servicii / portofoliu

Educațional A.D.T.

SERVICIILE suport de/pentru tineret oferite de către Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. in domeniul de interes: Educațional sunt următoarele:

  • Informare (directa si web/online Internet & social media );
  • Consiliere (directa si web/online Internet & social media );
  • Formare, capacitare, recrutare (directa si web/online e-learning);
  • Promovare/Dezvoltare web-online Internet & social media;
  • Consultanta (directa si web/online Internet & social media);

Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. este o organizație formata exclusiv din tineri, care de 8 ani le oferă acestora cadrul necesar învățării, dezvoltării personale si dobândirii de competente

Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. tine sub umbrela patru comunități/rețele Internet & social media proprii A.D.T online: Platforma virtuala Business Net@StartUP, I.M.P.A.C.T. v.1. & v.2. - 2014-2020, ‚ EVS GORJ’, care organizează proiecte cu impact, aliniate viziunii organizației de a contribui la formarea unor oameni excepționali.

Timp de 8 ani, Asociația “Dorna Tismana” A.D.T.a contribuit prin organizarea anuala a cel puțin 12 proiecte, la educarea a 500 de persoane resursa, 30 de membri activi si a peste 3000 de beneficiari.

Astfel, Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. a reușit de-a lungul timpului sa contribuie in mod esențial la transformarea potențialului in excepțional in cele 5 domenii de interes: de/pentru Tineret, Antreprenoriat/StartUp, Voluntariat/EVS, Educațional si Cultural (cultural-artistic, cultural-literar, cultural -editorial), devenind o organizație creatoare de viitor romanesc.

Proiecte inițiate, dezvoltate si implementate de către Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. in domeniul de interes: Educațional sunt următoarele:

  • Proiectul de tineret (realizat in parteneriat cu Asociația Regionala pentru Dezvoltare Durabila) - I.M.P.A.C.T. - Impact Multiplicat de Provivasire Activități Culturale si de Tineret prin care s-a realizat Platforma web cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. /arddimpact.blogspot.ro/, finanțator primăria municipiului Târgu Jiu.
  • Proiectul Tineri pentru Tine(ri) prin care s-a realizat Ghidul informativ cu RESURSE de tineret Tineri pentru Tine(ri) http://tineri2020tineri.blogspot.ro, finanțator U.A.T. prin Consiliul Județean Gorj.
  • Proiectul de tineret I.M.P.A.C.T.- Implicare Multiplicatoare pentru Promovare Acțiuni Culturale si de Tineret prin care s-a realizat Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat -I.M.P.A.C.T. http://impact2015.blogspot.ro/, finanțator Ministerul Tineretului si Sportului
  • Proiectul de tineret Informația pentru Tine(ri) prin care s-a realizat Buletinul informativ de tineret „9 ne pasă de Tine(ri)”; (realizat in parteneriat cu Asociația Semănătorul Tismana) http://9nepasadetineri.blogspot.ro, finanțator Guvernul României - CNPT / M.T.S. - Ministerul Tineretului si Sportului.
  • Proiectul I.M.P.A.C.T.- Implicare Multiplicatoare pentru Promovare Acțiuni Culturale si de Tineret prin care s-a realizat Publicația de tineret Ghidul informativ cu RESURSE de tineret, culturale si de voluntariat-SEV - I.M.P.A.C.T. http://impact2014.blogspot.ro/, finanțator Comisia Europeana prin intermediul A.N.P.C.D.E.F.P. in cadrul programului Tineret In Acțiune.

Publicații, Buletine informative, Ghiduri tematice dezvoltate de către Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. in domeniul de interes: Educațional sunt următoarele: