ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΦΕΚ ΚΥΑ COVID

ΦΕΚ ΚΥΑ COVID ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 2022.pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

2021-22

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ.pdf

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ 5%

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΣΟΒΑΡΩΝ _ΠΑΘΗΣΕΩΝ_2022(Ω5ΣΙ46ΜΤΛΗ-5ΑΗ).pdf

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος, 43η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής «Ένας για όλους, όλοι για έναν: Διαμορφώνοντας την Ευρώπη του αύριο μέσω της συνηγορίας των νέων» / ''One for all, all for one: Youth-initiated advocacy shaping tomorrow's Europe".

Στο πλαίσιο των δύο ετήσιων Εθνικών Συνδιασκέψεων που διοργανώνει, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος επιλέγει τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα στελεχώσουν τις ελληνικές αποστολές στις επερχόμενες Διεθνείς Συνόδους. Στόχος της συνδιάσκεψης είναι η γνωριμία των νέων με σύγχρονα Ευρωπαϊκά ζητήματα, καθώς και η διεξαγωγή διαλόγου πάνω σε αυτά, σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους, με έμφαση στην ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη. Από τη Συνδιάσκεψη, επιλέγονται οι πέντε μαθητές και μαθήτριες που θα στελεχώσουν την ελληνική αποστολή στην 97η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2022 στο Κόρτρικ (Kortrijk) του Βελγίου. Επιλέγονται, επίσης, ακόμη 25 μαθητές και μαθήτριες, που θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε άλλες περιφερειακές δράσεις σε διεθνές επίπεδο.

Το σχολείο μας επιλέχθηκε και συμμετείχε φέτος στην 43η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής. Ο μαθητής μας Κατσουλιέρης Βασίλειος συμμετείχε στην επιτροπή «Committee on Development I (DEVE I)» και έχει επιλεγεί μεταξύ των 25 μαθητών που έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν άλλες αποστολές του ΕΚΝΕ σε διεθνή Φόρα καθώς και σε περιφερειακές και Εθνικές Συνόδους άλλων Εθνικών Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων σε όλη την Ευρώπη. Η μαθήτριά μας Γιαννουκά Μαρία συμμετείχε στην επιτροπή «Committee on Human Rights» (DROI) και έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ενεργό ρόλο στην ΕΚΝΕ ως μέλος της.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την εξαιρετική τους παρουσία στη Συνδιάσκεψη!!

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

Πισιμίση Αγγελική , Καλλή Αργυρώ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΟΒ ΧΡΗΣΤΟΥ & ΤΣΟΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ!

Οι μαθητές του σχολείου μας Χρήστος Χατσατούροβ και Γιάννης Τσολαρίδης κατέκτησαν την και την 5η θέση αντίστοιχα στα 82 κιλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που διεξήχθη στις Σέρρες.

Συγχαρητήρια παιδιά!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022

Προγραμμα πανελλαδικων 2022 με ΑΔΑ.pdf

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

self -test / rapid-test EDUPASS

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ self.pdf

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ-COVID 19

ΟΔΗΓΙΕΣ COVID - 19.pdf

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

(για την ολοκλήρωση της εγγραφής)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ εγγραφών

εσωτερικοσ κανονισμοσ

εσωτ κανονισμος (1).pdf

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

2021_5_24_Φ_251_58003_Α5_ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Ν_4777_2021_signed.pdf
ΦΕΚ_1930_ΕΒΕ.pdf
2021_2_26_ΦΕΚ 774_Β_ΥΑ_ΕΥΡΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΒΕ.pdf

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (17/05/2021)

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.pdf
ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την πραγματοποίηση του self test εκδίδεται από την πλατφόρμα αντίστοιχη δήλωση του αποτελέσματος, την οποία θα πρέπει να εκτυπώνετε. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης, συμπληρώνεται χειρόγραφα και υπογράφεται από τον κηδεμόνα (με τα ονομαστικά στοιχεία και την ημερομηνία γέννησης του ίδιου και του μαθητή, το ΑΜΚΑ του μαθητή, την ημερομηνία διεξαγωγής του τεστ και το αποτέλεσμα). Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος, τα ανωτέρω πρόσωπα μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή οι διαγνωσθέντες/είσες θετικοί και οι οικείοι τους, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Κανένας μαθητής δεν μπορεί να γίνει δεκτός χωρίς την τήρηση της παραπάνω διαδικασίας και την επίδειξη του αποτελέσματος, το οποίο φέρει μαζί του καθημερινά.


