Kedvezményt adó kártya

közzétéve: 2016. május

A Magyar Természetjáró Szövetség kedvezményt adó kártyát vezetett be „TERMÉSZETJÁRÓ KÁRTYA” (röviden: TEKA) néven. A TEKA-val 20% kedvezmény jár az alap menetjegyárakból a MÁV-START és a GYSEV Zrt. magyarországi szolgáltatási területén. Egységesen 20% kedvezmény érhető el az összes nemzeti park szolgáltatásaiból, 5, 10, 20% kedvezmény az állami erdőgazdaságok szolgáltatásaiból és szállásdíjaiból, 10, 20 vagy akár 50% kedvezmény a belépődíjakból és 100 kedvezményadó ponton ingyenesen használható vele a kerékpáros műszaki elsősegélycsomag. Előkészületben vannak még különféle kedvezmények a MOL töltőállomásain, és további partnerek csatlakozásával folyamatosan bővül az elérhető megtakarítások köre.

A TEKA kedvezménykártya ára érvényes MTSZ Tagsági Kártyával: 2500 Ft.

A kártya igényelhető lesz a http://termeszetjarokartya.hu/index.html oldalon.

Az online igénylés elindulásáig a kedvezménykártyát egy, az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével és a kártya díjának készpénzben történő megfizetésével az MTSZ központjában (1075 Budapest, Károly körút 11. 7. emelet, Európa Center irodaház) lehet intézni ügyfélfogadási időben, hétköznapokon 9-től 16 óráig.

Sajnos az MTSZ tagsági kártyák rajtunk kívül álló okok miatt még nem készültek el mindenki részére. Akinek nem volt 2015-ben MTSZ kártyája, és TEKA kártyát szeretne, az lépjen kapcsolatba a szakosztályvezetővel.