Contact & Route Boerke Mutsaers

Boerke Mutsaers is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. ‘s Maandags zijn we echter alleen geopend na reservering! Reserveren voor het restaurant kan telefonisch:

013 - 590 08 08

From abroad:

+31 13 590 08 08

In de praktijk helaas blijkt soms dat sommige navigatiesystemen ons adres, Vijverlaan 2 niet goed aangeven.

Navigeer dan naar : Meerkoldreef, 5042 PN Tilburg.

Boerke Mutsaers

Nieuwsbrief:

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? U kunt aangeven waar u voor geïnteresseerd bent. Op deze pagina kunt u zich ook uitschrijven voor de nieuwsbrief. Inschrijven, klik hier.


Onderwerpen, individueel te selecteren: *Alles *Concerten *Asperges *Mosselen *Wildkaart *Evenementen *Thema-avonden *Wijnavonden *Menu-nieuws *Specials

Parkeren:

Parkeren is gratis voor bezoekers van Boerke Mutsaerts op eigen terrein. Er is ruimte voor >100 auto's. Er zijn ook speciale parkeerplaatsen voor minder validen. De parkeerruimte is uitsluitend geopend tijdens de openingsuren, na sluitingstijd wordt de parkeerplaats afgesloten. De parkeerplaats is toegankelijk voor tourbussen.

Mindervaliden:

Wij hebben speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Het restaurant en de zalen zijn bereikbaar voor minder validen. Wij hebben ook een toilet voor mindervaliden.

Toilet Invaliden
Parkeren invaliden

Openbaar vervoer:

Klik hier, de 9292 pagina opent in een nieuw tabblad. Boerke Mutsaers is uitstekend per trein of bus bereikbaar, zowel met de trein (station Tilburg University) als met de bus, stapt u praktisch voor de deur uit.

Bushalte Tilburg Universiteit
Station Tilburg Universiteit
We zijn benieuwd, of u het bij ons naar uw zin heeft gehad!