Tagfelvétel

Egyesületünk szívesen látja tagjai között a hozzánk hasonló természetbarátokat. A tagfelvételre személyes ismeretség után kerülhet sor.

Ha tetszenek a programlehetőségeink, tarts velünk egy nyílt rendezvényünkön! A közös program során kiderül, hogy hasonlóan gondolkodunk-e a természetről és a természetjárásról, valamint az is, hogy jól érzed-e magad az általunk szervezett rendezvényeken.

Több napos összejövetelek során az esti időtöltés jellemzően beszélgetés, társasjáték. A mértéktelen alkoholfogyasztást és az éjszakába nyúló hangos vigadozást nem tartjuk összeegyeztethetőnek programjainkkal.

Tudnod kell, a tagjainktól elvárjuk, hogy közreműködjenek az egyesületi célok elérésében, mely egyrészt a közösségépítést és a tagok közötti aktív kapcsolatteremtést jelent, másrészt pedig az egyesületi rendezvények és egyéb vállalások (pl. jelzésfestési munkák) megvalósításában való részvételt az egyéni lehetőségek mértékében. 

Nem nonprofit programszervező vállalkozás vagyunk, hanem egy együttműködő közösség, és ennek megőrzését fontosnak tartjuk. Ha csak a túrákon való részvétel érdekel, szívesen látunk a nyílt rendezvényeinken.

További kérdés esetén fordulj hozzánk az elérhetőségeink valamelyikén!