L'hospitalet escriu

Autors i autores de l'Hospitalet

Add Headings and they will appear in your table of contents.

L’any 2003 es va publicar el llibret Ciutat singular. Llibres plurals que recollia la producció editorial d’autors i autores de l’Hospitalet els anys 2001 i 2002. Els editors van ser el Centre d’Estudis de l’Hospitalet i la llibreria Perutxo de la ciutat. La Biblioteca Central Tecla Sala va organitzar una trobada amb els protagonistes del llibret: els creadors, i els hi va fer un homenatge per la seva feina, creativa i rigorosa, així com un reconeixement a les idees i a l’esforç, tan necessaris per arribar a publicar.

Des d’aleshores, la Biblioteca Tecla Sala ha encapçalat, amb la col·laboració dels primers editors, el repte de continuar recollint tota aquesta producció creativa i d’organitzar cada dos anys una nova festa d’homenatge. En aquest temps s’han publicat sis reculls més, tots sis amb el títol de Ciutat plural. Llibres singulars i s’han presentat a la biblioteca el dia de la trobada amb els autors ‘hospitalencs’.

Amb el pas del temps el volum d’informació recopilada va creixent considerablement. Això, junt amb el desig de voler adaptar-nos a les noves tecnologies, van fer que l’any 2011 la Xarxa de Biblioteques de l’Hospitalet es plantegés crear una plataforma digital on trobar-hi tota la producció.

El web està en continu creixement, i pretén gestionar la informació d’una forma més eficient i amb una actualització molt més ràpida. És per aquest motiu que des del primer moment hem demanat la col·laboració de tots els autors i autores de la ciutat: vosaltres sou la principal font d’informació per la nostra feina.