Stile de Proiectare si idei Living

Livingul și holul sunt în esență același lucru. Acesta este un loc care nu este destinat intimității. Dimpotrivă, aici primesc de obicei oaspeți și petrec timp cu rudele și prietenii. Și străinii sunt invitați aici, astfel încât holul poate fi numit în siguranță „fața” întregii case sau apartamente.Cea mai mare atenție este acordată designului său. Dacă este posibil, ei apelează la specialiști, aleg în prealabil posibile opțiuni, răsfoind revistele de modă și uitându-se la site-uri specializate. Am decis să vă economisim timp, bani și să împărtășim câteva idei și sfaturi profesionale. Design Interor Apartament 3 camere Constanta

Proiectarea sălii: recomandări generale Principalul lucru este să decideți asupra unei scheme de culori, aceasta este baza. Pereții pot fi monocromatici, neutri, apoi vor mări vizual zona.Dacă camera este mare sau îți plac stilurile expresive, „îndrăznețe”, poți alege o nuanță strălucitoare, dar mobilierul ar trebui să fie ușor. Camera este orientată spre sud? Atunci culorile profunde și întunecate nu sunt interzise, ​​nu vor face spațiul sumbru și mic. În partea de nord, totuși, este mai bine să folosiți culori deschise și calde pentru a compensa lipsa de lumină naturală.

Tablourile originale sunt potrivite ca decor; motivele abstracte, imaginile grafice alb-negru și peisajele pictate cu acuarele sunt deosebit de bune pentru un stil modern.Perdelele cu tul sunt agățate de ferestre, pot fi monocromatice, cu o bandă largă sau un mic model geometric. Podeaua este completată cu un covor cu pile lungi sau opusul său - un saltea.Interior simplu și funcțional al sălii: minimalism Experții identifică trei domenii principale ale acestui stil: scandinav, japonez și hi-tech. Primul necesită un șemineu, elemente de decor etnic, culori reci în decor și mobilier ușor. Pentru al doilea - ecrane, rogojini naturale, mobilier simplu Ce au în comun aceste stiluri? lenjerii de pat damask

Simplitate, un minim de lucruri, în special decor și linii netede. Formele într-un astfel de interior sunt geometrice stricte, iar colțurile sunt drepte. Se creează un sentiment de ușurință, aerisire. Acest lucru este ajutat de pereții și tavanele ușoare, ferestrele uriașe, un număr mare de surse de lumină difuză. încorporat. Iar al treilea este imposibil de imaginat fără culori contrastante, sticlă, metal, cele mai funcționale piese de mobilier.Soluțiile prioritare de culoare sunt bej, frasin, alb, nisip și cărămidă. Nuantele inchise sunt folosite pentru a crea accente si varietate.

Te-ar putea Interesa si: / idei amenajari

Versiunea clasică este o combinație de alb și negru. Cel mai popular material de finisare este lemnul; sticla, cablajul din oțel, suprafețele lustruite, piatra, oglinda, cimentul neted sunt, de asemenea, permise.Mobilierul trebuie să aibă o suprafață lucioasă, puteți comanda mese și uși din sticlă. Ce să uităm? Un număr mare de dulapuri, rafturi, comode, sculpturi. Fanii tradițiilor japoneze ar trebui să ascundă aparatele de uz casnic și firele din spatele fațadelor, să aleagă mese joase dreptunghiulare, canapele și fotolii. Canapele cu sertare și cotiere încorporate care pot înlocui cu ușurință o masă vor fi foarte relevante.

Website : Nobili Interior Design

Pentru a elibera mai mulți metri, utilizați canapeaua în formă de L și pentru adunări în condiții confortabile - în forma „P”. În camere spațioase, modelele arcuite arată original și proaspăt. Dacă zona este foarte mică, o canapea de colț care se transformă va ajuta. Adăugați perne mici simple sau cu modele și modele îngrijite care să nu iasă din fundalul general. Tapițeria trebuie să fie din țesături de înaltă calitate, mai ales naturale și perne cu învelitoare detașabile.Creăm interiorul sălii într-un stil modern Designul modern este multilateral, gratuit, original, dar necesită și respectarea unor reguli. Iată principalele: Laconicism.

