Benvinguts al Portfoli Docent de

Silvia Rodriguez-Donaire!

Us animo a utilitzar el Google Sites per crear el vostre Portfoli docent. Aquesta és una interfície amigable i fàcil de gestionar. 

En l'apart documents trobareu diferents articles d'investigació relacionats amb la innovació docent i la memoria que es va desenvolupar amb altres professors del Grup d'Innovació Docent de Terrassa (GIDT) de com el ePortfoli a l'aula pot servir com a eina per avaluar les competències genèriques. 

Animo al professorat a l'ús del ePortfoli o qualsevol altre eina que permeti als estudiants poder col·laborar de forma online dintre i fora de l'aula (e.g. Google Sites, ResearchGate, wiki, etc) per poder avaluar el resultat de les diferents experiències  utilitzant aquesta metodologia d'aprenentatge actiu. Resum bibliogràfics

Breu resum bibliogràfic de com la Silvia Rodriguez-Donaire esdevé ajudant a la UPC.

 

Activitat Docent

Breu resum de l'activitat docent realitzada entre el Febrer 2008 fins el Febrer 2010.


Filosofia Docent

Descriu quina és la seva filosofia com docent. 

Evidències

Evidències del desenvolupament docent durant el 2008-2010.


Plans de Futur

Descobreix quins són els meus plans de futur a curt i mig termini.


 

Innovació Docent

Grups d'innovació docent: GID-T, GTPOe - RIMA, GIA-T

Contacte

Posa't en contacte amb mi si estas interessat en el tema del ePortfoli. 


Articles de millora docent 2011 - ...

Procedia - Social and Behavioral Science Journal, vol. 46, 2012 -  "Collaborative environments, a way to improve quality in Higher Education" and "The influence of online communication and Web-Based Collaboration Environments on group collaboration and performance". 

Article presentat al congrès IEEE EDUCON 2011 - International Conference on IEEE Engineering Education 2011 "Learning Environments and Ecosystems in Engineering Education". Data 4th-6th of April 2011 in Amman/Jordan.

Article presentat al congrès ICEME 2011 - International Conference on Engineering and MetaEngineering 2011 "Cooperative work and videoconferencing – Practical tools for engineering Studies". Data 27th-30th of March 2011 in Orlando, Florida, USA.

Article presentat a las Jornadas de la dimensió econòmica de l'espanyol (DEE) per la Université Jean Moulin Lyon 3 a France. “PLAN DE INTERNACIONALIZACION DE LA ETSEIAT*- BarcelonaTECH: Decisión estratégica para el fomento de la movilidad “incoming –outgoing”. Data 15th of March 2011 in Lyon, France.

Article presentat al congrès ITHET 2010 - 9th International Conference on Information Technology Based Higher Education and Training. Data 29 d'Abril a 1 de Maig del 2010 a Cappadocia.

Memoria presentada al 13é premi UPC a la millora de la innovació docent 2010: ePortfolio: anàlisis de la seva utilització com a eina d'avaluació de competències transversals dintre de l'enginyeria.

Interessats en l'iniciativa inserta el teu nom i correu electrònic aqui.