De keuken van Boerke Mutsaers

Ons keukenteam presenteert u lunch en diner. De actuele gerechten vindt u op de lunchkaart en de avondkaart. Onze keukenbrigade combineert traditionele gerechten, hardlopers bij Boerke Mutsaers, die al lange tijd op de menukaart staan met nieuwe gerechten, waarbij de keuze voor deze gerechten bepaald wordt door het seizoen, culinaire trends en natuurlijk de persoonlijke inspiratie van onze koks.

Het criterium voor al onze gerechten is altijd kwaliteit. De ingrediënten moeten vers en smakelijk zijn. Op onze kaarten treft u compositie van bourgondische Brabantse specialiteiten en meer internationale gerechten, die regelmatig wisselen. De menukaart wisselt circa vijf keer per jaar, zodat u altijd verrast wordt met nieuwe gerechten. Naast de vaste lunch- en avondkaart hebben we ook speciale menukaarten, vaak seizoensgebonden, maar ook met een wisselend thema. Sympathiek geprijsd en volgens de reviews (ruim een 8 op de schaal van 10) in een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Seizoensgebonden menukaarten:


  • IJskaart

  • Mosselen

  • Wildkaart

  • Moederdagmenu

  • Vaderdagmenu

  • Valentijnsmenu

Vegetarisch

We merken dat er steeds meer vegetarische bestellingen komen van onze gasten. Onze keukenbrigade is hier goed op voorbereid en we zullen samen met u een vegetarisch menu samenstellen, waarbij uw wensen en het aanbod van het seizoen worden verwerkt. (Gerechten die vegetarisch zijn of vegetarisch te bestellen geven we aan met: 🌱)

Dieet

Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons tijdig weten (24 uur vooraf a.u.b.), dan kan ons team er rekening mee houden.

Flexibel

Team Boerke Mutsaers is een flexibel team, mits tijdig gereserveerd, kunnen wij u serveren wat u maar kunt bedenken. Een barbecue, speciale gerechten, binnenlandse, buitenlandse of exotische specialiteiten, wilt u mosselen komen eten? Ons keukenteam zal vakkundig en met passie uw culinaire wensen vertalen in een heerlijk feestmaal )* (try us).

)* Voor speciale menu's is vaak wel een minimum aantal personen vereist, dit willen wij u graag per aanvraag toelichten.

Enkele voorbeelden

Barbecue in diverse vormen, stamppotten parade, hamburgerfestijn, wildspecialiteiten, Brabantse koffietafel (vele varianten mogelijk), ontbijt of brunch, buitenspektakel (seizoen- en weerafhankelijk, saté-avond met diverse soorten saté, buffetten, koud en/of warm. Walk, Talk & Eat, diner dansant, mosselfestijn. Deze lijst is natuurlijk niet volledig, immers er valt zo veel te verzinnen als het over lekker eten en drinken gaat.

Onze wijnkaart vindt u hier.

Onze drankenkaart vindt u hier.

De kinder-menukaart vindt u hier.