Kinderkleding- en speelgoedbeurs

16 maart 2019 is er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs de Speelhut

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseert de beurscommissie een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs met als doel fondsen te werven voor de Speelhut. In het voorjaar staat de Speelhutbeurs in het teken van zomerkleding en speelgoed, in het najaar van winterkleding en speelgoed. Op de Speelhutbeurs wordt niet alleen kinderkleding verkocht, maar ook zomer-/winterjassen, sportkleding en regenlaarzen.

Handig om te weten

  • De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met de spelregels.
  • Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk.
  • Het is op last van de brandweer niet toegestaan kinderwagens en/of buggy's mee te nemen op de beursvloer! Houd hier rekening mee als je van plan bent te komen met je kind.
  • Tip: neem even de tijd voor jezelf en laat je (kleine) kinderen lekker thuis, het is druk op de beursvloer!
  • Tussen 9:00-10:00 uur is het altijd super druk, na deze tijd tot 12:00 uur zijn er nog steeds veel items beschikbaar en vind je leuke dingetjes!
  • Het is mogelijk om met PIN te betalen, onder € 50,00 komt daar € 0,50 kosten bij per transactie.
  • Deel van de opbrengst is voor speelotheek de Speelhut, hier wordt o.a. nieuw speelgoed van aangeschaft voor de uitleen.
  • Aanbieder worden bij deze beurs? Er is beperkt plek voor nieuwe aanbieders, aanmelden kan vanaf 24 februari 2019 aan via dit formulier. Vol = vol!
  • Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.

Op de hoogte blijven van actuele informatie over de kinderkleding- en speelgoedbeurs? Alle actuele informatie staat op de Facebookpagina van de Speelhutbeurs.

Meer informatie over o.a. kopen en/of verkopen op de beurs vind je via het (sub)menu.

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.

De Speelhutbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Leo Ammerlaan bv