Rajićki bistrići

Dragi posjetitelji!

Dobro došli na web stranice Rajićkih bistrića, učenika OŠ Rajić, učiteljice razredne nastave Mire Čuvidić.

Želite li saznati više o našoj učiteljici, posjetite e-portfolio Mire Čuvidić.

Nadamo se da ćete se ugodno družiti s nama zavirujući u svaki kutak naše razredne stranice.

Kontakt: mira.cuvidic@gmail.com

Za učenike 2. razreda izradila sam digitalnu vježbenicu s velikim brojem kvizova i i igrica za cijelu školsku godinu, raspoređenih po mjesecima. Vježbenica 2

Ako želite vježbati nastavne sadržaje od 1. do 4. razreda, posjetite Želim znati više, Web stranica sa zadatcima za vježbanje.

Ako želite saznati kojim su se aktivnostima bavili Bistrići prethodnih generacija i kakve su uspjehe postigli, posjetite Bistrići 2011. - 2015 i Bistrići 2016. – 2019.

Dragi roditelji!

POLAZAK DJETETA U ŠKOLU označava ulazak djeteta u njemu posve drukčiji svijet ....To je ulazak u svijet OBVEZA I ODGOVORNOSTI, RADA I NOVE ORGANIZACIJE ŽIVOTA, IGRE, KOJA JOŠ UVIJEK TREBA ZAUZIMATI ODREĐENO MJESTO. Dijete polaskom u školu ulazi, većinom prvi put, ulazi u ORGANIZIRANU DISCIPLINIRANU SREDINU koja ga izlaže sustavu vrednovanja, kao i natjecanju, uz mogućnost neuspjeha i kritike.

Potičite pozitivne stavove djeteta prema školi i učenju. O školi uvijek pričajte kao o mjestu na kojem će raditi zanimljive stvari, puno učiti i upoznati nove prijatelje. Nemojte dijete plašiti školom ili učiteljicom. Pohvalite dijete, pokažite ponos, ohrabrite njegovu znatiželju, izrazite uzbuđenje i veselje zbog polaska u školu.