Kom helpen!

Een beurs brengt nu eenmaal veel werk met zich mee: opbouwen en inrichten van de beursvloer, uitpakken en sorteren van de kleding, op hangers hangen van de kleding, speelgoed uitzoeken en sorteren, toezicht houden tijdens de beurs, opruimen en terugsorteren van niet verkochte artikelen, en zo nog vele andere klusjes. Er zijn al heel wat vrijwilligers die meehelpen, maar we kunnen toch altijd nog meer hulp gebruiken.

Opties om de handen uit de mouwen te steken:

  • Vrijdagmiddag 12:30 uur - 14:30 uur opbouw beursvloer
  • Vrijdagmiddag 15:00 uur - 17:30 uur op hanger uitstallen binnengekomen kleding en/of uitzoeken speelgoed
  • Vrijdagavond 18:15 uur - einde (streeftijd 22:00 uur) op hanger uitstallen binnengekomen kleding en/of uitzoeken speelgoed
  • Zaterdagochtend 8:30 uur - 12:30 uur verkoopmedewerker
  • Zaterdagmiddag 13:00 uur - 14:30 uur terug sorteren niet verkochte artikelen
  • Zaterdagmiddag 13:00 uur - 17:00 uur terug sorteren en terug geven niet verkochte artikelen

Let op: als je je inschrijft voor de vrijdagavond is ook even mee helpen op zaterdagmiddag meer dan welkom, met name tussen 13:00 uur en 14:30 uur.

Wat levert het jou op?

Naast gezellige contacten hebben alle actieve vrijwilligers de mogelijkheid om in de voorverkoop de beurs te bezoeken, zaterdagochtend vanaf 8:00 uur.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden als nieuwe vrijwilliger! Vul het formulier in, dan ben je direct geregistreerd. Een paar dagen voor de beurs ontvang je van ons een mail met laatste info.

Ik ben al vrijwilliger maar heb nog geen informatie ontvangen

Geregistreerde vrijwilligers worden ongeveer een maand voor de beurs geïnformeerd over de data en tijden waarop we weer enthousiaste helpende handen kunnen gebruiken. Niets ontvangen? Controleer je spam/ongewenst box in de mail, gebruik anders deze link om alsnog aan te melden.