Amenajare bucatarie stil clasic

Pentru amenajarea cu succes a unei bucatarii in stil clasic aveti nevoie in primul rand de un concept de design interior 3 d care sa contina imaginea realistica a spatiului cu toate datele necesare punerii in practica a decorului creat. Bunul gust, rafinamentul, eleganta, reprezinta calitati care se rasfrang si asupra modului in care alegem sa ne decoram locuinta. Din pacate insa, majoritatea dintre noi pun accent pe decorarea livingului, a dormitorului si mai putin a bucatariei, aceasta ramanand mai mereu cel mai trist si dezordonat loc al casei. Pentru ca acest lucru nu este nici pe departe corect, bucataria merita un rasfat in ceea ce priveste designul ales, care sa o transforme intr-un loc stilat, cu mult bun gust in care sa-ti faca placere sa poposesti. Persoanele disciplinate dar in acelasi timp boeme, rationale dar indragostite de frumos, sobre dar nostalgice, vor alege pentru amenjarea bucatariei cat si pentru decorarea intregii locuinte stilul clasic. Acesta se caracterizeaza prin rigurozitatea formei, prin dorinta de conservare a frumosului de altadata, prin respectarea unor reguli care s-au pastrat de mai bine de un secol de la aparitia stilului. Bucataria, locul celor mai imbatatoare arome si apetisante gusturi, locul mainilor dibace si a rasfaturilor culinare merita sa se mute intr-un timp deparat, in care respectul, eleganta, rafinametul erau calitati care defineau atat locuri cat si persoane. Astfel amenajarea bucatariei in stilul clasic reprezinta o alegere a persoanelor care stiu sa respecte trecutul si doresc sa aduca o parte din aerul boem de altadata in prezent, proiectandu-l, de ce nu, in propria-I bucatarie. Va prezentam un proiect de design interior casa clasica realizat de echipa Nobili Interior Design cu mobila italiana de lux. Astfel corpurile din lemn masiv, in culori mate, grandioase, impresionante prin marime si greutate sunt piesele principale ale stilului clasic. Acestea se combina cu liniile drepte, tonurile serioase, obiecte decorative mari si pretioase care confera un aer de pretiozitate si calitate, specific luxului de altadata. Avand parte de un astfel de rafat in ceea ce priveste designul de interior, bucataria nu poate decat sa se se transforme intr-un loc plin de stil si eleganta care sa nege ideile preconcepute care erau construite pe baza sa. Desi va impresiona prin maretie si seriozitate, bucataria se va regasi in proiectul de amenajare interioara casa clasica si va dispune de spatiu si luminozitate. Dar asta doar daca lasi decorarea pe mana unui expert care reuseste sa imprime clasicul, sa pastreze persoalul si sa creeze o atmosfera primitoare si in acelasi timp distinsa.
Amenajare bucatarie clasice - Nobili Design

Interiorul unei case sau al unui spațiu comercial ar trebui să completeze exteriorul și invers. Acest lucru se poate realiza prin crearea unei ambianțe artistice echilibrate prin utilizarea corpurilor de iluminat decorative în diferite unghiuri și puncte. De exemplu, dacă pentru o grădină mică sau un corp de iluminat cu dimensiunile unei cutii de dimensiuni reduse creează un efect puternic și crăpat. Pentru a obține un echilibru corect, zona ar trebui evidențiată prin utilizarea unor mici lămpi mai aproape de pământ, prin trunchiuri de copaci sau prin coastele structurilor din jur.

Designerii de lumină și producătorii care realizează potențialul iluminării decorative în aer liber au introdus forme, stiluri și finisaje în consonanță cu schimbarea timpului. Luminile decorative în aer liber în modele neo-clasice, informale sau contemporane și stilistice creează un cadru armonios care se potrivește interiorului cu exteriorul. Scopul decide, de asemenea, proiectarea de lumini decorative în aer liber. Pentru cai, sunt preferate luminatoarele cu capace sau nuante de sus, deoarece lumina este direcționată afară și în jos, dar nu pe față. Nu este nimic mai rău decât să fii orbită pentru moment prin strălucirea instantanee. Nu este nevoie de un far de proprietate privată, ci de o lumină decorativă care să se concentreze pe caracteristicile speciale ale casei, precum și să o protejeze. În spații comerciale, cum ar fi mall-uri, hoteluri, școli, colegii, cluburi, iluminatul decorativ în exterior ar trebui să fie artistic și utilitar. Lămpile fluorescente compacte, lămpile de lună de la sol, lanternele postale sunt câteva dintre modelele care ajută la controlul strălucirii și scurgerilor.

O altă transformare de la vechi la cea nouă este utilizarea iluminării decorative în aer liber cu cronometre și celule foto. Se poate vizualiza lămpile de ardere a gazului din anii 1800, folosite pentru a lumina străzile. Am parcurs un drum lung, dar nostalgia joacă o mână, deoarece aceeași idee este încorporată în becurile de energie electrică disponibile în modele în formă de flacără. Oricare ar fi designul sau stilul de la diamant în formă de opal, stâlpii și nuanțele de lampă antice, luminile cu exterior mat, oaspeții și vizitatorii nu ar trebui să fie inconveniente de plasarea defectuoasă și alegerea designului. În loc să fiți influențați de vecini, să stocați cataloage sau să acordați o anumită formă și culoare cerințelor, bugetului și iluminatului corespunzător. Dacă calea este lungă și întunecată, atunci atârnă felinarele chinezești sau dorește să creeze o partiție în gazon, apoi să introducă torțele de tiki disponibile în diferite dimensiuni și culori.

Alegerile sunt nelimitate, necesitând o minte gândită la nivel pentru a selecta lumini decorative în aer liber.


Comments