blog‎ > ‎

Idei amenajare spatiu birou cu mobilier

Dacă ați făcut vreodată cumpărături pentru mobilă nouă, știți cât de dificil poate fi să găsiți mobilier de calitate la prețuri bune. Mobilierul este scump. Știți că, cu puțin cumpărături creative, puteți găsi oferte excelente pentru mobilă cu mult mai puțin decât credeți? Și nu numai că veți cheltui mai puțin, veți găsi probabil câteva piese minunate.

Un mod minunat de a găsi mobilier cu reduceri este prin cumpărăturile magazinelor de mobilier. Uneori, acest mobilier este fie ușor deteriorat, fie a fost returnat de către client, dar nu lăsați acest lucru să vă oprească, deoarece de obicei orice deteriorare este greu de observat. 

Și fii realist pentru o clipă. Toată mobila va avea răgazuri și zgârieturi sau timp. Acest lucru se adaugă doar caracterului piesei. Rețineți că atunci când faceți cumpărături în magazinele de mobilier, acestea nu au, de cele mai multe ori, o politică de returnare și că majoritatea articolelor sunt vândute pe baza „așa cum este”. Mobilele din aceste magazine nu au adesea garanție.


Un alt loc în care puteți găsi super oferte la mobilier minunat este licitația imobiliară locală. Acest lucru poate dura ceva mai ales dacă căutați ceva în special. Probabil va trebui să participați la mai multe licitații pentru a găsi doar articolul potrivit. Cu puțină răbdare veți găsi în cele din urmă acea piesă perfectă pentru camera de zi. De multe ori puteți găsi oferte cu adevărat bune pentru întregul costum de dormitor și costumele din sufragerie la licitații.

 Acest lucru se poate întâmpla pentru că majoritatea oamenilor au deja aceste articole și nu sunt de obicei pe piață pentru ei. De asemenea, puteți găsi oferte bune la mobilă prin licitații online. Acest lucru poate fi dificil, deoarece deseori vezi doar o fotografie a articolului. Asigurați-vă că insistați pe descrieri detaliate și pe o varietate de fotografii până când nu sunteți sigur că acesta este un element pe care îl doriți. Când faceți cumpărături la magazinul local de mobilă, întrebați-vă dacă au o zgârietură și scobitori disponibile pentru vânzare. Aproape fiecare magazin de mobilă are cel puțin câteva articole care au fost deteriorate sau returnate disponibile la reduceri mari. 

Rețineți că aceste articole sunt de obicei negociabile și nu există niciun motiv să plătiți mai mult decât sunteți confortabil. Așadar, negociază-ți cel mai bun preț. Există câteva magazine de mobilă care vând ceea ce uneori se numește mobilă goală. Acesta este pur și simplu mobilier neterminat. Tot ce are nevoie este o haină de vopsea sau lac. Acest lucru poate deveni de fapt un proiect distractiv. Puteți alege piesa de mobilier specială pe baza designului și apoi alegeți finisajul separat. Mobilier nou, sau cel puțin nou pentru dvs., poate fi găsit la prețuri reduse dacă faceți puține cercetări și petreceți puțin timp la cumpărături. Nu are costul unei avere pentru a vă pune mobilă nouă în casa dvs.
Comments