Arkivsamling‎ > ‎

Arkiv 2020

Omtale af


se flere billeder klik her
(har du selv taget billeder, som du gerne vil vise andre, så send dem til dkrus.aalborg@gmail.com)

Nytårsfrokost 2020. Lørdag den 11. januar kl. 13.00

Vores traditionsrige nytårsfrokost blev igen i år holdt i det hyggelige Frivillighus i Mølholm i Aalborg hvor vi med 35 voksne og 11 børn udfyldte alle pladserne i den store sal. Det er mange år siden vi har været så mange forsamlede til nytårsfrokosten, og så havde vi tilmed den store glæde, at mange nye mennesker og familier under frokosten meldte sig ind i vores forening.


Efter Kais velkomst startede vi med sangen ”Katjuscha”. Så gik vi i gang med de russiske supper som denne gang var fremtryllet af Zinaida og Luba. Buffeten med delikatesser, som alle deltagere havde andel og ære i, var i år så velsmagende, varieret og stor som aldrig tidligere. Der var en sodavand til alle børnene og et par glas Ruskiij Standard til de voksne. Derefter var Jespers Bar åben som altid med venlig selvbetjening.

Inden kaffen fortalte Nasha Vej om de spændende oplevelser man kan få ved at deltage i Escape Room i Nashas nye live-action firma Zagadka Escape Games inde i Aalborg. Masja og Thue stod for en konkurrence med præmier til alle børn.


Herefter var der kaffe, the, småkager, pandekager, risalamande og flødeboller til alle. Samtalerne var under hele festen livlig og munter ved alle bordene. Børnene så også ud til at trives rigtig godt, og børnene som kommer i vores forening, er jo bare de flinkeste og sødeste børn som man kan forestille sig. Køkkenholdet gjorde også som altid en stor og flot indsats. Som forening kan vi kun være stolte af det varme og stærke fællesskab som altid står sammen om at hjælpe til med alt forefaldende og oprydning efter vores sammenkomster. Det inspirerer os virkeligt til at arrangere mange flere sammenkomster fremover. 


Comments