Terrasweer?

This site in English

Vijverlaan 2 - 5042 PZ Tilburg - Tel: 013 - 590 08 08 - E-mail: info@boerkemutsaers.nl

Welkom bij Boerke Mutsaers

Restaurant, terras, conferentiecentrum, feestcentrum, goed bereikbaar, en met een enthousiast team…!

Boerke Mutsaers bestaat al vanaf 1644. Dat is dus zo'n 375 jaar. Maar al die tijd hebben we niet stil gezeten. We zijn elke dag druk bezig met het gastvrij ontvangen van onze gasten, vriendelijke gastvrijheid staat voorop in onze bedrijfsfilosofie.

Neem eens 'n kijkje in ons restaurant en de diverse conferentie-, vergader- en feestzalen... Boerke Mutsaers is gemakkelijk bereikbaar, wij hebben meer dan 100 ruime gratis parkeerplaatsen, ook voor mindervaliden. Met het NS-station ‘Tilburg University’ op 50 meter en een bushalte net onder het terras zijn we ook per OV gemakkelijk bereikbaar, lees meer...

Op Facebook staan onze laatste nieuwtjes, volg ons en u blijft op de hoogte van onze evenementen, nieuwe menu’s en berichten met een vrolijke knipoog.

  • Feestarrangement "'t Ouw Café", all-in feesten eten, drinken, 5 uur voor 33.50 p.p... Benieuwd? Klik hier.

  • Het 'Ik moet even naar de zaak arrangement'. Onbeperkt koffie of thee, een karaf water en een 'Twaalf-Uurtje' als lunch: 14.75. (Dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.) Klik hier.

  • Brunch op Tôafel... Brunch op Tôafel? Kom 'ns Brabants brunchen bij Boerke Mutsaers. Een heerlijke brunch, in het restaurant of buiten op het terras. Ook heel leuk met de kinderen, lees meer.

Het nieuws...

...van Boerke Mutsaers, liveconcerten, optredens, nieuwe menukaarten, seizoensmenukaarten, in één oogopslag alle nieuwtjes en wetenswaardigheden van team Boerke Mutsaers, scrol door het nieuws ▼

Borrelen, lunchen, dineren, feesten of confereren, Bij Boerke Mutsaers kan het, gezellig, lekker en gastvrij.

(Menukaarten, klik op een van de kaarten voor een grotere weergave)

IJSkaart

Jezelf op een gewone doordeweekse dag trakteren op een etentje? Moet kunnen toch! Daarom heeft onze chef een 4-gangen 𝗠𝗶𝗱𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗠𝗲𝗻𝘂 samengesteld met 4 heerlijke gerechten die passen in het seizoen en voor een zacht prijsje. Het Midweek menu wordt geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag voor 24.75 p.p., tussen 17.00 en 19.00 uur, (na reservering).

Klaar voor een jubileumfeest (fotografie: Anouk)

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Sfeerimpressies (fotografie: Raymond)

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Condoleances...

De ruimtes van Boerke Mutsaers zijn ook beschikbaar voor condoleances. Boerke Mutsaers biedt diverse arrangementen en ons team staat ook voor u klaar voor speciale wensen. Onze condoleance-arrangementen vindt u hier.

Puro Koffie van Boerke Mutsaers

Iets bij de koffie? We hebben diverse soorten lekkernijen voor bij de koffie of thee. Wat dan?

Klik hier voor onze drankenkaart, met alle soorten koffie en thee.

Logo van Boerke Mutsaers
Ray
Anouk
Niels
Joey
Frans
Stef
Danny
Elly
Kris
Erik

Ons team heet u van harte welkom, onze opdracht is in weinig woorden samen te vatten:

U gastvrij verwennen bij uw lunch, diner, feest, vergadering of conferentie.

Maak kennis met onze teamleden, op deze pagina stellen wij ze stuk voor stuk aan u voor...

Vindt u het een beetje stil op de pagina? Speel dan de YouTube video af terwijl u op deze pagina rondkijkt. Wilt u dat de muziek door blijft spelen, klik dan hier, dan gaat u naar onze homepage op een nieuwe pagina De muziek blijft spelen tot u de stopknop indrukt. We zetten er regelmatig andere muziek op, op onze website is veel te beleven, nieuws, muziek, foto's, quizzen, natuurlijk alle informatie en fun...!

Zit u gezellig te tafelen, smaakt het u en zou u een blijvende herinnering van het gezellige etentje willen? Vraag gerust uw gastvrouw of gastheer of ze een foto willen maken van u en uw gezelschap…

Restaurant
Café
Bar
Conferentie centrum
Party centrum
Terras
Beamer videopresentatie
Draadloos internet
Print en fax faciliteiten
Oplaadpunt e-bikes
We zijn benieuwd, of u het bij ons naar uw zin heeft gehad!