Home‎ > ‎Design interior‎ > ‎

Casa cu 5 camere in Constanta

Proiect design interior realizat pentru o casa moderna in Constanta. Atunci cand vine vorba de distractie, relaxare si timp petrecut intr-un mod placut, mintea multora dintre noi zboara spre mare... aici cele mai profunde trairi se contopesc cu misterul iar traditionalul se imbina cu modernul, complotand la crearea unei atmosfere ideale pentru destinderea si buna noastra dispozitie. Persoanele care doresc sa se poata bucura in orice moment de o astfel de relaxare si rasfat aleg sa-si achizitioneze o vila in apropierea marii, adica in Constanta. Acest oras reprezinta o imbinare intre bun gust, eleganta si stil, imprimandu-ti o stare de nostalgie si melancolie care te fac sa revii mereu cu drag aici. Astfel decorarea unei vile care se afla in acest oras, ar trebui sa imprumute si din aerul boem care invaluie acest loc. De aceea multi designeri de interior, recomanda persoanelor care simt nu doar vad frumusetea si sensibilitatea acestui oras sa se axeze, in decorarea casei lor pe stilul clasic. Desi multi considera un stil prea sobru, acesta are menirea de a aduce in prim plan aerul boem de altadata, facandu-te sa te simti personajul principal al unei povesti rupte dintr-o alta realitate. Masivitatea mobilei, rigurozitatea formei, seriozitatea culorii toate acestea reprezinta caracteristici ale clasicismului si in acelasi timp marci ale unei epoci trecute care pote insa renaste in locuinta ta. 

Design interior casa 5 camere in Constanta

Camerele în aer liber sunt extrem de populare în aceste zile, și nu doar printre cei bogați și celebri! Puteți stoarce o cameră în aer liber în aproape orice spațiu și o puteți decora pentru a se potrivi cu stilul și starea de spirit a casei dvs., ieftin!

Orice cameră are nevoie de mobilier, iar o cameră în aer liber nu face excepție. Cu toate acestea, o mare parte din mobilierul de terasă de pe piață astăzi este destul de scump. Cu toate acestea, puteți face scaune cu rășină ieftină pentru dvs. Există noi soiuri cu o textura pentru ele care arata mai mult ca lemnul decat omologii lor plastici slick. Căutați-le! De asemenea, scaunele din rășină Adirondack de culoare albă vin la magazinele locale cu discount de la 11 până la 15 USD și arată uimitor ca scaunele din lemn cu pictură reala, mai ales de la distanță. Îmbrăcați-vă scaunele noi cu unele perne, și ele se vor potrivi perfect oricărui decor! De asemenea, puteți pulveriza acum scaunele cu o nouă vopsea de la Krylon numită Fusion. Ridicați-l pentru aproximativ 4 dolari și personalizați scaune ieftine de plastic. (Sugestie: Uită-te la vânzările de garaj pentru cele uzate pe care le poți repara!)

Odată ce aveți mobilierul în loc, aveți timp să vă gândiți la intimitate. Sperăm că sunteți protejați pe cel puțin o parte de un perete, gard sau clădire. O modalitate excelentă de a vă oferi câteva momente private este să folosiți o grădină ca un perete suplimentar și să plantați viță de vie rapidă la baza sa. Puteți ancora grătarele într-un plantator pentru a face un perete mobil. Gloriile dimineții, fasolea stacojie roșie și floarea de floare de floarea soarelui vor acoperi totul noul "zid" în cel mai scurt timp!

În cazul în care camera dvs. în aer liber este protejată parțial de vreme, perdelele de țesături pot fi folosite și în exterior. Vă sugerez să folosiți foi plate ieftine și fie un pistol de bază sau un set de garnituri. Cheap muslin poate funcționa, de asemenea, și este atât de ieftin, acesta poate fi înlocuit doar anul viitor! Aceasta este o tehnică excelentă pentru sfârșitul unui pridvor sau punte și poate ajuta și la controlul soarelui. Asigurați-vă că utilizați tiebacks pentru acele momente în care doriți să lăsați brizele să treacă prin.

Iluminarea este adesea trecută cu vederea în camerele exterioare datorită naturii sale scumpe, dar acest lucru nu trebuie să fie cazul. Lumânările și lanternele sunt minunate pentru mese în aer liber, iar lumina solară poate fi utilizată pentru siguranță, fără a fi nevoie de instalarea electrică. Corzi de lumini de vacanță clare sunt înfășurate în jurul unui copac sau peste un fascicul de porți. Luminerias pot fi create cu cutii reciclate și un instrument de pumn, apoi aruncați o lumânare în interior.

În cele din urmă, nu uitați accesorii pentru a adăuga farmec și stil camerelor dvs. în aer liber! Ridicați niște case de păsări neterminate la magazinul de ambarcațiuni, decorați-le cu vopsea, apoi atârnați într-un grup pe gardul de grădină sau pe perete. Utilizați resturi de cherestea pentru a picta semne pentru camera dvs. de grădină cu cuvinte de inspirație sau cuvinte. Folosiți uneltele de mână ca obiecte de decor și le atârnați pe gard sau pe perete. Înclinați-vă un gard vechi de piatră împotriva peretelui de la intrare (sau unul nou, puteți obține o piesă de gard pentru prăjituri premade pentru aproximativ 8 dolari la centrul de îmbunătățire a locuinței!), Apoi plasați plante de flori în fața acestuia. Adăugați flori tăiate în dulciuri și boluri din bucătărie, luați lumânări la magazinul de dolari și așezați un șervețel de tesatura sau două ca o față de masă impecabilă.

Orice fel de a face acest lucru, o cameră în aer liber merită să aibă în orice casă, și cu o mică gândire creativă pot fi decorate cu stil, confort și spiritul anotimpurilor care ne conving în afara ușilor.


Comments