Verkopen

Voorjaarsbeurs 2021 afgelast!

Beste verkopers, vrijwilligers en bezoekers,

Helaas zal het in maart nog niet mogelijk zijn om onze beurs door te laten gaan. Omdat gezondheid vóór alles gaat hebben wij besloten om ook onze voorjaarsbeurs 2021 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend jammer maar houden goede hoop dat we elkaar in september 2021 weer kunnen zien.

Voor nu: blijf gezond en veilig!

Team Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Speelhut

Verkopen?

Iedereen met een verkoopnummer kan kinderkleding en/of speelgoed ter verkoop aanbieden. Je hoeft je artikelen niet persoonlijk 'aan de man te brengen'. Je brengt als aanbieder de te verkopen artikelen op vrijdagmiddag 13 maart tussen 16:00-17:00 uur of vrijdagavond tussen 18:30-19:30 uur, waarna vrijwilligers van de beurs de artikelen beoordelen, sorteren op maat en soort. De kleding wordt op hangers aan de rekken gehangen en overige artikelen worden op soort uitgestald. Kosten om mee te doen bedragen €1,00 direct bij inleveren, contant te voldoen.

AANLEVEREN IN EEN VOUWKRAT

Alle artikelen die je inlevert, moeten in een vouwkrat. Kleding en speelgoed apart inleveren. Ben je aanbieder van kleding én speelgoed dan lever je dus twee vouwkratten in. Uiteraard kunnen grote artikelen en speelgoed met uitzonderlijke vorm los boven op de krat worden aangeleverd.

Artikelen die niet op deze manier wordt ingeleverd, zullen niet worden ingenomen. Enige uitzondering hierop is als je alle niet verkochte artikelen doneert.

Wij willen dat artikelen aangeleverd worden in een vouwkrat. Het is een bewuste keuze om op deze manier te werk te gaan om de hoeveelheid afval te beperken. Bij het duurzame karakter van onze beurs, waarbij kinderkleding en speelgoed een tweede leven krijgen staat het verminderen van afval hoog in het vaandel!

Voorzie je krat van je verkoopnummer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Rechts naast het handvat (beide kanten!) een breed schilderstape, met een groot/duidelijk leesbaar verkoopnummer (stift!). Plak onderin de vouwkrat tevens een papier met daarop jouw naam en verkoopnummer. Je krijgt je eigen krat terug mits op juiste wijze voorzien van labels!

Lees de spelregels en uitsluitingen goed door ter voorkoming van afkeur van artikelen. Je vindt deze op de pagina spelregels en uitsluitingen.

Aanbieder met verkoopnummer

Heb je meegedaan aan de afgelopen beurs en ben je in het bezit van een verkoopnummer? Dan krijg je ongeveer 3 á 4 weken voor de beurs per mail een uitnodiging mét aanmeld-link om weer deel te nemen.


Let op: controleer je spam/ongewenste berichten als je geen bericht ontvangen hebt metname als je een hotmail-adres hebt. Sla het mailadres: speelhutbeurs@gmail.com op in je vaste contacten.

Deelname dient ten alle tijden van tevoren bevestigd te worden om het verkoopnummer daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Doe dit op tijd want vol = vol.

Aanbieden en inleveren

  • Je hebt een verkoopnummer nodig om artikelen in te kunnen leveren.

    • Heb je jouw verkoopnummer 3 beurzen achter elkaar NIET hebt gebruikt, dan komt deze te vervallen. Weer meedoen? Dan dien je een nieuw verkoopnummer aan te vragen, je komt dan eerst op de wachtlijst.

  • Inlevertijden vrijdag: 16:00 uur - 17:00 uur en 18:30 uur - 19:30 uur.

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 1,00 contant te voldoen bij het inleveren van de artikelen.

  • Lever kleding en speelgoed in aparte vouwkrat in. Meer weten? Kijk bij spelregels en uitsluitingen en tips.

Nieuwe aanbieder?

Wil je voor het eerst meedoen en wil je dus een verkoopnummer aanvragen? Klik dan hier: Verkoopnummer aanvragen. Je komt op de wachtlijst te staan.

Lees goed de spelregels en uitsluitingen voor het aanleveren van kleding en/of speelgoed door. Zo zie je of de artikelen die je ter verkoop aan wil bieden aan de gestelde eisen voldoen en hoe je deze aan moet leveren.

Doneren? Rood kruis!

Als aanbieder kun je er voor kiezen je niet-verkochte artikelen te doneren aan het goede doel. Dit doe je door het van te voren aan te geven op je aanmeldformulier én door te noteren op je prijslabel door links onderaan een rood kruis zetten. Zo weten onze vrijwilligers dat deze artikelen gedoneerd worden. Goede doelen van de beurs zijn o.a. Stichting Babyspullen, Stichting ELIM, Stichting Hart en speeltuin de Kievit.

Ophalen

  • Zaterdagmiddag van 16:30 uur tot 17:00 uur kom je niet-verkochte artikelen ophalen. Je ontvangt een overzicht van wat er verkocht is, uitbetaling volgt binnen twee weken na de beurs. Als je zelf niet in de gelegenheid bent om je artikelen op te halen zorg er dan voor dat iemand anders dit voor jou kan doen! Alle niet opgehaalde artikelen vervallen automatisch aan het goede doel.

  • 70% van de opbrengst van jouw verkochte artikelen wordt overgemaakt op jouw bankrekening, de overige 30% komt ten goede aan speelotheek de Speelhut.

Eigen risico

Artikelen die je ter verkoop aanbiedt, zijn niet verzekerd via een verzekering van speelotheek de Speelhut. De Speelhutbeurs is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte* en/of beschadigde artikelen. *Bij het ophalen van niet verkochte artikelen is er nog een mogelijkheid om bij de gevonden voorwerpen te kijken; kijk of er nog artikelen van jou bij liggen (bijvoorbeeld omdat het prijslabel is losgeraakt/ kwijtgeraakt).

Tevens behoudt de organisatie zich het recht voor om artikelen niet in verkoop te nemen welke niet aan de spelregels van de Speelhutbeurs voldoen.

Baby-kleding en babyspulletjes?

Heb je baby-kleding zoals rompers en kleding tot maat 80? Dit kan je NIET aanbieden bij onze beurs maar WEL doneren bij Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Ze zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Want elk kind heeft recht op een goede start!

Wil je meehelpen en babyspullen doneren? Bij familie Ammerlaan aan de Munnikenweg 24, 2651 LZ Berkel en Rodenrijs kun je artikelen inleveren. Inleveren in gesloten zakken in de rode inzamelbak. Voor vragen en/of nadere informatie kun je telefonisch contact met de familie opnemen, 06-29036075

De organisatie behoudt zich het recht om artikelen niet in de verkoop te nemen en is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen. Wie verkoopt/koopt tijdens deze beurs gaat akkoord met bovengenoemde spelregels. Aanbieden en kopen van artikelen tijdens deze beurs gebeurt op eigen risico, ruilen of retour geven is niet mogelijk. Alle medewerkers aan de Speelhutbeurs doen dit op vrijwillige basis en zullen met zorg en aandacht aangeboden artikelen behandelen.