Amenajari interioare

Ganditi-va un pic cum ar fi viata noastra daca n-am adauga in ea un strop de lux sau de finete? Cu siguranta ar fi o viata monotona. Toti oamenii se identifica intr-o oarecare masura cu luxul si mai ales cu eleganta fie ca vor sa recunoasca sau nu. Daca simtiti ca va regasiti intr-un asemenea stil de amenajare interioara nu ezitati sa contactati echipa Nobili Interior Design. Executam proiecte de Amenajari interioare - Case - Vile - Amenajari case clasice / moderne in Constanta - Bucuresti decorate in stil neo clasic, clasic de lux, clasic baroc sau modern si tot ceea ce reprezinta sfera elegantei si a frumosului regal. Folosim materiale de cea mai inalta calitate de la producatori de brand din Italia mai ales de unde ne si alegem mobila pentru living si dormitor. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de amenajari interioare case moderne realizate in Constanta, Bucuresti, Brasov cu materiale premium de designer in special import Italia. Noi putem reusi sa va transformam locuinta ta intr-un spatiu de lux autentic si rafinat. Exista evitent riscul ca luxul sa capete conotatii exagerate sau deranjante si nu ne dorim asta. De aceea este bine sa apelati la echipa noastra de designeri si arhitecti de interior care sunt specialisti ai elementelor de art nuveau, foarte intalnite in amenajarile clasice de lux, in alegerea unui mobilier cat mai rafinat si mai potrivit pentru gustul si sufletul dumneavoastra dar mai ales in a crea o atmosfera speciala din locuinta dumneavoastra in intreg ansamblul. Luxul nu este pentru oricine. Poti avea suficient de multi bani incat sa-ti poti permite o casa asemenea unui palat dar poate ca sufletul tau nu se simte confortabil in acest mediu. Doar persoanele speciale si hotarate apeleaza la un astfel de stil de amenajare clasica de lux ce te face sa te simti sigur pe tine si pe propria viata. Luxul reprezinta acea portita spre care toti ne indreptam dar foarte putini reusesc sa o treaca. Daca va regasiti in stilul de amenajari realizate de firma noastra ne puteti contacta pentru o discutie in vederea realizarii unui concept personalizat de design interior 3 D.Dintre toate stilurile de arhitectura si decorare din intreaga lume foarte putine au luat cele mai bune din toate celelalte si au facut-o un pic mai bine in acelasi mod in care stilul numit adesea "Creole francez" a reusit sa faca. Adevarul este ca, in timp ce acest stil de arhitectura pe care New Orleans este renumit este cu adevarat puternic imprumutat de la multe alte culturi si inca in mod unic New Orleans in acelasi timp.


Arhitectura creolă pentru mulți aduce în minte lucruri complicate din fier forjat, obloane lungi (pentru a acoperi ferestrele în timpul uraganelor inițiale), ferestre și uși imense (acestea au fost proiectate mai mari decât casele tipice din alte părți ale țării pentru a crea brizeways pentru vânt pentru a veni în lunile fierbinți de vară fierbinți) și culori strălucitoare pe care nu este posibil să le găsiți în cartierele celor mai multe milioane de dolari. Acest stil de arhitectură și decor de casă este de asemenea renumit pentru balcoane uriașe - de asemenea, cu balustradă din fier forjat.


Lucrul uimitor despre stilul creol de decorare acasă este că nu există nicio caracteristică identificabilă care să eticheteze un stil de design, așa cum a fost cu siguranță Creole. Lagniappe este un termen pe care oamenii aici sunt destul de des în și în jurul New Orleans. Pentru cei care nu știu, înseamnă "un pic mai mult". De la o gogoașă suplimentară la un marcaj freebie și multe lucruri între ele, puținul ceva extra are o lungă istorie în New Orleans, de la arhitectură la muzică, pare să fie întotdeauna ceva extra în plus, pe care nu l-ați putea obține în altă parte.


Stilul de design interior al Creolei este, de asemenea, foarte asemănător. Unii consideră că este greu, dar localnicii consideră că este ceva mic în plus și este. Puteți găsi un stil gotic mic, un pic de Jazz și o grămadă de Mardi Gras într-o singură cameră și este destul de bine pentru că obțineți toate acestea și doar un pic de lagniappe prea. Decorarea casei în țara Creole este o formă de artă care sfidează logica și totuși are un sens perfect pentru cultura bogată și moștenirea pe care o cuprinde.


Pentru cei care au nevoie de puțină inspirație și care ar dori să încorporeze puțin spice Cajun sau Creole în spațiile lor de viață, probabil următoarele sugestii se vor dovedi a fi de ajutor.


1) Ardeii roșii. Nimic nu spune condimente ca un ardei roșu. Există tot felul de articole pe care le puteți găsi cu ardei roșii în aceste zile, de la margini de tapet la ardei de sticlă aruncat de mână, toppers pentru borcan, suporturi pentru oală, prosoape de bucătărie, șiruri de lumini pentru terase - chiar și cutii de bucătărie decorate cu ardei roșii. Există tot felul de opțiuni disponibile pentru a încorpora această temă în casa dvs. sau într-o cameră a casei dvs.

2) Note muzicale. Majoritatea oamenilor nu se pot gândi la țara Cajun fără să se gândească la muzica care numește această mare parte a țării. Notele muzicale reprezintă o modalitate excelentă de a simboliza muzica care a făcut faimosul New Orleans.

3) Măștile Mardi Gras. Mulți oameni consideră că New Orleans simbolizează Mardi gras în inimile și mințile lor, deși New Orleans nu este locul de naștere al Mardi gras. Măștile sunt o modalitate prin care oamenii din întreaga țară pot aduce cu ei "spiritul casei din New Orleans" și își pot decora locuințele cu acea atitudine care poate fi numită doar Creole în multe inimi și minți.

4) Alimente. Credeți sau nu, mâncarea este la fel de mult ca o parte a casei Creole ca orice alt element de design. Din acest motiv o bucatarie franceza stil creole este adesea modul de a merge atunci cand vine vorba de decorare acasa in moda creole. Bucătăria este inima unei case Cajun, iar mâncarea este ceea ce o face din inimă. Utilizați borcane de fasole, orez, paste și alte lagniappe ca parte a designului general și s-ar putea să fiți uimiți doar la modul în care Creole camera începe să arate.


Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l amintiti este faptul ca Creole este mai degraba o atitudine decat un stil de design. Aduceți atitudinea "fără griji" în caracteristicile de design ale casei dvs. și veți avea stilul creol adevărat pentru o artă.