Home

Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Interior Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care  noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer.


casa moderna

Incepand cu luna Ianuarie 2015 am implementat serviciul complet de design interior si amenajari interioare cu ofertare si livrare de materiale cuprinse in prezentarile finale 3 D. Dupa realizarea proiectului final de design interior clientii au posibilitatea sa aleaga un serviciu complet de amenajare si decorare a intergii locuinte. Ne ocupam in toatalitate de procurarea materialelor privind finisajele si amenajarea interioara (gleturi, rigips,adezivi, ciment, profile metalice). Ne ocupam de ofertarea si procurarea materialelor privind decorarea in totalitate a locuintei dumneavostra ( parchet triplu stratificat, gresie, faianta,mozaic, cornise decorative, vopseluri decorative, mobila la comanda din lemn si mdf, aparatura electrocasnica {Smeg, Franke} lustre, candelabre, perdele si draperii). 


Nobili Interior Design oferă un serviciu de design complet, care încorporează toate aspectele legate de arhitectura de interior, design de iluminat, planificarea spatiului, achiziții, să construiască și decorarea, precum și peisaj si gradina de design. Cu o rețea stabilită de specialiști de încredere, cea mai înaltă calitate de manopera este asigurată în toate proiectele. De la început până la finalizare, clientii au posibilitatea de a încredința gestionarea buna a proiectului de către echipa de proiectare, care asigură că lucrările se desfășoară la standardele noastre exigente, la timp și în limitele bugetului.

Putini sunt cei care apreciaza in adevaratul sens al cuvantului un decor luxuriant, alcatuit din mobilier ales pe spranceana, finisaje interioare de cea mai buna calitate si numeroase obiecte care nu fac nimic altceva decat sa ajute la imprimarea unui stil de 5*. Echipa noastra si-a inceput activitatea incercand sa ridice standardele fiecarui proiect dedicat amenajarilor anterioare si putem spune ca obiectivul nostru a fost indeplinit pe deplin in momentul in care am patruns pe piata amenajarilor interioare de lux.

Desi poate parea extrem de facil, realitatea este diametral opusa si fiecare proiect de design interior care se doreste a fi unul de lux necesita o atentie sporita din mai multe puncte de vedere. Noi consideram ca elementul fundamental care, de cele mai multe ori, face diferenta intre o amenajare interioare obisnuita si una de lux se rezuma la utilizarea unor decoratiuni interioare adecvate. Stim, decoratiunile de lux reprezinta doar un procent dintr-un proiect destinat amenajarilor interioare, insa o potentiala alegere eronata a obiectelor utilizate poate conduce la o deteriorare vizibila a planului initiat, amanunt pe care specialistii nostri nu doresc sa il experimenteze.

Revenind cu discutia in randul decoratiunilor interioare de lux, obisnuim sa alegem fiecare obiect in functie de stilul abordat, o amenajare interioara rafinata putand fi compusa atat din obiecte de decor care va duc cu gandul la un stil arhaic, cat si din elemente moderne, menite sa improspateze imaginea locuintei voastre.

De ce sa alegeti un serviciu de amenajare interioara de lux realizat de echipa noastra? In primul rand datorita experientei pe care o detinem in acest domeniu de activitate, in ultimul an reusind sa finalizam aproximativ 100 de proiecte destinate amenajarilor interioare, o buna parte dintre acestea incadrandu-se in segmentul de lux. Avem o echipa profesionista, cu o viziune ampla si extrem de creativa, in cadrul proiectelor noastre utilizand decoratiuni interioare de lux marca proprie sau importate de la cei mai importanti producatori.


Subpagini (2): Articole Design interior