Onze theesoorten

Het assortiment wisselt, maar om u een idee te geven...

Diverse theeën en kruidenthee-soorten uit de assortimentskist. De meeste theesoorten uit ons assortiment zijn 'Puro' theesoorten, Fairtrade en sommige soorten ook van biologische afkomst. Maak uw keuze...

Aardbei Thee

Een fruitige thee met echte stukjes aardbei waardoor een heerlijke aardbeiensmaak ontstaat.

Puro Fairtrade Thee

Appel-Kaneel

Een lekkere zwarte thee, verrijkt met echte appelstukjes. De kaneel geeft het een warme smaak. Thee met zowel fruitige als kruidige smaaktonen.

Puro Fairtrade Thee

Bosvruchten

Een fruitige thee met echte stukjes bosbes en framboos, gecombineerd met een rijk, fris en zoet aroma van aardbei en zwarte bes. Thee met een heerlijke zonnige bosvruchtensmaak, geschikt voor ieder moment van de dag. Puro Fairtrade Thee

Citroen

Een zwarte thee met echte stukjes citroen waardoor een heerlijke krachtige thee ontstaat met de verfrissende smaak van citroen.

Puro Fairtrade Thee

Earl Grey

Klassieke zwarte thee met het kenmerkende aroma van de Bergamot-citroen. Verrijkt met sinaasappelschilletjes voor een verfrissend aroma en een lichte citrus smaak. Een heerlijke thee voor ieder moment van de dag.

Puro Fairtrade Thee

Groene thee

Een 100% pure groene thee die een verkwikkende werking heeft en zijn mooie groene kleur behoudt. Vol, licht kruidig en krachtig van smaak.

Puro Fairtrade Thee

Kamille thee

Zacht en bloemig van smaak. In het oude Egypte was kamille al populair bij de Farao’s. Deze pure kamille heeft een bijzondere oorsprong en is biologisch geteeld. Puro Fairtrade Thee

Munt thee

Groene thee gemengd met muntblaadjes. Een aangenaam frisse thee met een zacht opwekkend karakter.

Puro Fairtrade Thee

Rooibos

Een pure Rooibos thee, afkomstig uit Zuid-Afrika, gemaakt van de naalden en takken van de rooibosstruik. Mild van smaak. Rooibos is rijk aan mineralen, heeft een laag looizuurgehalte en is van nature cafeïnevrij.

Puro Fairtrade Thee

Rozenbottel

Een heerlijke combinatie van rozenbottel en hibiscus. Een verfrissende kruidenthee die zowel warm als koud gedronken kan worden.

Puro Fairtrade Thee

Ons thee-assortiment wordt regelmatig aangepast aan het seizoen en de trends. Ons team streeft naar een uitgebalanceerd assortiment, gebaseerd op de vraag van onze gasten. Mist u een bepaalde thee, laat het ons a.u.b. gerust weten...Bio-Organic

Geschikt voor ieder moment van de dag en bovendien een 100% pure Fairtrade en biologische zwarte thee.

Puro Fairtrade Thee

Fairtrade

Een eerlijke prijs voor de boeren die op de thee- en koffieplantages werken. Met de inzet van Fairtrade producten proberen wij een kleine bijdrage te leveren aan fair trade.

Voor bij de thee...?

Wafel naturel 3.00

Poffertjes 4.95

Wafel met slagroom 3.50

Appeltaart 3.50

Wafel advocaat slagroom 4.00

We zijn benieuwd, of u het bij ons naar uw zin heeft gehad!