Naar Boerke Mutsaers op de fiets?

Boerke Mutsaers is al vele jaren een begrip in Tilburg en ruime omstreken. Een beetje verborgen gelegen , maar toch heel goed bereikbaar. Voor de bezoekers van Boerke Mutsaers is er een hele ruime gratis parkeergelegenheid voor auto's en fietsen!

Fietsers oase

Boerke Mutsaers ligt aan een belangrijke fiets 'ader', die rechtstreeks naar het centrum van de stad gaat en directe aansluiting geeft naar de buitenwijken van Tilburg. Dat maakt ons restaurant een ideaal uitgangspunt voor fietsers en wandelaars.

Klik op het logo om een fietsroute te plannen.

Oplaadpunt

Wist u dat er voor de bezoekers van Boerke Mutsaers ook een ruime rijwielparking is en de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden?

Terras - Restaurant en Feestcentrum

Boerke Mutsaers heeft een gezellig, ruim terras (met zicht op de fietsenparking). Kopje koffie, thee, fris, biertje, ijsje, lunchen, dineren of een groot feest? Het kan allemaal bij Boerke Mutsaers.

Wandelen in de omgeving van Boerke Mutsaers

Gelegen aan het Tilburgse Wandelbos, op geringe afstand van diverse natuurgebieden die gemakkelijk bereikbaar zijn, is Boerke Mutsaers een ideaal beginpunt, tussenstop en eindpunt van een mooie wandelroute.

Fietsassistentie

Team Boerke Mutsaers staat klaar voor u en mocht u onverhoopt een lekke band krijgen, dan heeft ons team een fietspomp en een EHBO-fietssetje achter de balie.

Restaurant
Café
Bar
Conferentie centrum
Party centrum
Terras
Beamer videopresentatie
Draadloos internet
Print en fax faciliteiten
Oplaadpunt e-bikes