Terras-
weer?

  This site in English

Home  |  Lunchkaart |  Avondkaart |  Drankenkaart |  Borrelen |  Confereren |  Feesten |  Contact/Route  |  Stamtafel |  Condoleance


Vijverlaan 2 - 5042 PZ  Tilburg - Tel:  013 - 590 08 08  - E-mail: info@boerkemutsaers.nl
Zoeken op onze website? Klik op het 'vergrootglas', helemaal rechtsboven op deze pagina.

Welkom bij Boerke Mutsaers; een horecabedrijf dat al sinds 1644 bestaat en de nodige stormen doorstaan heeft. Ondanks de vervelende jaren die we achter de rug hebben, weet het Boerke zich goed staande te houden en dat ook onder de huidige omstandigheden. Velen weten de weg naar deze locatie nog steeds te vinden. Er gaan geruchten dat Boerke Mutsaers op korte termijn gaat verdwijnen.


Nou…..dat gaat nog heel lang duren. Ray en Team Boerke Mutsaers blijven zich inspannen om er nog een hele tijd iets moois van te maken. Hoe lang dan nog? Dat is een goede vraag, maar de vooruitzichten zijn dusdanig, dat het zeker nog wel 5 jaar (eerder 10) voordat er werkelijk iets gaat veranderen.

Wij blijven dus geopend met ons à la carte restaurant en onze zalen blijven beschikbaar voor allerlei evenementen, zoals bruiloften, verjaardagen, vergaderingen, conferenties, condoleances en verenigingen.

Weliswaar zijn de openingstijden wisselend en hier en daar onvoorspelbaar. Zoals in vele branches kampt de horeca en dus ook wij, met een personeelstekort. Ik, Ray Jansen, ben verschrikkelijk zuinig op het team wat ik momenteel heb. Om ieder zijn rust en plezier te gunnen, zijn wij voorlopig op maandag, woensdag en donderdag gesloten. Alle andere dagen staan wij graag voor u klaar.

Ray & Team Boerke Mutsaers

Klik op de foto voor meer informatie!

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9:00-22:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 11:00-22:00

Zaterdag: 11:00-22:00

Zondag: 11:00-21:00

Welkom bij Boerke Mutsaers

Restaurant, terras, conferentiecentrum, feestcentrum, goed bereikbaar, en met een enthousiast team…! 

Boerke Mutsaers bestaat al vanaf 1644. Dat is dus bijna 380 jaar. Maar al die tijd hebben we niet stil gezeten. We zijn elke dag druk bezig met het gastvrij ontvangen van onze gasten, vriendelijke gastvrijheid staat voorop in onze bedrijfsfilosofie.

Neem eens 'n kijkje in ons restaurant en de diverse conferentie-, vergader- en feestzalen... Boerke Mutsaers is gemakkelijk bereikbaar, wij hebben meer dan 100 ruime gratis parkeerplaatsen, ook voor mindervaliden. Met het NS-station ‘Tilburg University’ op 50 meter en een bushalte net onder het terras zijn we ook per OV gemakkelijk bereikbaar, lees meer...

Op Facebook staan onze laatste nieuwtjes, volg ons  en u blijft op de hoogte van onze evenementen, nieuwe menu’s en berichten met een vrolijke knipoog. 

Borrelen, lunchen, dineren, feesten of confereren, Bij Boerke Mutsaers kan het, gezellig, lekker en gastvrij.

Klaar voor een jubileumfeest  (fotografie: Raymond)

Sfeerimpressies (fotografie: Raymond)

Condoleances... 

De ruimtes van Boerke Mutsaers zijn ook beschikbaar voor condoleances. Boerke Mutsaers biedt diverse arrangementen en ons team staat ook voor u klaar voor speciale wensen. Onze condoleance-arrangementen vindt u hier.

Iets bij de koffie? We hebben diverse soorten lekkernijen voor bij de koffie of thee. Wat dan? 

Klik hier voor onze drankenkaart, met alle soorten koffie en thee.

Raymond
Logo van Boerke Mutsaers
Harrie
Stef
Elly
Kris
Monique
Erik

Ons team heet u van harte welkom, onze opdracht is in weinig woorden samen te vatten:

U gastvrij verwennen bij uw lunch, diner, feest, vergadering of conferentie.

Maak kennis met onze teamleden, op deze pagina stellen wij ze stuk voor stuk aan u voor...

Vindt u het een beetje stil op de pagina? Speel dan de YouTube video af terwijl u op deze pagina rondkijkt. Wilt u dat de muziek door blijft spelen, klik dan hier, dan gaat u naar onze homepage op een nieuwe pagina De muziek blijft spelen tot u de stopknop indrukt. We zetten er regelmatig andere muziek op, op onze website is veel te beleven, nieuws, muziek, foto's, quizzen, natuurlijk alle informatie en fun...! 

Zit u gezellig te tafelen, smaakt het u en zou u een blijvende herinnering van het gezellige etentje willen? Vraag gerust uw gastvrouw of gastheer of ze een foto willen maken van u en uw gezelschap… 

Restaurant
Café
Bar
Conferentie centrum
Party centrum
Terras
Beamer videopresentatie
Draadloos internet
Print en fax faciliteiten
Oplaadpunt e-bikes