Contact & Route Boerke Mutsaers


Route vanaf Westermarkt

Route vanaf Wandelboslaan

Route vanaf Statenlaan

Route vanaf Taxandriabaan

Nieuwsbrief:

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? U kunt aangeven waar u voor geïnteresseerd bent. Op deze pagina kunt u zich ook uitschrijven voor de nieuwsbrief. Inschrijven, klik hier.Parkeren:

Parkeren is gratis voor bezoekers van Boerke Mutsaers op eigen terrein. Er is ruimte voor >100 auto's. Er zijn ook speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. De parkeerruimte is uitsluitend geopend tijdens de openingsuren, na sluitingstijd wordt de parkeerplaats afgesloten. De parkeerplaats is toegankelijk voor tourbussen, tourbussen gaarne vooraf bellen 013 580 08 08.

Klik op de foto om rond te kijken op de parkeerplaats van Boerke Mutsaers...

Fietsen stalling

Mindervaliden:

Wij hebben speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Het restaurant en de zalen zijn bereikbaar voor mindervaliden. Wij hebben ook een toilet voor mindervaliden.

Toilet Invaliden
Parkeren invaliden

Openbaar vervoer:

Klik hier, de 9292 pagina opent in een nieuw tabblad. Boerke Mutsaers is uitstekend per trein of bus bereikbaar, zowel met de trein (station Tilburg University) als met de bus, stapt u praktisch voor de deur uit.

Bushalte Tilburg Universiteit
Station Tilburg Universiteit

Faciliteiten:

Restaurant, café, bar 4x, conferentie ruimtes 5x, feestzalen 5x, terras, beamers, audio en video faciliteiten, WiFi, print en fax faciliteiten.

Oplaadpunt elektrische fietsen, auto parking, fiets parking, invaliden parking, invaliden toilet, stamtafel, openbaar vervoer < 50 meter.

Restaurant
Café
Bar
Conferentie centrum
Party centrum
Terras
Beamer videopresentatie
Draadloos internet
Print en fax faciliteiten
Oplaadpunt e-bikes

Aanrijroute vanaf de kruising 'Statenlaan / Wandelboslaan', sla af bij de 'Meerkolfdreef'

u vindt de ingang van onze parking links in de bocht.