Kom helpen!

Voorjaarsbeurs 2021 afgelast!

Beste vrijwilligers,

Helaas zal het in maart nog niet mogelijk zijn om onze beurs door te laten gaan. Omdat gezondheid vóór alles gaat hebben wij besloten om ook onze voorjaarsbeurs 2021 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend jammer maar houden goede hoop dat we elkaar in september 2021 weer kunnen zien.

Voor nu: blijf gezond en veilig!

Team Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Speelhut

Helpen

Een beurs brengt veel werk met zich mee: opbouwen en inrichten van de beursvloer, uitpakken en sorteren van de kleding, op hangers hangen van de kleding, speelgoed uitzoeken en sorteren, toezicht houden tijdens de beurs, opruimen en terugsorteren van niet verkochte artikelen, en zo nog vele andere klusjes. Er zijn al heel wat vrijwilligers die meehelpen, maar we kunnen toch altijd nog meer hulp gebruiken.

Je kan kiezen uit de volgende (meerdere) tijdvakken:

  • Vrijdagmiddag 13:00 uur - 15:00 uur opbouw beursvloer

  • Vrijdagmiddag 15:00 uur - 17:30 uur op hanger uitstallen binnengekomen kleding en/of uitstallen speelgoed

  • Vrijdagavond 18:15 uur - einde (streeftijd 21:30 uur) op hanger uitstallen binnengekomen kleding en/of uitstallen speelgoed VOL

  • Zaterdagochtend 8:45 uur - 12:30 uur verkoopmedewerker VOL

  • Zaterdagmiddag 13:00 uur - 15:00 uur terug sorteren niet verkochte artikelen

  • Zaterdagmiddag 13:00 uur - 17:00 uur terug sorteren en terug geven niet verkochte artikelen

Wist je dat: als je je inschrijft voor de vrijdagavond is ook even mee helpen op zaterdagmiddag meer dan welkom, met name tussen 13:00 uur en 15:00 uur.

Wat levert het jou op?

Naast gezellige contacten hebben alle actieve vrijwilligers de mogelijkheid om in de voorverkoop de beurs te bezoeken, zaterdagochtend vanaf 8:00 uur.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden als nieuwe vrijwilliger! Vul het formulier in, dan ben je direct geregistreerd. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met een vriendin/buurvrouw/schoolpleinmoeder te komen. Een paar dagen voor de beurs ontvang je van ons een mail met laatste info.

Ik ben al vrijwilliger maar heb nog geen informatie ontvangen

Geregistreerde vrijwilligers worden ongeveer een maand voor de beurs geïnformeerd over de data en tijden waarop we weer enthousiaste helpende handen kunnen gebruiken. Niets ontvangen? Controleer je spam/ongewenst box in de mail, gebruik anders deze link om alsnog aan te melden.