Naar Boerke Mutsaers op de fiets?

Boerke Mutsaers is al vele jaren een begrip in Tilburg en ruime omstreken. Een beetje verborgen gelegen , maar toch heel goed bereikbaar. Voor de bezoekers van Boerke Mutsaers is er een hele ruime gratis parkeergelegenheid voor auto's en fietsen!

Fietsers oase

Boerke Mutsaers ligt aan een belangrijke fiets 'ader', die rechtstreeks naar het centrum van de stad gaat en directe aansluiting geeft naar de buitenwijken van Tilburg. Dat maakt ons restaurant een ideaal uitgangspunt voor fietsers en wandelaars.

Klik op het logo om een fietsroute te plannen.

Tilburgse Fiets 4-daagse

TCT93 organiseert dit jaar gelet op de corona richtlijnen voor de tiende keer de Tilburgse fiets4daagse. Een fietsevenement voor iedereen en voor 55 plussers in het bijzonder.

Dit jaar biedt TCT93 een vierdaagse ontdekkingstocht door het Brabantse land. Behalve het genieten van de prachtige fietsroutes is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan een lokale ondernemer(s) met Brabantse streekproducten.

Bij deelname aan de fiets4daagse bent u verzekerd van een perfecte organisatie van start tot finish. Alle routes zijn volledig uitgepijld. Daarnaast ontvangt u routekaarten en route-beschrijvingen. Ook wordt u de mogelijkheid geboden om de route(s) op uw eigen navigatie te rijden.

Wanneer: vanaf zondag 3 oktober tot en met woensdag 6 oktober 2021.Er kan elke dag gestart worden vanaf 9.00 uur.Deelnemen kan voor één dag, meerdere dagen of alle vier de dagen.Kosten 4 dagenkaart: €12.00 p.p.Kosten 1 dagkaart: €4.00 p.p. Te voldoen bij de start locatie
Op vertoon van een NTFU-lidmaatschap krijgt u €1.00 korting per dagkaart.

Start en finish: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg,

Nachtstalling (beperkt) mogelijk en oplaadmogelijkheid voor E-bikes aanwezig.
Deze locatie is ook per trein bereikbaar. U stopt voor de deur!
Elke dag is er keuze tussen twee mooie routes van 40 en 65 km.
Op de laatste dag kunt u tegen betaling als afsluiting meegenieten van een warm en koud buffet.

Ook dit jaar ondersteunt TCT93 weer het Ronald McDonaldhuis door een bijdrage vanuit het inschrijfgeld. Heeft u drie van de vier dagen meegereden en genoten van wat het Hart van Brabant te bieden heeft dan ontvangt u na afloop een mooie herinnering.

De smaak te pakken? TCT93 fietst elke woensdagmiddag een mooie tocht.
Zie voor meer informatie
www.tct93.nl bij het onderdeel recreanten.
Zin om mee te doen? Snel aanmelden via
deze website kan.

Ook bij de start is inschrijven mogelijk.

Samen met onze deelnemers, twee sponsoren en de deelnemers aan de Kempentocht hebben we in 2019 € 1000,00 af kunnen geven bij het Ronald Mc Donald huis in Tilburg.

Hebt u nog vragen of opmerkingen ? Stuur een e-mail naar info@tct93.nl

Terugblik Hart van Brabant Fietsfestijn 2019 >>>

Oplaadpunt

Wist u dat er voor de bezoekers van Boerke Mutsaers ook een ruime rijwielparking is en de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden?

Terras - Restaurant en Feestcentrum

Boerke Mutsaers heeft een gezellig, ruim terras (met zicht op de fietsenparking). Kopje koffie, thee, fris, biertje, ijsje, lunchen, dineren of een groot feest? Het kan allemaal bij Boerke Mutsaers.

Wandelen in de omgeving van Boerke Mutsaers

Gelegen aan het Tilburgse Wandelbos, op geringe afstand van diverse natuurgebieden die gemakkelijk bereikbaar zijn, is Boerke Mutsaers een ideaal beginpunt, tussenstop en eindpunt van een mooie wandelroute.

Fietsassistentie

Team Boerke Mutsaers staat klaar voor u en mocht u onverhoopt een lekke band krijgen, dan heeft ons team een fietspomp en een EHBO-fietssetje achter de balie.

Restaurant
Café
Bar
Conferentie centrum
Party centrum
Terras
Beamer videopresentatie
Draadloos internet
Print en fax faciliteiten
Oplaadpunt e-bikes