Amenajari interioare case clasice de lux

Suntem firma specializata in amenajare vila stil clasic, trebuie mai intai sa alegi piesele de mobilier. Cele mai frumoase sunt cele din stejar sau cele care poarta deja patina timpului. Masa trebuie sa fie lunga iar scaunele cu spatar din lemn. Un bufet poate sa fie si el folosit pentru a aranja vesela. Un cufar din lemn in care sa pui lenjeria este si el ideal. Peretii ideali pentru un stil clasic. Un perete din piatra este de bon ton pentru a crea la tine acasa un stil clasic. Un tapet cu un astfel de motiv este si el extrem de potrivit. Albul este si el nuanta care va pune cel mai bine in valoare mobilierul, fie el in nuante inchise sau deschise. Daca ai sansa sa stai intr-o casa cu o podea mai veche, nu o schimba. Este ideala pentru o amenajare vila in stil clasic. Un parchet din stejar este si el foarte potrivit pentru acest stil. Alegerea parchetului trebuie sa se faca in functie de nuanta mobilierului. Daca alegeti mobila italiana deschisa la culoare alege un parchet inchis la culoare. O mocheta din lana pura este si ea potrivita pentru a veni cu o atmosfera conviviala si calduroasa, perfecta pentru stilul clasic. Amenajarile interioare vile sunt o afacere de gust dar si de personalitate. O amenajare in stilul clasic, exotic, design, oriental, campenesc, toate alegerile sunt permise. Dar stilul clasic este cel care nu se va demoda niciodata.


Nu este greu de văzut de ce suprafețele din piatră adaugă un aspect de rafinament și eleganță în decorul casei. Piatra poate completa aproape orice tip de design interior sau peisaj exterior. În timp ce pardoseala din piatră, zidurile cărămidare și potecile exterioare din piatră sunt plăcute ochilor, prețul pietrelor reale poate să nu fie accesibil pentru multe bugete ale familiei. Din fericire, noile tehnici de fabricație produc acum acoperitoare de specialitate care arată și se simt ca niște inlay-uri autentice de piatră, la o fracțiune din prețul real.

Una dintre aceste acoperiri decorative de înaltă calitate din piatră, E-Z Stone de la Henry Company, oferă același aspect și aspect de granit, cuarț și alte suprafețe de piatră fără a sparge banca. Suprafața de piatră poate să înfrumusețeze suprafețele de beton îmbătrânite, cum ar fi pasarele, pașii, podelele de garaj, terasele și piscinele înconjurătoare, precum și să redea suprafața batoșelor de bucătărie uzate vechi, toate fiind costisitoare pentru a le înlocui. Aceste acoperiri decorative pot fi, de asemenea, personalizate cu ajutorul șabloanelor de model de piatră E-Z pentru a crea efectul și aspectul inlay-urilor de piatră imobiliară și cărămizile interconectate.

Aceste acoperiri ieftine și versatile pot ajuta la eliberarea imaginației cuiva. Majoritatea proprietarilor de case se pot proiecta cu ușurință propriile șabloane pentru a face o zonă familială absolut unică și pentru a crea modele personalizate în jurul bazinelor, în garaje sau subsoluri, cu un proces simplu în trei etape.

Straturile decorative din piatră pot fi utilizate pentru proiectele de amenajare a betonului în interior și exterior și pot fi folosite pe o varietate de suprafețe, oferind proprietarului casei fără posibilități nesfârșite de a îmbunătăți casa.Comments