Veel gestelde vragen

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk.  Ontbreken van prijsstickers, zonder sticker kan het artikel helaas niet meer verkocht, maar ook niet worden geretourneerd aan de verkoper. Deze artikelen kan je tijdens ophalen bekijken.
Iedereen die meehelpt bij de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.                    

Kopers vragen

Wanneer en waar vindt de Speelhutbeurs plaats?

De voorjaarsbeurs vindt plaats in maart 2024 

De beurs is tussen 09:00 - 12:00 uur in de Prins Johan Frisoschool, Oudelandselaan 147 Berkel en Rodenrijs, ingang BSO Mozaiek.

Moet ik entreegeld betalen voor de Speelhutbeurs?

Nee, je hoeft geen entreegeld te betalen. Toegang tot de Speelhutbeurs is gratis! 

Mag de kinderwagen of buggy mee naar binnen?

Nee, op last van de brandweer zijn kinderwagens en/of buggy's niet toegestaan op de beursvloer.

Wat vind ik op de Speelhutbeurs?

Op de beurs vind je tweedehands eigentijdse dagelijkse kleding voor voorjaar/winter in maat 80 t/m maat 176. Daarnaast zijn er ook jassen, sportkleding, onesies, zwemkleding, waterschoentjes etc. 

En speelgoed zoals fantasie speelgoed, puzzels, gezelschapsspellen, boeken, verkleedkleding maar ook houten speelgoed, Fisher Price en V-tech.

Wat kost kleding/speelgoed op de Speelhutbeurs?

De prijs voor kledingstukken/speelgoed wordt bepaald door degene die kleding/speelgoed via ons verkoopt. Het is dus mogelijk dat je dezelfde items aantreft tegen verschillende prijzen. 

Valt er over de prijs te onderhandelen?

Nee, je kan niet over de prijs onderhandelen. De prijzen zijn vooraf bepaald door degene die kleding/speelgoed bij ons aanlevert. 

Kan ik betalen met PIN?

Ja, dat kan. 

Neem ik een tas mee om aankopen in te doen?

Ja, bij de ingang van de beurs worden big-shoppers uitgedeeld om het winkelen makkelijker te maken, de eigen grote (hand-)tas mag mee. Bij de kassa geef je de big-shopper weer af. Neem zelf een tas mee voor je aankopen. 

Er staat een rood kruis op de sticker, is er iets mis met het item?

Nee, het rode kruis houdt in dat als dit item niet verkocht wordt het dan na de beurs gedoneerd wordt aan een van onze goede doelen. 

Verkopers vragen

Huur ik bij jullie een kraampje of tafel?

Nee, bij de Speelhutbeurs huur je geen kraam of tafel. Je levert je zelf geprijsde artikelen aan op vrijdagmiddag 16-17 uur en/of vrijdagavond 18:30-19:30 uur. Vrijwilligers van de beurs zorgen voor verdere verwerking van je artikelen.

Hoe lever ik mijn te verkopen kleding/speelgoed aan?

Altijd kleding/speelgoed in vouwkrat aanleveren. Regels rondom aanleveren De vouwkrat krijg je na afloop van de beurs weer terug met daarin de niet verkochte en/of afgekeurde items.

Alléén als je alle kleding/speelgoed doneert lever je aan in een tas.

Hoeveel artikelen mag ik aanbieden?

Per verkoopnummer max. 35 kledingstukken, maat 80 t/m 176. 

Voor speelgoed geldt een max. van 40 items (incl. 5 babyspeelgoed) daarnaast mag je per verkoopnummer max. 10 boeken inleveren

Hoeveel krijg ik van de opbrengst van mijn verkochte artikelen?

Je krijgt als verkoper 60% van de opbrengst van je verkochte kleding en/of speelgoed. Overige 40% is voor speelotheek de Speelhut. 

Wanneer krijg ik de opbrengst gestort?

Binnen 10 werkdagen na de beurs wordt jouw deel van de opbrengst via een bankoverschrijving op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. 

Kan ik een deel mijn niet-verkochte kleding/speelgoed doneren? 

Ja, je kunt er voor kiezen je niet-verkochte kleding en/of speelgoed deels te doneren aan het goede doel. Doneren doe je door op je prijslabel links onderaan een rood kruis zetten. Doneer je alles? Zet een rood kruis op je prijslabel en mag je alles aanleveren in tas, je hoeft op zaterdag niets op te halen.

Kan ik mijn artikelen op een ander tijdstip ophalen?

Nee, dit kan niet. Ophalen is op zaterdag 16:00 - 16:30 uur. Wij zijn met onze beurs te gast in de scholen en moeten deze na de beurs weer in originele staat opleveren. Het is niet mogelijk om spullen op te slaan of op een andere dag op te halen. Als je niet in de gelegenheid bent om je niet-verkochte artikelen op te halen vraag dan aan iemand anders dit voor je te doen! Niet-verkochte artikelen die overblijven vervallen automatisch aan het goede doel.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag via: speelhutbeurs@gmail.com