επεξηγηματικό κείμενο για την
''ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ''

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.pdf

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (3)

Ετικέτα Σχολείου eTwinning!!

''Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη λίστα με τα eTwSchools για το 2021-2022. Σε 2935 σχολεία σε όλη την Ευρώπη απονεμήθηκε η Ετικέτα Σχολείου eTwinning, 77 από τα οποία είναι Ελληνικά. Συγχαρητήρια στους εκπ/κούς και τους μαθητές για τη διάκριση αυτή. Τα #eTwsSchools έχουν αναγνωριστεί ως πρωτοπόροι και ηγέτες σε θέματα όπως η ψηφιακή πρακτική και η ασφάλεια στο διαδίκτυο #eSafety'' Hellenic eTwinning

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα σχολεία εδώ :

www.etwinning.net/en/pub/support/2021--2022-etwinning-school-l#c300

ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

1 ΑΠΟ ΤΑ 77...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Επιχορήγηση Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων TOLI

Επιχορήγηση του σχολείου μας από

“The Olga Lengyel Institute” (TOLI)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:

Φουφουδάκης Ματθαίος,

Γιαννοπούλου Ιωάννα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΕΞΕ - 21796 - 2021 - «Επιχορήγηση Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων TOLI».pdf

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΑΡΙΟΥ ΧΑΤΖΙΝΑ!

Ο μαθητής του σχολείου μας Χρίστος-Μάριος Χατζίνας βραβεύτηκε στον 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ για μαθητές έως 18 ετών.

Συγχαρητήρια Χρίστο!!!

1. ΧΡΙΣΤΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΙΝΑΣ (2).pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΦΑΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΕΞ_9271_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΕΦΑΑ_ΟΔΗΓΙΕΣ.pdf
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΦΑΑ.pdf
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-23

2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ
ΕΞΕ - 43887 - 2022 - Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-23 - Έκδοση 1.pdf
ΥΠ. ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ Ε-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 14/02/2022

Ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα.

(ΜΕΝΟΥ: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Μαθητές με σοβαρά προβλήματα υγείας ή συνοικούντες με άτομα ανοσοκατεσταλμένα

Προϋποθέσεις αποχής από την δια ζώσης διδασκαλία και ένταξης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

1.Η παρακολούθηση μαθημάτων μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι δυνατή στις εξής περιπτώσεις:

α) σε μαθητές/τριες ηλικίας κάτω των δώδεκα (12) ετών που πάσχουν από τα κάτωθι σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, και εφόσον προσκομισθούν στην σχολική μονάδα τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά, τα οποία έχουν εκδοθεί από δημόσια δομή υγείας, που τα αποδεικνύουν:

1.Παιδιά με αιμοδυναμικά σημαντική συγγενή καρδιοπάθεια ή γνωστή μυοκαρδιοπάθεια

2.Παιδιά με χρόνια, σοβαρή πνευμονοπάθεια, όπως κυστική ίνωση με αναπνευστική ανεπάρκεια ή παιδιά με σοβαρό και μη ελεγχόμενο άσθμα, σύμφωνα με τη γνωμάτευση εξειδικευμένου κέντρου

3.Παιδιά με σύνθετα μεταβολικά νοσήματα

4.Παιδιά με βαριές νευρολογικές/νευρομυικές παθήσεις (πχ. Νωτιαία μυϊκή ατροφία κ.λπ.)

