Olkkarin Wappu kokosi 500 juhlijaa

Julkaisupäivämäärä: May 09, 2013 9:38:5 AM

Lempäälän seurakunnan ja kymmenien vapaaehtoisten järjestämä Olkkarin Wappu -hyväntekeväisyystapahtuma saavutti jälleen suuren suosion. Arviolta 500 eri-ikäistä lempääläläistä juhli vappupäivänä Kirkkotorin ympäristössä.

Päivä alkoi komeasti trumpettitaiteilija Mikko Valjakan avaustöräyksellä kellotapulin huipulta, jonka jälkeen nautittiin Lempäälän mieskuoron keväisistä lauluista ja hiljennyttiin motoristihartauteen.

Sää suosi, ja Kahvila Olkkari ja Lempoisten seurakuntatalo olivat pullollaan ihmisiä. Lasten suosikkeja olivat onnenpyörä, nukketeatteri, lankalaserrata ja erityisesti Gospel Riders -motoristien tarjoama moottoripyöräkyyti.

Seurakuntatalon kirpputorilta löytyi monelle kotiinviemisiä ja kirjanvaihtopisteestä kierrätettyä lukemista. Seurakuntatalolla nähtiin myös jonglöörausta, taikatemppuja ja nautittiin rennoista musiikkiesityksistä.

Päivän aikana myytiin 400 arpaa, 200 vohvelia, 600 munkkia, 200 makkaraa ja 500 lasillista simaa. Myös Kimbilio-leivät ja linnunpöntöt olivat suosittuja.

Wapputapahtuma huipentui Pietari ja Kalat -kuoron Suomalainen messu -konserttiin Pyhän Birgitan kirkossa. Tapahtuman tuotto oli reilut 5000 € naisten Kimbilio-turvakodin hyväksi Morogoroon, Tansaniaan!

Ensi vuonna uudestaan!

Markus Perko