Verkopen

Wil je ook kinderkleding en/of speelgoed door ons laten verkopen? 

Klik hier voor het aanmeld-formulier je wordt op de aanbiederslijst geplaatst, om met de voorjaarsbeurs in maart 2024 mee te doen met de kinderkleding- en speelgoedbeurs. 

Controleer je spam/ongewenste berichten als je geen bericht ontvangen hebt (met name als je een hotmail-adres hebt.) Sla het mailadres (speelhutbeurs@gmail.com) op in je vaste contacten om geen mail van ons te missen.

Aanbieder met verkoopnummer

Heb je al vaker kleding en/of speelgoed aangeboden? Dan krijg je in februari automatisch de mail om je verkoopnummer voor deze beurs te activeren. Doe dit op tijd want VOL=VOL.

Regels rondom aanleveren

Klik hier en lees de regels rondom aanleveren goed door. Zo zie je of de artikelen die je ter verkoop aan wil bieden aan de gestelde eisen voldoen en hoe je deze aan moet leveren. 

Eigen risico 

Artikelen die je ter verkoop aanbiedt, zijn niet via ons verzekerd. De Speelhutbeurs is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde artikelen.
Tevens behoudt de organisatie zich het recht voor om artikelen niet in verkoop te nemen welke niet aan de regels rondom aanleveren van de Speelhutbeurs voldoen.