Fără tapet cu imprimeuri, ornamente, seturi de mobilier decorate, accesorii „fulgerătoare”. Culori complexe. Este recomandabil să vă concentrați asupra nuanțelor compozite: fildeș, gri-albastru, teracotă, măsline, ciocolată, zmeură. Prezența unuia sau a două (în funcție de dimensiunea camerei) centre semantice. Să zicem o fântână, un șemineu electric, un colț cu tablouri sau fotografii, fereastră panoramică, TV sau masă. Spațiu deschis maxim. Utilizarea formelor abstracte, texturi neobișnuite, asimetrie. Folosind diferite tipuri de iluminat.

Dintr-o cameră prea lungă, se pot face mai multe zone funcționale: o sală de mese și o zonă de lounge, un loc de muncă și o zonă de luat masa. Împărțirea convențională se face folosind structuri de gips-carton sau o amenajare de mobilier. Dulapurile masive și partițiile cu drepturi depline ar trebui aruncate.Popular acum interiorul holului cu o bucătărie Combinând două camere, spațiul pentru relaxare crește, iar dacă aranjați corect setul de mobilier, atunci bucătăria însăși. Sună tentant, dar realitatea nu este atât de simplă. Pentru a demola zidurile, trebuie să obțineți în prealabil permisiunea autorităților superioare și să întocmiți o grămadă de hârtii.

Angajații ITO vă vor spune dacă puteți începe chiar o astfel de modificare pe scară largă și ce modificări aveți dreptul să faceți la proiectul inițial de proiectare.Pe lângă materialele rezistente la căldură și umiditate, veți avea nevoie cel puțin de o tehnologie modernă de control al climatului. Trebuie să acordați preferință sticlei securizate, tapetului lavabil, gresiei porțelanate sau plăcilor ceramice, tavanelor din pvc întinse și pietrei artificiale. Pentru zona de recreere, covorul, tencuiala decorativă, lemnul și laminatul sunt adecvate.Interior frumos de hol cu ​​canapea de colț O canapea pentru o cameră de zi este un must-have, iar un model de colț va fi un dar pentru o cameră mică.

Experții oferă mai multe opțiuni pentru decorarea pereților: tencuială sau tapet. Uneori, acestea combină diferite tonuri și texturi de tencuială. Dacă doriți, alegeți tapetul potrivit pentru pictură, cu imprimare foto sau lavabil, ecologic. Suprafețele oglinzii și o plintă simplă vor ajuta la creșterea vizuală a înălțimii pereților. Încercați să evitați structurile cretate de pe tavan, aceasta nu mai este o tendință. Interiorul sălii: zonare Împărțind camera în diferite zone, veți economisi spațiu liber și așezați corect mobilierul.Interiorul armonios al unei săli pătrate Simetrie strictă, dulapuri modulare, suport TV obișnuit, fotolii amplasate pe ambele părți sunt binevenite. Mobilier Living Modern

Mobilierul este de dorit să fie făcut la comandă. Fatadele luminoase lucioase vor arata grozav. Stilurile moderne vor accentua favorabil imaginile contrastante cu negrul. Fațadele din MDF, inserțiile sculptate pe lemn natural, tapetele cu modele florale discrete vă vor permite să adăugați varietate celor clasice.Interiorul la modă al unei săli înguste Sarcina ta principală este să „recâștigi” contoare gratuite. Minimalismul va fi cel mai bun aliat în această luptă.

Concentrați-vă pe culori monocrome, discrete, funcționalitate maximă a obiectelor și unghiuri drepte, eliminați elementele inutile.Apropo, vor exista și tehnicile pe care designerii le folosesc atunci când creează camere în stil mansardă: un tavan alb care ridică vizual pereții; tencuială brută, zidărie, comunicații deschise; lipsa partițiilor; zonarea apartamentelor cu mobilier.Dacă vă place albul, mai ales atunci când este combinat cu covoare strălucitoare, textile, o mulțime de lămpi și plante de casă ca articole de decor, căutați stilul scandinav. Dar Empire, Rococo, Shabby Chic și Art Deco sunt departe de cele mai bune opțiuni. Nu ai atât de mult spațiu liber pentru obiecte decorative și tot felul de bibelouri.