Projecte "Welcome home"

Davant l’èxit del primer projecte, en març de 2016 es va presentar un nou projecte Erasmus+ KA2 anomenat Welcome H.O.M.E. - Humanity, Origin, Migration and Equality for the new kids of our neighbourhood. Els objectius eren conèixer migrants i refugiats del nostre voltant, descobrir les seues necessitats i oferir recursos per poder ajudar-los. Aquest projecte tampoc va estar subvencionat malgrat la bona avaluació que va rebre però com que no podem parar quiets, vam decidir treballar-lo amb els alumnes de 3r d’ESO.

Algunes de les activitats que es van realitzar van ser diverses entrevistes a immigrants i refugiats, visites a centres d’integració, debats sobre temes d'igualtat, creació d’un quadre que representa la bona relació entre les dos escoles i composició de la lletra d’una cançó resumint les experiències viscudes al llarg del projecte.

Els nostre companys alemanys ens van visitar a febrer de 2017 per treballar el projecte Welcome H.O.M.E.

I nosaltres els van tornar la visita a setembre de 2017.

La 3a visita dels alemanys va ser al mes de març de 2018, on concluirem el projecte i pintarem un mural al nostre centre que sempre ens recordarà aquesta experiència.

I nosaltres tornàrem a Alemanya al mes de juny de 2018, on cantàrem tots junts la cançó que els nostres alumnes van crear amb motiu d'aquest projecte.