Ons team...

Een restaurant kan in nog zo'n geweldig pand op de allermooiste locatie gevestigd zijn, met de prachtigste meubels en de mooiste gerechten... Als het team niet 'werkt', niet gemotiveerd is, slordig is en u onvoldoende gastvrij behandelt zult u niet tevreden zijn. 

Bij Boerke Mutsaers zijn we trots op ons team, een vaste kern van ervaren gastvrouwen, gastheren en de keukenbrigade. Samen werken om ons doel, om voor onze gasten een gezellig en lekker etentje, feest, vergadering te verzorgen, gastvrij en hartelijk. Op deze pagina stellen wij ons team voor... 

Raymond 

(Ray mag ook hoor) Hij nam zo'n vijf jaar geleden het familiebedrijf Boerke Mutsaers over en staat nu aan het roer van een sprankelend nog steeds groeiend horecabedrijf. Ray vindt elke dag weer inspiratie in het dynamische team en de uitdagingen die een moderne horecaonderneming presenteert.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 1992/98, eigenaar sinds 2014

Functie: eigenaar, teamleider, gastheer, keukenbrigade, klantenadviseur

Kris 

Junior gastheer en allrounder bij Boerke Mutsaers. Met zijn goede instelling en vrolijke verschijning is hij een welkom juniorlid van team Boerke Mutsaers.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2019

Functie: junior gastheer, kok in opleiding. allrounder

Elly

Gastvrouw bij Boerke Mutsaers. Elly is altijd opgeruimd en vrolijk. Trotse oma van Dyara en ook een echte allrounder in de horeca met een ruime ervaring. Het werkplezier straalt van haar af en inspireert ons ook om elke dag dat stapje meer voor onze gasten te doen.  

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2012

Functie: gastvrouw, allround zaaldienst


[&Dyara, 5 jaar nog geen functie, wel een lachebekje, ere-teamlid sinds 2018]

Dyara

Monique

Sinds enige tijd werkzaam bij Boerke; kwam "zomaar binnenwaaien" en doet dat nog steeds. Energiek en gastvrij.

Functie: gastvrouw

Stef

Gastheer en allrounder zalendienst, valt op door zijn gedrevenheid en gastvrijheid. Geen taak is te zwaar en ook daarom past Stef zo goed in het team. 

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2009

Functie: gastheer, allrounder zalendienst

Erik

Erik

Al geruime tijd een bekend gezicht bij Boerke Mutsaers. Gastheer en allrounder in de bediening. Met zijn ruime ervaring een rots in de branding. Een van de specialiteiten van Erik en daar combineert hij zijn passie mee, is de wijnerij... Erik is dan ook onze wijnspecialist.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2002

Functie: gastheer, wijnspecialist, klantenadviseur

Zit u gezellig te tafelen, smaakt het u en zou u een blijvende herinnering van het gezellige etentje willen? Vraag gerust uw gastvrouw of gastheer of ze een foto willen maken van u en uw gezelschap…