Kom helpen!

Wil je shoppen in de voorverkoop? Kom helpen!

Ben je aangemeld als vrijwilliger? Ben je bij ons nog niet bekend als aanbieder en wil je ook verkopen?... Klik hier en vraag je verkoopnummer aan!

Vrijwilligers van de Speelhutbeurs kunnen altijd kleding/speelgoed inleveren én mogen shoppen in de voorverkoop op zaterdag van 08:00 tot 08:45 uur. Een beurs brengt veel werk met zich mee: opbouwen en inrichten van de beursvloer, uitpakken en sorteren van de kleding, ophangen binnengekomen kleding, wegzetten van speelgoed, toezicht houden tijdens de beurs, opruimen en sorteren van niet-verkochte artikelen en zo nog vele andere klusjes. We kunnen alle hulp gebruiken!

Aanmelden voor:

  • Vrijdagmiddag 13:00 uur - 15:00 uur opbouw beursvloer

  • Vrijdagmiddag 15:00 uur - 17:30 uur ophangen binnengekomen kleding, wegzetten speelgoed

  • Vrijdagavond 18:30 uur - einde (streeftijd 21:30 uur) ophangen binnengekomen kleding, wegzetten speelgoed

  • Zaterdagochtend 8:45 uur - 12:30 uur toezicht houden tijdens de beurs

  • Zaterdagmiddag 13:00 uur - 15:00 uur sorteren niet-verkochte artikelen

  • Zaterdagmiddag 13:00 uur - 17:00 uur sorteren en teruggeven van niet-verkochte artikelen

Wat levert het jou op?

Naast gezellige contacten hebben alle actieve vrijwilligers de mogelijkheid om in de voorverkoop de beurs te bezoeken op zaterdagochtend vanaf 8:00 uur.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger! Vul het formulier in, dan ben je direct geregistreerd. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met een vriendin/buurvrouw/schoolpleinmoeder te komen. Enkele dagen voor de beurs ontvang je van ons een mail met laatste info.