5.Παιδιά με σοβαρή χρόνια νεφρική νόσο ή νεφρική ανεπάρκεια

6.Παιδιά που παρουσιάζουν σοβαρή ανοσοκαταστολή (συγγενή ή επίκτητη), HIV λοίμωξη και CD4<500

7.Παιδιά υπό χρόνια κορτιζονοθεραπεία (pred- nisolone>20mg/μέρα)

8.Παιδιά που λαμβάνουν χημειοθεραπεία για κακοή- θεια ή μετά από ομόλογη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων εάν έχουν παρέλθει λιγότερο από 6 μήνες από την ολοκλήρωσή της

9.Παιδιά μετά από αλλογενή μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από 12 μήνες

10.Παιδιά μετά από μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από 24 μήνες

11.Παιδιά με δρεπανοκυτταρική αναιμία και ιστορικό εμφάνισης επιπλοκών καθώς και πολυμεταγγιζόμενα παιδιά που έχουν συν-νοσηρότητες

β) σε μαθητές/τριες άνω των δώδεκα (12) ετών, οι οποίοι/ες ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες υποκείμενων νοσημάτων, κατόπιν σχετικού αιτήματος για ένταξη στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ύστερα από σχετική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού. Τα παραπάνω αιτήματα εξετάζονται από αρμόδια Επιτροπή της παρ. 3 του παρόντος άρθρου και

γ) σε μαθητές/τριες που συνοικούν με άτομο/άτομα που πάσχει/πάσχουν από υποκείμενο νόσημα που οδηγεί σε σοβαρή ανοσοκαταστολή, και ιδίως:

1) άτομα με μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου που λαμβάνει δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, 2) άτομα με μεταμόσχευση μυελού των οστών το τελευταίο έτος ή που λαμβάνει δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, 3) άτομα με διάγνωση νεοπλασίας ή αιματολογικής κακοήθειας που βρίσκεται υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία, 4) άτομα με σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια (υποβολή σε αιμοκάθαρση ή περιτοναϊκή κάθαρση, χρόνια νεφρική νόσος σταδίου) 5) άτομα με ανοσοκαταστολή λόγω βαριάς συνδυασμένης ανοσοανεπάρκειας, HIV λοίμωξης με CD4<200 κύτταρα ή που λαμβάνουν υψηλές δόσεις κορτικοειδών ή δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα λόγω φλεγμονωδών νοσημάτων.

Τα παραπάνω αιτήματα εξετάζονται από αρμόδια Επιτροπή της παρ. 3 του παρόντος άρθρου.

2.Εξαιρετικά για το σχολικό έτος 2021-2022 οι απουσίες των μαθητριών που κυοφορούν και δεν κάνουν χρήση του άρθρου 26 της υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/21-5-2019 υπουργικής απόφασης (Β' 2005), καταγράφονται αλλά δεν προσμετρώνται για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης, με απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από τον θεράποντα ιατρό ή από ιατρό της σχετικής ειδικότητας. Στις μαθήτριες αυτές παρέχεται σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όσο διάστημα βρίσκεται σε ισχύ η υπό στοιχεία 120126/ΓΔ4/12-9-2020 υπουργική απόφαση (Β' 3882) και σύμφωνα με τους όρους αυτής.

3.α. H ένταξη στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών/τριών των περ. β και γ της παρ. 1 του παρόντος άρθρου γίνεται ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση ειδικής επιστημονικής Επιτροπής, αποτελούμενης από τα πέντε (5) κάτωθι αναφερόμενα μέλη και τους αντίστοιχους αναπληρωματικούς αυτών.

β. Ως μέλη της παραπάνω επιτροπής ορίζονται τα εξής:

1.Νικόλαος Σύψας, Καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ 2. Δημήτριος Χατζηγεωργίου, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας 3. Χαράλαμπος Γώγος, Παθολόγος- Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, 4. Μαρία Τσολιά, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ και

5.Βασιλική Παπαευαγγέλου, Καθηγήτρια Γ' Παιδιατρικής, Γ.Ν.Θ. «ΑΤΤΙΚΟΝ» με αντίστοιχους αναπληρωτές τους εξής: 1. Γεώργιο Δαΐκο, Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, 2. Γεώργιο Σαρόγλου, Παθολόγο - Λοι- μωξιολόγο, Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας Ανωτάτης Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, τέως Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ 3. Σωτήριο Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ - Γ.Ν.Α. «ΑΤΤΙΚΟΝ», Παθολόγο- Λοιμωξιολόγο, 4. Αθανασία Λουρίδα, Παιδίατρο - Λοιμωξιολόγο, Διευθύντρια ΕΣΥ - Α' Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Π.«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και 5. Θεοκλή Ζαούτη, Καθηγητή Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας - University of Pennsylvania - School of Medicine.

