Over de website...

Wij proberen onze website zo overzichtelijk mogelijk te maken voor u als bezoeker. Immers, uw klantervaring begint vaak op onze website en daarom doen wij ons best u ook hier op deze digitale locatie zo warm mogelijk te ontvangen en welkom te heten. Het navigatiemenu vindt u helemaal bovenaan de pagina.

Verder treft u op elke pagina, zowel onderaan als bovenaan een regel met linkteksten met de meest bezochte pagina's, zodat u waar u ook bent altijd vlot naar een volgende pagina kunt browsen.

Rechts in de bovenste navigatiebalk ziet u ook een zoeksymbool (vergrootglaasje). Typ hier in wat u zoekt op onze website en u wordt doorverwezen naar een van onze pagina's.

Onderaan op elke pagina vindt u onze adresgegevens en een websiteoverzicht en alle pagina's van onze website op een rij (site map).

Komt u op onze website iets tegen, waarvan u denkt, dat moet beter kunnen, laat het ons gerust weten via een email, wij zullen het zo snel mogelijk oplossen. We hebben onze website niet alleen vlot en overzichtelijk gemaakt, we proberen u ook een gezellige website te presenteren met fun, veel illustraties en alle informatie die we kunnen bedenken.

Facebook of geen Facebook

Al onze nieuwtjes delen we via Facebook. Heeft u geen Facebook, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de nieuwsfeiten en wetenswaardigheden van Boerke Mutsaers, voeg ons dan toe aan uw favorieten in uw browser. Alle nieuwtjes die op Facebook komen, staan ook op onze homepage onder 'Nieuws'. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Visueel gehandicapte bezoekers

Bij het bouwen en onderhouden van de website proberen we ook rekening te houden met visueel gehandicapte bezoekers. We definiëren de plaatjes en voegen waar mogelijk ook teksten toe ter verduidelijking. Ons team onderhoudt de website zelf, mochten wij een steekje laten vallen, laat u het ons dan a.u.b. weten via een e-mailtje? Wij stellen uw medewerking bijzonder op prijs.

De meeste pagina's op onze website zijn geschikt voor de 'leesmodus', die het lezen van de tekst op een webpagina een stuk aangenamer maakt. Deze modus laat alle banners, knoppen en andere storende en afleidende elementen 'verdwijnen' en zorgt voor een 'schone' en duidelijk leesbare tekst.

  • In Firefox: typ de ' F9 ' knop op uw toetsenbord in of klik het 'leesmodus' symbool in de bovenbalk in.

  • In Google Chrome: Klik het 'leesmodus' symbool in de bovenbalk in. (meer informatie)

  • In Microsoft Edge: Klik het 'leesmodus' symbool in de bovenbalk in.

  • In Apple's Safari: klik op het tabblad Websites > Reader > Bij bezoeken van andere websites > Aan:

Foto's

Ons team maakt veel van de foto's en films op onze website zelf. Heeft u zelf een leuke foto bij uw bezoek aan Boerke Mutsaers gemaakt en wilt u die met ons en de bezoekers op deze website delen? Stuur dan een e-mail met de foto als bijlage, dan plaatsen wij die op de pagina ingezonden foto's. Ingezonden foto's, kijk hier...

Op alle media

Of u onze website op een computer, een laptop, een tablet of op een telefoon bekijkt, dankzij de dynamisch responsive opbouw zal de pagina zich altijd optimaal aan u gepresenteerd worden. Foto's en illustraties worden automatisch verkleind waar mogelijk, om een vlotte weergave met een zo laag mogelijk dataverbruikt te realiseren. Uw verbinding met onze website is 'encrypted' volgens het https-protocol.
Oude foto's van Boerke Mutsaers...

Je bent je er niet zo van bewust, als je er bent, maar Boerke Mutsaers bestaat al sinds de Nederlandse Gouden Eeuw.

Opgericht in 1644, de tijd van het V.O.C., de 80-jarige oorlog, Rembrandt, Vondel, Michiel de Ruyter, Christiaan Huygens ...

Nog meer foto's vindt u in het Regionaal Archief Tilburg. Klik hier.

Disclaimer:
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Boerke Mutsaers is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Boerke Mutsaers Tilburg. Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Boerke Mutsaers te mogen claimen of te veronderstellen. Boerke Mutsaers streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze producten te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Boerke Mutsaers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen. Wijzigingen: Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van op deze pagina. Uniforme leveringsvoorwaarden Horeca Nederland klik hier. Reserveringen, reviews en e-mails die u verstuurd via deze website worden versleuteld verstuurd via het https protocol en verwerkt naar de AVG wetgeving.
We zijn benieuwd, of u het bij ons naar uw zin heeft gehad!
Restaurant
Café
Bar
Conferentie centrum
Party centrum
Terras
Beamer videopresentatie
Draadloos internet
Print en fax faciliteiten
Oplaadpunt e-bikes