Contact

Locatie

Voedselbos de EcoVredeGaard bevindt zich nabij Parkrestaurant 'de Landerij'

Het voedselbos "De EcoVredeGaard" bevindt zich op een loopafstand van Parkrestaurant 'de Landerij'. Adres; De Park 10 Elst. Hier kunt u ook parkeren.


Route

Hou het adres De Park 10 Elst aan en rij die straat in. VOOR de watergang die je links en rechts ziet en onder de weg doorloopt, ga je naar Links. Een gravelpad met aan je linkerhand een Grote Wilg en rechts de watergang naast je. Rij onder de electriciteitsdraden door en parkeer bij het informatiebord op het pad bij de bocht. Bij meerdere auto's over de watergang heen links en rechts parkeren (!)


Openingstijden

de EcoVredeGaard is open op alle dagen van zonsopkomst tot zonderondergang. Bel of mail ons even bij bezoek , een rondleiding, workshop of vraag!

Toegang EcoVredeGaard

De toegang van de EcoVredeGaard is in de buurt van parkeerplaats de landerij. De toegang is aan de Zuidzijde van de watergang (zuidzijde is waar u vandaan komt als u met auto de parkeerplaats oprijdt). U loopt in de richting van de boerderij - onder de hoogspanningsdraden door tussen akker en watergang, met aan uw linkerhand een hele grote wilg in de akker en ziet de locatie voor u liggen met een groot informatiebord.


Looppad naar de EcoVredeGaard (afhankelijk van het weer kan het drassig zijn)

Contactgegevens beheerder

Stichting EcoVrede Nederland

Middachtensingel 1 Presikhaaf Arnhem - op afspraak


Actief op diverse locaties in de regio!


Email: organisatie@ecovrede.nl

Telefoon: 06 49 36 78 77

Post: Postbus 60051 6800 JB Arnhem