Veel gestelde vragen

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.

Kopersvragen

Wanneer en waar vindt de Speelhutbeurs plaats?

De najaarsbeurs vindt plaats op zaterdag 24 september 2022 mits de corona maatregelen dit toelaten.

De beurs is tussen 09:00 - 12:00 uur in de Prins Johan Frisoschool, Oudelandselaan 147 Berkel en Rodenrijs, ingang BSO Mozïek.

Moet ik entreegeld betalen voor de Speelhutbeurs?

Nee, je hoeft geen entreegeld te betalen. Toegang tot de Speelhutbeurs is gratis!

Mag de kinderwagen of buggy mee naar binnen?

Nee, op last van de brandweer zijn kinderwagens en/of buggy's niet toegestaan op de beursvloer.

Wat vind ik op de Speelhutbeurs?

Op de beurs vind je tweedehands eigentijdse dagelijkse kleding voor najaar/winter in maat 80 t/m maat 176. Daarnaast is er ook sportkleding, onesies, badjassen, zwemkleding, leggings, snowboots etc.

En speelgoed!

Wat kost kleding/speelgoed op de Speelhutbeurs?

De prijs voor kledingstukken/speelgoed wordt bepaald door degene die kleding/speelgoed via ons verkoopt. Het is dus mogelijk dat je dezelfde items aantreft tegen verschillende prijzen.

Valt er over de prijs te onderhandelen?

Nee, je kan niet over de prijs onderhandelen. De prijzen zijn vooraf bepaald door degene die kleding/speelgoed bij ons aanlevert.

Kan ik betalen met PIN?

Ja, dat kan.

Neem ik een tas mee om aankopen in te doen?

Ja, bij de ingang van de beurs worden big-shoppers uitgedeeld om het winkelen makkelijker te maken, de eigen grote (hand-)tas mag mee. Bij de kassa geef je de big-shopper weer af. Neem zelf een tas mee voor je aankopen.

Verkopers vragen

Huur ik bij jullie een kraampje of tafel?

Nee. Bij de Speelhutbeurs huur je geen kraam of tafel. Je levert je te verkopen artikelen aan op vrijdagmiddag 16-17 uur en/of vrijdagavond 18:30-19:30 uur. Vrijwilligers van de beurs zorgen voor verdere verwerking van je artikelen.

Hoe lever ik mijn te verkopen kleding/speelgoed aan?

Altijd kleding/speelgoed in vouwkrat aanleveren. Regels rondom aanleveren De vouwkrat krijg je na afloop van de beurs weer terug met daarin de niet verkochte en/of afgekeurde items. Alléén als je alle kleding/speelgoed doneert lever je aan in een tas.

Hoeveel artikelen mag ik aanbieden?

Per verkoopnummer max. 35 kledingstukken, maat 80 t/m 176. Voor speelgoed geldt een max. van 40 items.

Hoeveel krijg ik van de opbrengst van mijn verkochte artikelen?

Je krijgt als verkoper 60% van de opbrengst van je verkochte kleding. Overige 40% is voor speelotheek de Speelhut.

Wanneer krijg ik de opbrengst gestort?

Binnen 10 werkdagen na de beurs wordt jouw deel van de opbrengst via een bankoverschrijving op het bij ons bekende IBAN-rekeningnummer overgemaakt.

Kan ik mijn niet-verkochte kleding/speelgoed doneren?

Ja, je kunt er voor kiezen je niet-verkochte kleding/speelgoed te doneren aan het goede doel, je hoeft het dan niet op te halen. Doneren doe je door van te voren aan te geven op je aanmeldformulier én door op je prijslabel links onderaan een rood kruis zetten.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag via: speelhutbeurs@gmail.com