Kinderkleding- en speelgoedbeurs

De Speelhutbeurs word mede mogelijk gemaakt door:

  • Leo Ammerlaan bv

  • Bunnik Plants

Voorjaarsbeurs 2021 afgelast!

Beste verkopers, vrijwilligers en bezoekers,

Helaas zal het in maart nog niet mogelijk zijn om onze beurs door te laten gaan. Omdat gezondheid vóór alles gaat hebben wij besloten om ook onze voorjaarsbeurs 2021 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend jammer maar houden goede hoop dat we elkaar in september 2021 weer kunnen zien.

Voor nu: blijf gezond en veilig!

Team Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Speelhut


Algemene informatie

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseert de beurscommissie een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs met als doel fondsen te werven voor de Speelhut. In het voorjaar staat de Speelhutbeurs in het teken van zomerkleding en speelgoed, in het najaar van winterkleding en speelgoed. Op de Speelhutbeurs wordt niet alleen kinderkleding verkocht, maar ook zomer-/winterjassen, sportkleding en regenlaarzen.

De speelhutbeurs wordt gehouden in de Prins Johan Friso school aan de Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. Tijdens deze de beurs wordt niet alleen tweedehands kinderkleding verkocht, maar ook zomerjassen, sportkleding en badkleding. Op de afdeling speelgoed vind je o.a. verkleedkleren, kinderboeken, gezelschapsspellen en puzzels. De organisatie is in handen van speelotheek de Speelhut.

Toegang tot de beurs en parkeren is gratis!

Namens zo'n 200 verschillende aanbieders wordt er kinderkleding (maat 80 t/m maat 176) en speelgoed verkocht. De prijs van de items wordt door de aanbieder zelf bepaald, er kan dus niet onderhandeld worden over de prijs. Een deel van de opbrengst is bestemd voor speelotheek de Speelhut.

Bij de ingang van de beurs worden big-shoppers uitgedeeld om het winkelen makkelijker te maken, de eigen grote (hand)tas mag mee. Bij de kassa geef je de big-shopper weer af. Neem zelf een tas mee voor je aankopen. Hang de kleren die je uiteindelijk niet wilt kopen weer terug of geef ze aan een medewerker, verzamelen is leuk maar beslissen is beter. Zo kunnen anderen deze kleding aanschaffen!

Let op: op last van de brandweer is het niet toegestaan om met kinderwagen en/of buggy de beursvloer te betreden, houdt hier rekening mee!

Handig om te weten

  • Kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk.

  • Het is op last van de brandweer niet toegestaan kinderwagens en/of buggy's mee te nemen op de beursvloer! Houd hier rekening mee als je van plan bent te komen met je kind. Houdt er rekening mee dat het erg druk kan zijn op de beursvloer!

  • Het is mogelijk om met PIN te betalen, bij bedragen onder de € 50,00 komt daar € 0,50 kosten bij per transactie.

  • Een deel van de opbrengst is voor speelotheek de Speelhut, hier wordt o.a. nieuw speelgoed van aangeschaft voor de uitleen.

  • Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.

  • Nog meer weten? FAQ Kijk bij veelgestelde vragen

Op de hoogte blijven van actuele informatie over de kinderkleding- en speelgoedbeurs? Wordt lid van de Facebookpagina van de Speelhutbeurs.

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.