Generalforsamling 2022

I år vender vi igen tilbage til vores favoritplads i og ved Pumpehuset ved Rugby-banen på Johannesmindevej 45, 9000 Aalborg.
Pumpehuset ligger i et grønt, græsklædt område med bål/grillplads, nær den smukke sø i Nordens Kritgrav, tæt på Aalborgs Centrum, og centralt på grænsen mellem Mølholm og Hasseris.

Kontingentbetalende medlemmer af Dansk-Russisk Forening, Aalborg - Nordjylland vil pr. mail, og senest med 2 ugers varsel, blive indkaldt til årets generalforsamling som i 2022 vil finde sted i Pumpehuset, Johannesmindevej 45, 9000 Aalborg

Søndag den 19. juni 2022 kl. 12.00

Efter generalforsamlingen kan du fortsætte med at have en dejlig eftermiddag med deltagelse i foreningens traditionsrige og børnevenlige sommerfrokost der afholdes samme sted med start kl. 13.00. Se invitationen herunder.

Pumpehuset, Johannesmindevej 45

Sommerfrokost 2022

I år vender vi igen tilbage til vores favoritplads i og ved Pumpehuset ved Rugby-banen på Johannesmindevej 45, 9000 Aalborg.

Pumpehuset ligger i et grønt, græsklædt område med bål/grillplads, nær den smukke sø i Nordens Kritgrav, tæt på Aalborgs Centrum, og centralt på grænsen mellem Mølholm og Hasseris.

Sommerfrokosten holdes denne gang udelukkende for medlemmer af Dansk-Russisk Forening, AalborgNordjylland og den afholdes umiddelbart efter generalforsamlingen i Pumpehuset:

Søndag den 19. juni 2022 kl. 13.00 og deltagelsen er gratis

Foreningen vil sørge for en varm grill til at stege på, et par glas Russisk Vodka, en sodavand til børnene, og kaffe på kanden. Dertil kan I købe billige vand og øl, eller I kan medbringe egne drikkevarer, lige som vi hver især selv medbringer maden til at lægge på grillen..

Tilmelding til sommerfrokosten senest torsdag den 16. juni til:

Kai Hjorth på SMS eller tlf.: 42456020

Mvh. Bestyrelsen
Dansk-Russisk Forening, Aalborg- Nordjylland

 • Bestyrelsen i Dansk-Russisk Forening Aalborg – Nordjylland er dybt berørte af Ruslands invasion af Ukraine, og fordømmer på det kraftigste den ulykkelige situation som Europa nu er kastet ud i.
  I protest over Putin regimets fatale handlinger har landsnæstformanden trukket sig. Landsformanden overvejer om han kan fortsætte, landsledelsen overvejer foreningens fremtid, og bestyrelsen i Dansk-Russisk Forening i Aalborg- Nordjylland besluttede midlertidigt at sætte alle aktiviteter i bero.

  Det betød desværre også at konferencen der skulle have fundet sted i Byrådssalen i Nørresundby fredag den 18. marts måtte aflyses.

  Bestyrelsen
  mødtes for at drøfte om vi stadig kan finde grundlag for foreningsarbejdet her i Nordjylland. Det tror vi godt vi kan, for hvis ikke nu? Hvornår har der så været så stærkt brug for dialog, kulturudveksling og mellemfolkeligt arbejde som jo netop er det som vi i vores forening har arbejdet for siden 1924, og nu snart gennem hundrede år.

  Det følgende brev blev den 28.02 rundsendt til alle medlemmer:


 • Kære medlemmer af Dansk-Russisk Forening Aalborg-Nordjylland.
  Jeg er chokeret, ked af det, og dybt bekymret over den tragiske krig som den russiske regering har sat i gang i hele Ukraine i torsdags. Jeg har selv familie i Rusland og Ukraine og føler meget med de stakkels mennesker der er ramt af krigens forfærdelige følger. Derfor beder jeg til at der endelig snart kan skabes fred efter mange års krigshandlinger i Ukraine, og der skal ikke herske tvivl om at vi tager meget klart afstand
  fra det som vi i denne tid ser fra Putin og hans Duma.

  På bestyrelsens vegne
  Kai Hjorth, formand

I kikkerten:

- svampetur

- 21. januar. 2023: vores populære nytårsfrokost . Vi lægger alle kræfter i, til at det må blive en festlig og dejlig dag med god mad, konkurrencer for børn og voksne og fællessang i Frivillighusets store sal med en duo fra Balalajka-banden