De Speelhut is gesloten op 23 september en 24 september i.v.m. de kinderkleding- en speelgoedbeurs.

Op zaterdag 24 september 9-12 uur organiseren wij weer de kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Prins Johan Friso school aan de Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. We zijn erg blij dat we dit keer ook weer speelgoed verkopen! Wil je meer weten? Klik hier: beurs. Shoppen in de voorverkoop? Klik dan hier: mee helpen beurs


Welkom op de pagina van de Speelhut, speelgoeduitleen. Dé bieb voor speelgoed en gezelschapsspellen in Berkel en Rodenrijs

We zijn een bibliotheek voor speelgoed en gezelschapsspellen. Hier geen boeken maar van alles om mee te spelen. Kom ontdekken, we hebben zoveel! Ideaal om nieuw en ander speelgoed uit te proberen. Een abonnement biedt veel voordelen: het is duurzaam, minimalistisch én goed voor je portemonnee. Wil je lid worden, dat kan!

Klik hier om lid te worden van de Speelhut. Goede keuze! Veel kindjes maken gebruik van hetzelfde speelgoed, wat goed is voor hergebruik. Ontdek wat jouw kind leuk vindt, zo kun je eventueel in de aanschaf van eigen speelgoed een bewustere/duurzamere keuze maken. Ideaal dus. Lees verder op: Hoe werkt het?


Komt inleveren even niet uit?:

Heb je coronaklachten of komt terugbrengen even niet uit, verleng dan via de mail: speelotheek@speelhut.nl of via Whatsapp: 06-87360307 Je ontvangt van ons een bevestiging met de nieuwe inleverdatum.

Het speelgoed wordt zoveel mogelijk tijdens openingstijd geteld, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvang je in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep.

Kom bij ons team

Bij dé speelgoedbibliotheek van Berkel en Rodenrijs, Speelotheek de Speelhut, kunnen we momenteel erg goed wat extra hulp gebruiken. Eens in de maand twee uur meehelpen?! Graag!!! Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger, je kind mag mee naar het werk en je bent goed bezig. Bovendien is lidmaatschap voor onze vrijwilligers gratis. Aanmelden of meer weten? info@speelhut.nl

Speelgoed doneren?

We hebben de afgelopen jaren van allerlei mensen mooi speelgoed gekregen om uit te lenen. Momenteel is er een stop. Zodra we weer speelgoed/spellen/puzzels aannemen kan je dat terugvinden op onze site.