langs onze zalen. Telefoon: 013 - 590 08 08 of via de email, tot ziens!

Panoramafoto

't Ouw Café. Klik op de foto, een panoramafoto opent in een nieuw tabblad. Zoom in, kijk rond door met de cursor te bewegen.

't Ouw Café. Klik op de foto, een panoramafoto opent in een nieuw tabblad. Zoom in, kijk rond door met de cursor te bewegen.

Arrangement "'t Ouw Café"

Vier uw feest in een nostalgische omgeving. Het voormalig café-restaurant van Boerke Mutsaers leent zich uitstekend om uw feest of bijeenkomst te organiseren. Al onze arrangementen kunt u in deze ruimte laten verzorgen. Met een minimum van 30 personen en een maximum van 90 personen is er voor u altijd een passend arrangement. Naast "Het Ouw Café" beschikken wij 00k nog over 3 andere zalen waar u met minder dan 30 of meer dan 90 personen een prima bijeenkomst kunt organiseren.

Een 5 uur durend arrangement. Wij ontvangen u en uw gasten met koffie en thee en op tafel presenteren wij bonbons en soesjes. Dan gaan we verder met de party en start de borrel, waarbij er naar keuze en naar believen geschonken wordt (Hollands assortiment = wijn-bier-fris). Gedurende de gehele avond serveren wij de volgende hapjes...• pasteibakjes met diverse salades... 'bitterballen met mosterd...*een mini-pizzaatje... •garnalenstaartjes met een pittig sausje... •gemengde frituurhapjes. Zo gaat het feest door, met hapjes en drankjes. Een half uur voor het einde serveren wij uw gasten een kipspies met satésaus en brood.

Wilt u uw avond muzikaal omlijst hebben? Vraag dan gerust vrijblijvend naar onze muzikale contactenlijst met de telefoonnummers van diverse DJ's. Uiteraard is " 't Ouw Café" 00k te reserveren voor andere gelegenheden met andere arrangementen, zoals diners, condoleances en vergaderingen.

Nieuwsgierig geworden of uw feest of bijeenkomst op een bepaalde datum georganiseerd kan worden, maak dan gerust via telefoonnummer ( 013 - 590 08 08 ) of e-mailadres een afspraak met Anouk, Raymond, Niels, Erik, of Joey.

Prijs per persoon: (33.50)