γ. Η θητεία των μελών της Επιτροπής διαρκεί όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου για το οποίο έχει συσταθεί. Τα μέλη της Επιτροπής δεν λαμβάνουν αποζημίωση για τη συμμετοχή τους σε αυτήν. Για τη λειτουργία της Επιτροπής εφαρμόζονται οι διατάξεις περί συλλογικών οργάνων του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, Α' 45). Η Επιτροπή δύναται να συνεδριάζει και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 13 του άρθρου 14 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999). Ως γραμματέας ορίζεται η Μαρία Μπαλομενάκη, ΠΕ Ιατρών, με αναπληρώτρια την Βασιλική Τσιαμπαλή, ΠΕ Διοικητικού, υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας.

δ. Οι Διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων ενημερώνουν τους παραπάνω μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι την έκδοση της απόφασης της παραπάνω επιστημονικής Επιτροπής. Οι γονείς/κηδεμόνες των παραπάνω μαθητών/ τριών υποβάλλουν στη διεύθυνση της οικείας σχολικής μονάδας, με κάθε πρόσφορο μέσο, αίτηση - υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 ότι οι μαθητές/τριες εμπίπτουν στις περ. β και γ της παρ. 1 του παρόντος άρθρου που δικαιούνται να ενταχθούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μαζί με την ως άνω αίτηση - υπεύθυνη δήλωση οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι/ες προσκομίζουν σε σφραγισμένο φάκελο τη γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού καθώς και το σύνολο των δικαιολογητικών που έχουν εκδοθεί από δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας που αποδεικνύουν τα ανωτέρω. Παράλληλα, προσκομίζεται εκ μέρους των συνοικούντων προσώπων υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, δια της οποίας δηλώνουν ότι επιθυμούν η Επιτροπή να προβεί στην επεξεργασία των φακέλων τους. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων ειδικών κατηγοριών οι παραπάνω φάκελοι με τα δικαιολογητικά αποστέλλονται σφραγισμένοι και χωρίς καθυστέρηση στην ως άνω Επιτροπή, με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας της οικείας σχολικής μονάδας, μέσω της οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ε. Η Επιτροπή οφείλει, προτού ενεργήσει την εξέταση των υπό κρίση περιπτώσεων, να διαπιστώσει ότι παραλαμβάνει σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος περιέχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα, όπως αναφέρονται ανωτέρω, ιδίως τις υπεύθυνες δηλώσεις, και κατόπιν να πιστοποιήσει με θετική ή αρνητική αιτιολογημένη κρίση εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις των περ. β και γ της παρ. 1. Η ως άνω κρίση δεν υπόκειται σε οιαδήποτε διοικητική προσφυγή πλην της προβλεπόμενης στο άρθρο 24 ν. 2690/1999 (Α' 45) αίτησης θεραπείας. Εν συνεχεία, η Επιτροπή αποστέλλει σε σφραγισμένο φάκελο την απόφασή της μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που είχαν τεθεί υπόψη της στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να παραδοθεί με ευθύνη του Τμήματος Προσωπικού της οικείας Διεύθυνσης στον/στην Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας με πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής, προκειμένου εκείνος/εκείνη να πράξει σύμφωνα με το περιεχόμενο της απόφασης. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο σφραγισμένος φάκελος αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία έχει ως παραλήπτη αποκλειστικά και μόνο τον/την Διευθυντή/τρια της σχολικής μονάδας. Ο Διευθυντής/ντρια της οικείας σχολικής μονάδας φυλάσσει την απόφαση της Επιτροπής και τα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν, με δική του/της ευθύνη, στο γραφείο του/ της, σε σημείο που έχει πρόσβαση μόνο ο/η ίδιος/ίδια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του/της, μετά δε τη λήξη του οικείου σχολικού έτους τα καταστρέφει, συντάσσοντας προς τούτο πρωτόκολλο καταστροφής.

στ. Οι παραπάνω μαθητές/τριες, μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων της προαναφερθείσας Επιτροπής, εντάσσονται υποχρεωτικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Για όποιο πρόβλημα προκύπτει, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με mail με το σχολείο mail@3lyk-an-liosion.att.sch.gr

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και γρήγορα να βρεθούμε στις τάξεις μας!