Speelhutbeurs

De Speelhutbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zaterdag 16 maart tussen 9-12 uur is onze voorjaarsbeurs in de Prins Johan Frisoschool, Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. Een mooi lokaal initiatief waarbij je volop de leukste tweedehands kinderkleding en het mooiste tweedehands speelgoed kan vinden voor kleine prijsjes.

Aanbieders bij onze beurs komen allemaal uit de omgeving van Berkel en Rodenrijs, kom zelf op de fiets en verminder je ecologische voetafdruk. Milieu bewust en je helpt ook nog eens speelotheek de Speelhut met je aankoop! 


Wil je meer weten over kopen?

We verkopen eigentijdse, dagelijkse kinderkleding voor het voorjaar en de zomer, in maat 80 t/m 176 Zomerjassen, jurken, onesies, waterschoenen, zwemkleding en sportkleding. Daarnaast verkopen we ook speelgoed, puzzels, gezelschapsspellen en boeken. Alles namens z'n 150 verschillende aanbieders dus altijd een verrassing wat je tegenkomt! Klik hier om meer te lezen over het kopen bij de Speelhutbeurs. 


Wil je meer weten over verkopen

Aanmelden als nieuwe verkoper? Dat kan! Klik hier om een verkoopnummer aan te vragen.


Vaste aanbieders ontvangen eind februari de mail om het verkoopnummer te activeren. Niets gehad? Check je ongewenste/spam berichten. Daar ook geen mail? Stuur ons een bericht: speelhutbeurs@gmail.com


Wil je ook meehelpen tijdens de beurs als vrijwilliger?

Vrijwilligers van de Speelhutbeurs kunnen altijd kleding/speelgoed inleveren én mogen shoppen in de voorverkoop op zaterdag van 08:00 tot 09:00 uur. 

Klik hier om je aan te melden om te komen helpen bij de Speelhutbeurs.Veel gestelde vragen 

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk.  Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.