Veel gestelde vragen

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.

Wanneer en waar vindt de Speelhutbeurs plaats?

De eerstvolgende voorjaarsbeurs vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020.

De beurs is tussen 9:00 - 12:00 uur in de Prins Johan Frisoschool, Oudelandselaan 147 Berkel en Rodenrijs, ingang BSO Mozïek.

Moet ik entreegeld betalen voor de Speelhutbeurs?

Nee, je hoeft geen entreegeld te betalen. Toegang tot de Speelhutbeurs is gratis! Let op: op last van de brandweer zijn kinderwagens en/of buggy's niet toegestaan op de beursvloer.

Wat vind ik op de Speelhutbeurs?

Op de beurs vind je tweedehands kinderkleding in maat 80 t/m maat 176. Naast kinderkleding vind je ook jassen, sportkleding en badjassen. Op de speelgoedafdeling vind je naast speelgoed ook boeken, gezelschapsspellen en puzzels.

Wat kost kleding op de Speelhutbeurs?

De prijs voor kledingstukken wordt bepaald door degene die kleding via ons verkoopt. Het is dus mogelijk dat je dezelfde items aantreft tegen verschillende prijzen.

Valt er over de prijs te onderhandelen?

Nee, je kan niet over de prijs onderhandelen. De prijzen zijn vooraf bepaald door degene die kleding bij ons aanlevert.

Kan ik betalen met PIN?

Ja, dat kan. Bij een aankoop bedrag onder de € 50,00 komen er € 0,50 PIN-kosten bij.

Neem ik een tas mee om aankopen in te doen?

Ja, bij de ingang van de beurs worden big-shoppers uitgedeeld om het winkelen makkelijker te maken, de eigen grote (hand-)tas mag mee. Bij de kassa geef je de big-shopper weer af. Neem zelf een tas mee voor je aankopen.

Huur ik bij jullie een kraampje of tafel?

Nee. Bij de Speelhutbeurs huur je geen kraam of tafel. Je levert je te verkopen artikelen aan op vrijdagmiddag en/of vrijdagavond. Vrijwilligers van de beurs zorgen voor verdere verwerking van je artikelen.

Hoe lever ik mijn te verkopen artikelen aan?

Altijd artikelen in vouwkrat aanleveren. Kleding in een vouwkrat, speelgoed in een vouwkrat. Spelregels en uitsluitingen

Hoeveel artikelen mag ik aanbieden?

Voor kleding geldt max. 40 stuks, maat 80 t/m 176, voor babyspeelgoed een max. van 5 stuks, voor boeken geldt een max. van 10 stuks. Voor speelgoed (nog) geen maximum aantal stuks.

Hoeveel krijg ik van de opbrengst van mijn verkochte artikelen?

Je krijgt als verkoper 70% van de opbrengst van je verkochte artikelen. Overige 30% is voor speelotheek de Speelhut. Uitbetaling vindt plaats d.m.v. bankoverschrijving tot 10 dagen na de beurs.

Kan ik restant schenken aan het goede doel?

Ja! Als je bij aanmelding al weet dat je het restant wil schenken, geef je dit aan door op je prijslabel links onderin de hoek een rood kruis te zetten. Er is een wisselend goed doel waar gedoneerde kinderkleding naar toe gaat, evenals het speelgoed. Bij inleveren van je artikelen wordt nogmaals gevraagd of je het restant wil doneren.

Ik heb baby-kleding/babyspulletjes, kan ik deze ook aanbieden?

Nee, heb je baby-kleding zoals rompers en kleding tot maat 80? Dit kan je NIET aanbieden bij onze beurs maar WEL doneren bij Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Ze zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Wil je meehelpen en babyspullen doneren? Bij familie Ammerlaan aan de Munnikenweg 24, 2651 LZ Berkel en Rodenrijs kun je artikelen inleveren. Inleveren in gesloten zakken in de rode inzamelbak. Voor vragen en/of nadere informatie kun je telefonisch contact met de familie opnemen, 06-29036075

Wanneer krijg ik de opbrengst gestort?

Tot 10 dagen na de beurs wordt jouw deel van de opbrengst via een bankoverschrijving op het bij ons bekende IBAN-rekeningnummer overgemaakt. Soms kan het iets langer duren, er zijn zo'n 200 aanbieders deze kunnen niet in een keer verwerkt worden, graag hiervoor je begrip.

Heeft jouw terug ontvangen kleding een gekleurde ronde stip op het schilderstape?

Dit betekent dat dit artikel is afgekeurd. Afkeuring is op basis van:

  • Kleding met vlekken, verkeerd seizoen, gaatjes, slijtageplekken of verkeerde maat
  • Kleding met vreemde geur, dan krijg je de hele krat retour!
  • Kleding wat volgens de regels niet ingeleverd mag worden
  • Speelgoed wat volgens de regels niet ingeleverd mag worden

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel je vraag via: speelhutbeurs@gmail.com