Welkom

Via deze site blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in onze school. 

Het opvoedingsproject van onze school, het leerkrachtenteam, praktische informatie,...en nog zoveel meer kan je hier bekijken. We hopen hiermee een beeld te geven van wat er allemaal op onze school leeft en beweegt!

Hopelijk kom je geregeld een kijkje nemen.

Directie en leerkrachtenteam 'Duizendvoet'

Klaar om weer te starten? We gaan dit schooljaar weer uit de startblokken met een nieuw jaarthema!  Wist je dat we helemaal 'wild van buiten zijn'? Doorheen het schooljaar zullen er verschillende  'buitenspelprikkels' gegeven worden. Klaar om te genieten van de natuur, te spelen in de plassen, diertjes te ontdekken of gewoon lekker vuil te worden?

Wil je weten wie onze juffen zijn? Neem dan maar eens een kijkje bij 'Wie is wie > team'.
Je kan ook altijd contact opennemen via: directie@duizenvoet.be 

Of ben je benieuwd hoe de ouders denken over onze school? In juni 2022 werd er een ouderbevraging afgenomen. De resultaten kan je hier terugvinden.

Koffie-en speelmoment

Heb je een peutertje, maar wil je toch graag al kennismaken met scholen? Dan ben je van harte welkom op het koffie-en speelmoment vanuit het Huis van het Kind. Hier kan je rustig samen met andere ouders opvoedingstips uitwisselen én tegelijkertijd kennis maken met een school. Deze momenten gaan door op verschillende scholen... Ook benieuwd hoe het er op Duizendvoet aan toe gaat? 

Nog op zoek naar een school?
Is er nog een plaatsje? Dan kan je meteen de inschrijving in orde te brengen.
Wanneer er geen plaats meer is, kom je terecht op  een wachtlijst.  Ook dan nemen we zeker contact met je op!


Vrije plaatsen voor schooljaar 2023-2024:
° 2021( peuterklas): 6
° 2020 (eerste kleuterklas): 8
° 2019 (tweede kleuterklas): 5
° 2018 (derde kleuterklas): 0Ben je alvast benieuwd en wil je een kijkje nemen in onze school? Klik dan gerust op deze twee filmpjes!
Het eerste filmpje brengt mooi al onze vijf waarden in beeld, het tweede filmpje brengt een getuigenis van twee ouders die meededen met School in Zicht! Dit is een 360° filmpje, dus je kan ook meteen een kijkje nemen in het peuterklasje. 

Meer op zoek naar 'recente' voorbeelden?! Neem dan een kijkje op onze facebookpagina of de facebookpagina van School In zicht/lokeren (voor alle deelnemende scholen in Lokeren).