Kinderkleding- en speelgoedbeurs

De Speelhutbeurs werd mede mogelijk gemaakt door:

  • Leo Ammerlaan bv

Onze kinderkleding- en speelgoedbeurs was weer bijzonder! Mooi weer bij de start waardoor de mensen in de hele lange rij heerlijk met elkaar konden kletsen en het wachten snel voorbij ging. Met meer dan 200 aanbieders was de keuze groot! Alle maten kleding hadden veel hangen. Het speelgoed stond ook weer goed vol.

Veel kinderen zijn blij gemaakt met nieuwe (tweedehands) kleren en speelgoed! Spullen krijgen een tweede leven waardoor het milieu bespaard wordt, mooie bijkomstigheid!

De beurs werd mogelijk gemaakt door de PJF, Leo Ammerlaan, de Klipper, alle kopers en door alle vrijwilligers die meewerkten aan deze beurs. Allen zeer bedankt!!!

Volgende beurs is op zaterdag 14 maart 2020, tijdens NLdoet.


Algemene informatie

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseert de beurscommissie een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs met als doel fondsen te werven voor de Speelhut. In het voorjaar staat de Speelhutbeurs in het teken van zomerkleding en speelgoed, in het najaar van winterkleding en speelgoed. Op de Speelhutbeurs wordt niet alleen kinderkleding verkocht, maar ook zomer-/winterjassen, sportkleding en regenlaarzen.

Handig om te weten

  • Wij willen dat artikelen aangeleverd worden in een vouwkrat. Het is een bewuste keuze om op deze manier te werk te gaan om de hoeveelheid afval te beperken. Bij het duurzame karakter van onze beurs, waarbij kinderkleding en speelgoed een tweede leven krijgen staat het verminderen van afval hoog in het vaandel!
  • Kleding of speelgoed dat puur wordt afgegeven voor het goede doel nemen we niet aan.
  • De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met de spelregels.
  • Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Lees de spelregels/uitsluitingen en tips.
  • Het is op last van de brandweer niet toegestaan kinderwagens en/of buggy's mee te nemen op de beursvloer! Houd hier rekening mee als je van plan bent te komen met je kind. Houdt er rekening mee dat het erg druk kan zijn op de beursvloer!
  • Het is mogelijk om met PIN te betalen, bij bedragen onder de € 50,00 komt daar € 0,50 kosten bij per transactie.
  • Een deel van de opbrengst is voor speelotheek de Speelhut, hier wordt o.a. nieuw speelgoed van aangeschaft voor de uitleen.
  • Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.
  • Nog meer weten? FAQ Kijk bij veelgestelde vragen

Op de hoogte blijven van actuele informatie over de kinderkleding- en speelgoedbeurs? Wordt lid van de Facebookpagina van de Speelhutbeurs.

Meer informatie over o.a. kopen en/of verkopen op de beurs vind je via het (sub)menu.

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.