Kopen

De kinderkleding- en speelgoedbeurs komt er weer aan! Zaterdag 28 september van 9:00 tot 12:00 uur kun je komen shoppen bij de grootste tweedehands kinderkledingbeurs in de regio. Naast kinderkleding (maat 80 t/m 176) verkopen we ook tweedehands speelgoed, goed idee voor de decembermaand.

De speelhutbeurs wordt gehouden in de Prins Johan Friso school aan de Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. Tijdens deze de beurs wordt niet alleen tweedehands kinderkleding verkocht, maar ook sportkleding, winterjassen, regenlaarzen. Op de afdeling speelgoed vind je naast speelgoed ook verkleedkleren, boeken, gezelschapsspellen en puzzels. Organisatie is in handen van speelotheek de Speelhut.

Toegang tot de beurs en parkeren is gratis!

Namens zo'n 200 verschillende aanbieders wordt er kinderkleding in maat 80 t/m maat 176 verkocht. Daarnaast kunnen deze aanbieders ook speelgoed te koop aanbieden. De prijs van de items wordt door de aanbieder zelf bepaald, er kan dus niets aan de prijs gedaan worden door de vrijwilligers van de beurs. Een deel van de opbrengst is bestemd voor speelotheek de Speelhut.

Bij de ingang van de beurs worden big-shoppers uitgedeeld om het winkelen makkelijker te maken, de eigen grote (hand)tas mag mee. Bij de kassa geef je de big-shopper weer af. Neem zelf een tas mee voor je aankopen. Hang de kleren die je uiteindelijk niet wilt kopen weer terug of geef ze aan een medewerker, verzamelen is leuk maar beslissen is beter. Zo kunnen anderen deze kleding aanschaffen!

Let op: op last van de brandweer is het niet toegestaan om met kinderwagen en/of buggy de beursvloer te betreden, houd hier rekening mee!

Het is mogelijk om met PIN te betalen, onder € 50,00 komt daar € 0,50 kosten bij per transactie.

Op de hoogte blijven van de Speelhutbeurs? Alle actuele informatie vind je op de Facebookpagina van de Speelhutbeurs.

De organisatie behoudt zich het recht voor om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.