Welkom

Via deze site blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in onze school.

Het opvoedingsproject van onze school, het leerkrachtenteam, praktische informatie,...en nog zoveel meer kan je hier bekijken. We hopen hiermee een beeld te geven van wat er allemaal op onze school leeft en beweegt!

Hopelijk kom je geregeld een kijkje nemen.

Directie en leerkrachtenteam 'Duizendvoet'

Dit schooljaar hadden we jammer genoeg geen schoolfeest...(dus ook minder inkomsten).

Maar niet getreurd! Onze ouderraad heeft een super leuk initiatief bedacht! Wie deze zomer zin heeft, kan met het gezin meedoen aan een fotozoektocht!

De hele fotozoektocht voor de kleuters is ongeveer 1,7 km lang. De meeste kleuters zullen meer dan 4000 stappen zetten. De start is aan de kleuterschool Duizendvoet.

Je kan deze tekst meenemen op een tablet, zelf afdrukken of een kopij vragen bij fotozoektocht-inschrijving in het secretariaat van de school. Je kan per kind meespelen om een mooie prijs te winnen.

Dit kan je door: - € 2 aan je juf te betalen, of door - € 2 over te schrijven op rek.nr. BE82 9733 5586 7368 met vermelding van de naam die op het deelnameformulier staat.

Schrijf je antwoorden van de vragen op het deelnameformulier (laatste pagina). Van alle juiste, ingestuurde deelnameformulieren worden in september door een onschuldige hand een paar winnaars geloot. Om mee te doen voor een prijs, moet je resultaat voor 31 augustus 2020 binnen zijn.

Het deelnameformulier kan je hier downloaden:

Doe jij mee?!

Fotozoektocht_Duizendvoet_2020.pdf

Nog op zoek naar een fijn plaatsje in een school? Wees welkom op kleuterschool Duizendvoet!

Vanaf vrijdag 29 mei om 9u00 start de vrije inschrijvingsperiode!

Inschrijven kan via deze link:https://forms.gle/uAaBU8FSti2Qsrgv6

Hieronder kan je het aantal beschikbare plaatsen terugvinden!