Baie amenajata in stil clasic

Un concept de design interior baie realizat pentru o casa clasica de lux. Desingul interior baie vine si cu unele accesorii in tedinte cum ar fi un scaun polivalent ideal pentru o ambianta minimalista. Un mobilier destructurat. Daca vrei sa vii cu un aspect original si in tendinte pentru baia ta mizeaza pe un mobilier destructurat – partea de sus suporta lavoarul in timp ce nivelele de sub adapostesc prosoapele. Vei obtine un spatiu degajat intre doua nivele unde poti aseza elemente de decor. Un lavoar epurat sau decorat delicat. Cel patrat din portelan este foarte apreciat. Vine cu noi culori si noi motive dar si noi materiale. Sunt apreciate si cele din sticla opaca, din granit, marmura sau rasina sintetica.

Cuvântul "design" este foarte complex. Se poate referi la planuri, propuneri sau eforturi creative.

Designul ne înconjoară în toate aspectele vieții noastre - case, clădiri, urbanism, vehicule, artă, teatru, îmbrăcăminte și jucării. Chiar și produsele alimentare au un element de design, prezentare.

Deci, designul face ceea ce face ceva funcțional, atractiv și atractiv. Are funcții estetice care rezultă din inspirație, cercetare și modelare.

Pentru unii, simțul designului este înrădăcinat în genele lor, în timp ce alții dobândesc un simț al designului printr-o instruire riguroasă.

Principiile care vor fi utilizate vor depinde, bineînțeles, dacă se uită la designul arhitectural, al automobilelor, al computerului sau al mașinilor, care sunt de natură științifică și au scopuri diferite sau design de comunicare, care se aplică în reclame, cărți, reviste, si asa mai departe.

În cazul designului de comunicare, trebuie să aibă un punct focal, totul fiind secundar. Trebuie să urmeze anumite reguli simple: proiectarea trebuie să fie simplă și dezordonată, trebuie să reprezinte în mod clar tema sau elementul pentru care este folosit, trebuie să fie funcțional și să aibă o ierarhie vizuală. Dimensiunea, culoarea, textura și tipurile trebuie să fie variate pentru a crea profunzime și contrast.

Cheile sunt: ​​aliniere, proximitate, repetare și contrast. Spațiile trebuie să creeze adâncime și armonie cu culorile. Un design bun se spune că este de 98% bun simț.

Înainte de a fi vizualizat un design, trebuie să determinați ce reprezintă, utilizările, audiența, accentul și obiectivele. Fiecare design trebuie să descrie emoția și imaginația - trebuie să tragă ochiul din nou și din nou în centrul său și să dea un răspuns și să-și amintească.

Creativitatea, abilitatea de a asculta și de a înțelege ce au de spus și de a absorbi chiar sufletul proiectului în cauză sunt calitățile unui bun designer.

Designul se desfășoară în multe lumi - filosofice, științifice, precum și creative. În fiecare lume, designul, ca o roată de olar, dă formă și funcționalitate.