Ons team...

Een restaurant kan in nog zo'n geweldig pand op de allermooiste locatie gevestigd zijn, met de prachtigste meubels en de mooiste gerechten... Als het team niet 'werkt', niet gemotiveerd is, slordig is en u onvoldoende gastvrij behandelt zult u niet tevreden zijn.

Bij Boerke Mutsaers zijn we trots op ons team, een vaste kern van ervaren gastvrouwen, gastheren en de keukenbrigade. Samen werken om ons doel, om voor onze gasten een gezellig en lekker etentje, feest, vergadering te verzorgen, gastvrij en hartelijk. Op deze pagina stellen wij ons team voor...

Raymond

(Ray mag ook hoor) Hij nam zo'n vijf jaar geleden het familiebedrijf Boerke Mutsaers over en staat nu aan het roer van een sprankelend nog steeds groeiend horecabedrijf. Ray vindt elke dag weer inspiratie in het dynamische team en de uitdagingen die een moderne horecaonderneming presenteert.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 1992/98, eigenaar sinds 2014

Functie: eigenaar, teamleider, gastheer, keukenbrigade, klantenadviseur

Anouk

Gastvrouw en weddingplanner (i.o.) Anouk kan ook de handen uit de mouwen steken. Gastvrij en goedlachs, vriendelijk en ze straalt de passie voor haar beroep uit. Heeft u een bruiloft of jubileum te plannen en wilt u een stukje extra, dan is Anouk misschien wel de aangewezen gastvrouw-adviseuse uit ons team.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2009

Functie: gastvrouw, klantenadviseur, weddingplanner (i.o.)

Niels

Keukenbrigade en allrounder. Het horecavak, de keuken of de bediening, Niels kan het allemaal en hij werkt met veel enthousiasme. Zijn toewijding straalt hij uit en hij is helemaal in zijn element als hij bij Boerke Mutsaers aan het werk is. Altijd tijd voor een praatje en toch al het werk af zoals het hoort.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2012

Functie: keukenbrigade, gastheer, klantenadviseur, vliegende keep

Joey

Heeft ook het échte horecabloed. Gastvrij, inspirerend en dol op zijn vak. Naast het gastheerschap bij Boerke Mutsaers heeft Joey een passie voor cocktails. Joey onderhoudt ook de website en coördineert de online klantencommunicatie.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2013

Functie: gastheer, klantenadviseur, onze cocktailspecialist en onze IT-specialist.

Kris

Junior gastheer en allrounder bij Boerke Mutsaers. Met zijn goede instelling en vrolijke verschijning is hij een welkom juniorlid van team Boerke Mutsaers.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2019

Functie: junior gastheer, kok in opleiding. allrounder

Elly

Gastvrouw bij Boerke Mutsaers. Elly is altijd opgeruimd en vrolijk. Trotse oma van Dyara en ook een echte allrounder in de horeca met een ruime ervaring. Het werkplezier straalt van haar af en inspireert ons ook om elke dag dat stapje meer voor onze gasten te doen.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2012

Functie: gastvrouw, allround zaaldienst


[ &Dyara, 1 jaar nog geen functie, wel een lachebekje, ere-teamlid sinds 2018 ]

Dyara

Danny

Loopt stage in de keuken van Boerke Mutsaers. Danny valt op door zijn enthousiasme en leergierigheid. Wij denken, dat hij het wel gaat maken in de horeca als hij zo door gaat.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2018

  • Functie: keukenbrigade, stagiaire

Erik

Erik

Al geruime tijd een bekend gezicht bij Boerke Mutsaers. Gastheer en allrounder in de bediening. Met zijn ruime ervaring een rots in de branding. Een van de specialiteiten van Erik en daar combineert hij zijn passie mee, is de wijnerij... Erik is dan ook onze wijnspecialist.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2002

Functie: gastheer, wijnspecialist, klantenadviseur

Frans

Een ervaren kok, die de klappen van het koksvak kent. Frans is ook erg creatief in zijn vak en inspireert de hele keukenbrigade met leuke nieuwe ideeën en gerechten.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2013

Functie: keukenbrigade, culinaire inspiratiebron

Stef

Gastheer en allrounder zalendienst, valt op door zijn gedrevenheid en gastvrijheid. Geen taak is te zwaar en ook daarom past Stef zo goed in het team.

Werkzaam bij Boerke Mutsaers sinds: 2009

Functie: gastheer, allrounder zalendienst

Team operation tijdens het wildmenu van 2019

Kent u ons team nu allemaal bij naam? Test uw geheugen...

We zijn benieuwd, of u het bij ons naar uw zin heeft gehad!

Zit u gezellig te tafelen, smaakt het u en zou u een blijvende herinnering van het gezellige etentje willen? Vraag gerust uw gastvrouw of gastheer of ze een foto willen maken van u en uw gezelschap…